ihanete uğradim yardim

adamlara tasma takalım,aman şeytana uyarlar falan diye mi evleniyor biz?? uymasın efendim şeytana madem..
adam da kadın da bazen tek başlarına olabilrler..
kadın sırf bebeği var diye,devamlıa damın başını yiyecek unuttrumayacak ,peki ya kendisi ne hale gelecek?? mutlu mu oalcak??evlilik mutlu olmak için değil mi?

Ben kadını suçlamadim ki değişik bir algılama. Sadece Kıbrıs'ın yapısı bu. Sex uyuşturucu kumar hersey onu baştan çıkarmak için yeterli. Ortam olunca maneviyati sağlam olmayan her erkek bu tuzaklara düşer.

Bana göre aldatma ama bosanma için geçerli bir sebep değil. İyi bir göz dagi vermelisin ki bir daha bu ve buna benzer bir olay yasamayasin
madem boşanma sebebi değil,adam da devam eder zaten aldatmaya..neden kadın kendini yorsun o zaman burnunu sürtmeye? ya da kaç sefer aldatma boşanma sebebi olur? ya da hiçbiri ise,boşanmak için ne olması gerekir?

Affet diyenler bişey sorcam
Bunu bir eş bir anne olarak bir kadın yapsa o kadın şu an yaşıyor olur muydu
Affetmekten bahsetmiyorum bile
Evli bir kadını el adaminin kucaginda düşünemiyorum ama nedense evli erkek başka kadınları goturuyor

iç çamaşırından sperm nasıl cıkmamıs anlamadım

kıbrısa gönderdiyse adlatılmayı göze almış diyorsunuz ama...
düşmesin efendim tuzağa falan..adam kim bilir ne için gitti kıbrısa? oruçluyken eğlenmey ekumara gitmedi heralde..büyük ihtimal iş için gitti..

Nasıl yani normal mi ?

normal mi derken bara gitmesi çok pardon ama birilerine sürtünmesi tabiki hoş onaylanacak veya normal karsılanacak birşey değil. bar, clup ortamları türkiye de de çok rahat yani biraz içince herkes herkese salça olabilir ki kıbrıs gibi bir yer çok çok daha rahat hamama girenin terlemesi gibi birsey yani bu. ama bir birliktelik yaşamışsa ozaman ne istiyorsanız yapın derim

erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.

mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...

Başka sansı yok gibi duruyor en uygunu bu olur bence !! Niye adamın hatası yüzünden düzeninden evinden o olsun perişan olsun kii

Peki evli bir kadın bir adamin kucağına otrsa o zaman da bu yorumu yapar miydin

Bara gitmesi baştan normal değil ama bu sonuç da normal karsilanmamali

Fıtrat diyoruz ama kucağına oturan da erkek değil bir kadın

bilmelisiniz ki biri bir konudan bahsederken "tüm genellemeler yanlıştır" sizle benim aynı fikirde olmamamız gibi..herkes ben değil herkes siz değil..görüşlerimiz farklı benim görüşümü kabul etmeyebilirsiniz..sıkıntınızı anlayamadım.

Ne alakasi var ki bununla kaldı ki bu şimdi mi akliniza geldi
sizinle ne gibi bir sıkıntım olabilir ki

Burada düşünceler tartisilir hiç mi dikkainizi cekmedi

Yazik bu dusunceleri benimsedigine gore cevrende surekli boyle seylere tanik oldun yada baban anneneni aldatiyordu yada esin seni aldatiyor :))
Kafana surekli "o erkektir kizim" zehri sokuldu durdu belki
Ama o zehri ve pisligi etrafa yaymayin hangi akil sagligi yerinde olup dusunebilen kadin cok sevdigi esini paylaşmak ister ???
Nasil baskasinin ona dokundugunu ,optugunu bilerek canı acımaz ???
Burdan otesi artik baska yerlere gidiyor bisey demek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…