ihanete uğradım affetmeli miyim

teen_wolf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
13
1
86
İstanbul
4 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımın benden gizli instagram kullandığını benimle konuşmaya devam ederken başka kızlar takiplediğini öğrendim instagram hesabını kapattığını sanıyodum bende instagram kullanmıyorum sadece arada onu kontrol ediyodum ama fark ettim ki bu yakın zamanda hesabını tekrar açmış kesinlikle bana haber vermedi ve beni çok sevdiğini her zaman söyleyen birisi daha önce aramızda güvenle ilgili bir defadan pek çok kez konuştuk bu konuyu benim geçmişte yaşadıklarım yüzünden güven konusunda ne kadar hassas güvene ne kadar ihtiyaç duyduğumu biliyor bana söz verdi sadık olduğundan güven sağlıcağından bahsetti ama daha çok güvenimi yıktı ben bu yaptığını öğrendiğimi ona söyledim nedenini sordum hata yaptığını söyledi son bi şans ver dedi özür diledi affet dedi ben iki üç gün yalnız kalmak istediğimi söyledim şimdi iki gündür düşünüyorum kafam çok karışık ihanet asla benim affedebilceğim bişey değil ama aldatmasın da benim de suçluluk payım olabilir mi onu düşünüyorum beni her zaman çok sevdiğini bahsettiği halde bunu bana yaptı affetmeli miyim tekrar aynı şeyi yaşar mıyım bilmiyorum o söz veriyor sizce bi şansı hak ediyor mu

4 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımın benden gizli instagram kullandığını benimle konuşmaya devam ederken başka kızlar takiplediğini öğrendim instagram hesabını kapattığını sanıyodum bende instagram kullanmıyorum sadece arada onu kontrol ediyodum ama fark ettim ki bu yakın zamanda hesabını tekrar açmış kesinlikle bana haber vermedi ve beni çok sevdiğini her zaman söyleyen birisi daha önce aramızda güvenle ilgili bir defadan pek çok kez konuştuk bu konuyu benim geçmişte yaşadıklarım yüzünden güven konusunda ne kadar hassas güvene ne kadar ihtiyaç duyduğumu biliyor bana söz verdi sadık olduğundan güven sağlıcağından bahsetti ama daha çok güvenimi yıktı ben bu yaptığını öğrendiğimi ona söyledim nedenini sordum hata yaptığını söyledi son bi şans ver dedi özür diledi affet dedi ben iki üç gün yalnız kalmak istediğimi söyledim şimdi iki gündür düşünüyorum kafam çok karışık ihanet asla benim affedebilceğim bişey değil ama aldatmasın da benim de suçluluk payım olabilir mi onu düşünüyorum beni her zaman çok sevdiğini bahsettiği halde bunu bana yaptı affetmeli miyim tekrar aynı şeyi yaşar mıyım bilmiyorum o söz veriyor sizce bi şansı hak ediyor mu

bu kızlarımız niye böyle saf oluyor anlamıyorum.tabıkı affetmiceksin yalancıyı

Bir insanın Instagram hesabı olması da ihanet mi oluyor ya? Ne kadar abartmissiniz.
Tüm insta hesabı sahipleri olarak birbirimizi aldatiyoruz ve tüm sosyal medya sahiplerinin tek amacı karşı cinsi rahat rahat dikizlemek zaten..

hayır instagram kullanmadığını söylerken bunu benden gizli yapması haber vermemesi beni çok sevdiğini söylerken başka kızları takip etmesi bu ihanet değil de nedir sizce

Evli çocuklu kadınlara bile ihanete uğradığında çoğu zaman boşan diyoruz . Daha 4 aylık ilişkide gizlice İnstagram açıp başka kızları takip etmeye başlayan adamı dakika tutmaman lazım yanında.

Daha 4 ayda gözü dışarı kayan adam ilerde kac boynuz takar sana Allah bilir.

Son düzenleme:
Aldatmak burada yalan söylemek, gizliden iş çevirmek boyutunda. 4ayda bunu yapan 1 yıla başka kızla yakalanır sana.

Tabi ki affetme!

Evli çocuklu kadınlara bile ihanete uğradığında çoğu zaman boşa diyoruz . Daha 4 aylık ilişkide gizlice İnstagram açıp başka kızları takip etmeye başlayan adamı dakika tutmaman lazım yanında.

Daha 4 ayda gözü dışarı kayan adam ilerde kac boynuz takar sana Allah bilir.

bi de bana benim gözüm senden başkasını görmüyor hata yaptım dedi ama benim bunu öğrendiğimi bilmeseydi hatasını sürdürmeye devam eder miydi onu merak ediyorum yapıcak olan her şekilde imkan bulur yapar önemli olan söylediği sözlerin gerçek olması dürüst olması bi insan gözünün içine baka baka nasıl yalan söyler nasıl seviyorum dediği insanın arkasından iş çevirir kıyamam derken nasıl kıyar anlamıyorum son iki aydır instagramı kapalıydı bana en güvendiğin insan olucam söz veriyorum sağlıcam o güveni dedi tam tersi güvenimi yıktı o kadar şok oldum üzüldüm ki iki gündür ağlayamıyorum tepki bile veremiyorum çok üzüldüm benim şuan kafamın karışık olmasının tek sebebi aldatmasının sebebi olmuş olabilir miyim onu düşünüyorum çünkü son zamanlarda bazı kızdığım kırıldığım davranışları sözleri yüzünden sevgimi ona göstermedim sakladım acaba onu sevmediğimi düşündü o yüzden mi yaptı yoksa beni sevmiyor karakteri mi bozuk onu anlayamadım yanlış bi karar vermek istemiyorum ama doğru kararın ne olduğu hakkında emin değilim düşünüyorum

İhanete uğramamışsın

Aldatmak değil de yalan bu.
İnstayı açıp başka kızları eklemesi de kalitesizlik.

İnstagram hesabını size haber vermeden tekrar açması ihanet olmaz diye düşündüm

benim güven ihtiyacımı biliyor kaç defa konuşuldu bu güven problemi söz verdi insan herşeyim tek gerçeğim yaşama sebebim dediği bi insana nasıl bunu yapar arkamdan iş çevirdi benimle konuşuyor sevdiğinden bahsediyor hergün başka kızları takip ediyor belki de konuştu bile bilmiyorum ayrıca ailesini tanıyorum o da benim annemle tanıştı geçen hafta o ciddiyetten evlilikten bahsederken böyle bişeyi ondan hiç beklemiyordum yıkıldım

Back
X