- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
adamlara tasma takalım,aman şeytana uyarlar falan diye mi evleniyor biz?? uymasın efendim şeytana madem..Bir erkek tek başına eşi olmadan gidiyorsa zaten şeytan peşindeee bacım '' yuvayı yıkmak için çabalar durur.
Acı verici bir şey ama hata etmiş bence gelsin akşama bakalım neler söyleyecek dinle sende delillerini göster açıklaması vardır belki ..
Zaten çok da şansın yok şeytana uymuş yapmış bebeğin için katlan ama çektir her seferinde vur yüzüne bir daha da sen sen ol tek bir yere gönderme iş içinde olsa !!
Ben kadını suçlamadim ki değişik bir algılama. Sadece Kıbrıs'ın yapısı bu. Sex uyuşturucu kumar hersey onu baştan çıkarmak için yeterli. Ortam olunca maneviyati sağlam olmayan her erkek bu tuzaklara düşer.aldatılmanın suçlusu da kadın mı oldu şimdi????kıbrısa gönderiyorsa aldatılmayı da göze alacak öyle mi,??????????***
yok artık nasıl düşünce yapınız nasıl mantığınız var sizin???
madem boşanma sebebi değil,adam da devam eder zaten aldatmaya..neden kadın kendini yorsun o zaman burnunu sürtmeye? ya da kaç sefer aldatma boşanma sebebi olur? ya da hiçbiri ise,boşanmak için ne olması gerekir?Bana göre aldatma ama bosanma için geçerli bir sebep değil. İyi bir göz dagi vermelisin ki bir daha bu ve buna benzer bir olay yasamayasin
kıbrısa gönderdiyse adlatılmayı göze almış diyorsunuz ama...Ben kadını suçlamadim ki değişik bir algılama. Sadece Kıbrıs'ın yapısı bu. Sex uyuşturucu kumar hersey onu baştan çıkarmak için yeterli. Ortam olunca maneviyati sağlam olmayan her erkek bu tuzaklara düşer.
cute mesela siyah çamaşırda sperm lekesi kalır..bizim akıntı gibi yani..sanırım öyle bişey.iç çamaşırından sperm nasıl cıkmamıs anlamadım
Nasıl yani normal mi ?
Başka sansı yok gibi duruyor en uygunu bu olur bence !! Niye adamın hatası yüzünden düzeninden evinden o olsun perişan olsun kiiadamlara tasma takalım,aman şeytana uyarlar falan diye mi evleniyor biz?? uymasın efendim şeytana madem..
adam da kadın da bazen tek başlarına olabilrler..
kadın sırf bebeği var diye,devamlıa damın başını yiyecek unuttrumayacak ,peki ya kendisi ne hale gelecek?? mutlu mu oalcak??evlilik mutlu olmak için değil mi?
Peki evli bir kadın bir adamin kucağına otrsa o zaman da bu yorumu yapar miydinerkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.
mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...
kıbrısa gönderdiyse adlatılmayı göze almış diyorsunuz ama...
düşmesin efendim tuzağa falan..adam kim bilir ne için gitti kıbrısa? oruçluyken eğlenmey ekumara gitmedi heralde..büyük ihtimal iş için gitti..[/QUOTE
Ne için gitti önemli değil. Kıbrıs'ta ortam çok rahat. Adam birden oraya gidince nerden geldiğini unutur. Öyle bir bara gittiyse kucağına illaki otururlar. Matematik hocam dersane yıllarında anlatmıştı. Kocası is icin kıbrısa gitmiş. Arkasından bilet alıp ben geldim diye telefon açmış.kıbrısa gönderdiyse adlatılmayı göze almış diyorsunuz ama...
düşmesin efendim tuzağa falan..adam kim bilir ne için gitti kıbrısa? oruçluyken eğlenmey ekumara gitmedi heralde..büyük ihtimal iş için gitti..
Peki evli bir kadın bir adamin kucağına otrsa o zaman da bu yorumu yapar miydin
Bara gitmesi baştan normal değil ama bu sonuç da normal karsilanmamalinormal mi derken bara gitmesi çok pardon ama birilerine sürtünmesi tabiki hoş onaylanacak veya normal karsılanacak birşey değil. bar, clup ortamları türkiye de de çok rahat yani biraz içince herkes herkese salça olabilir ki kıbrıs gibi bir yer çok çok daha rahat hamama girenin terlemesi gibi birsey yani bu. ama bir birliktelik yaşamışsa ozaman ne istiyorsanız yapın derim
Fıtrat diyoruz ama kucağına oturan da erkek değil bir kadın-cinselliğin erkek fıtratına daha fazla yüklendiğini- belirtirken sizin sorduğunuz gibi bir soru karşısında cevabı vermiş olduğumu düşünmüştüm.
katılıyorum. yıkıcı değil yapıcı olalımbence bir aldatma yok bara gittiyse dancçı kızlarla bir yakınlaşma olmuş olabilir ama kocana özel bir durum değildir emin ol
Fıtrat diyoruz ama kucağına oturan da erkek değil bir kadın
Ne alakasi var ki bununla kaldı ki bu şimdi mi akliniza geldibilmelisiniz ki biri bir konudan bahsederken "tüm genellemeler yanlıştır" sizle benim aynı fikirde olmamamız gibi..herkes ben değil herkes siz değil..görüşlerimiz farklı benim görüşümü kabul etmeyebilirsiniz..sıkıntınızı anlayamadım.
erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.
mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?