- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
Kimse yuvasını yıkmak istemezki bcmne düzenmiş arkadaş..mutsuz olmak her gün acı çekip kahrolmak da olsa ucunda,aman düzen bozulmasın..bozulursa ne olur söyleyin hele..düzen neden var,mutluluk huzur aile olmak ,bu bağlar için değil mi?? yoksa mutsuzluk rutininin neyi güzel olabilir??
boşananlar da güle oynaya yuvasını yıkmak için ayrılmıyor ki zaten...Kimse yuvasını yıkmak istemezki bcm
aslında birde aldatılan erkekleri konuşturmak lazımbu aralar kasıtlı açıldığını düşünüyorum bu konuların ya da bu erkeklere toptan rotbalans ayarı çekmek lazım nerdeyse boş geçen yok herkes doluya sıkıyor..
Tabiki onun şimdi kafası karışık napcam diye dusunuyo boşanma ve barışma ona kalmış iyi dusunsunboşananlar da güle oynaya yuvasını yıkmak için ayrılmıyor ki zaten...
artık daha fazla bu şekilde yaşamaya katlanamadıkarı için ayrılıyor.ayrıca ben konu sahibi illa boşansın demedim..sadece aldatılmaya bakış açısı önemli:.
kocası adi bir herif..hem aldatıp hem yalan söylüyor,daha da batıyor..ama hep dediğim gibi bundan sonra öenmli olan adamın hareketleri..cidden pişman olmuştur,kadına köpek olur affettirir kendini,güven duymasını sağlar,eyvallah..kadın isterse affeder..içi almazsa da boşar gider...
ama kimse aldatılma boşanma sebebi değildir diyemez..
1-)kucak dansına ses etmem yiğidime yakışır nasılsa aldatma değil diyip için rahat hayatına devam eder misin ?Bence bu bir aldatma değil, Etrafımdan arkadaşlarımın eşlerinden öyle şeyler duyuyorum ki inanın bu durum hiç aldatma sayılmaz. Muhtemelen barda biraz eğlenmişler eşin biraz etkilenmiş ancak o striptizci kızlar her önüne gelenle de yatsa sabaha kadar hangi biriyle birlikte olacak. Bar dolusu adam var sonuçta. Erkekler aldatan bir beyne sahip ancak eşleri onlar için yine de önemliler. Burada hemen ayrıl diyen arkadaşlara da şaşırıyorum ortada kanıtlanmış bir aldatma bile yok.
1-)kucak dansına ses etmem yiğidime yakışır nasılsa aldatma değil diyip için rahat hayatına devam eder misin ?
2-)birinci soruya cevabın evet ise erkek striptizciyi kucağına oturtur musun kocan buna ses etmez mi?
Sorular samimiyetle sorulmuş olup dalgaya alınan hiçbir unsur söz konusu değildir teşekkürler
bence bir aldatma yok bara gittiyse dancçı kızlarla bir yakınlaşma olmuş olabilir ama kocana özel bir durum değildir emin ol
güven meselesi öyle olmaz;kocam beni iş gezisinde bara gönderiyorsa,erkek striptizciye gitmeyeceğimi bilir,ben de onun bara gitmesine ses etmiyorsam,onun kucak dansı yaptırmyacağını bilirim..bilirim derken güvenirim yapmayacağına..güven budur..Farkındamısınız sohbetlerdeki mesajlara verilen cevapların %80 i yıpratıcı, yıkıcı, ayırıcı yönde. Herkes kolay olanı seçiyor. sanki herkesin hem maddi hem manevi gücü varmış gibi. atıp tutuyor herkes. erkekler sizin beyninizle düşünmüyor birkere sizin gibi düşünmelerini beklemeyin. yada hiç onlar gibi düşünmeyi denediniz mi. madem hep kadınlar haklı neden aşık oluyorsunuz evleniyorsunuz. Demek ki erkeklere ihtiyaç var. Onların kadınlara ihtiyacı olduğu gibi. bu durumda hayatı yaşanılabilir hale getirmek için çaba sarf etmek gerekmez mi. kadın da yanlış yapar erkek de yapar. Erkeklerin iradesi kadınlara göre daha zayıf diye ilk olayda ayrıl mı demek gerekir.
evet adam hata yapmış ama boşanma nedeni değil. daha kim bilir neler gelecek insanların başına. evlilik zorlukları beraber atlatmak değil mi.
sorularına gelince
1- Adamı yalnız başına iş gezisinde bara gönderiyorsam kucak dansına evet ses etmem.
2- adam beni yalnız başıma iş gezisinde bara gönderebiliyorsa erkek striptizciye ses etmez.
bu bir güven meselesidir...
Farkındamısınız sohbetlerdeki mesajlara verilen cevapların %80 i yıpratıcı, yıkıcı, ayırıcı yönde. Herkes kolay olanı seçiyor. sanki herkesin hem maddi hem manevi gücü varmış gibi. atıp tutuyor herkes. erkekler sizin beyninizle düşünmüyor birkere sizin gibi düşünmelerini beklemeyin. yada hiç onlar gibi düşünmeyi denediniz mi. madem hep kadınlar haklı neden aşık oluyorsunuz evleniyorsunuz. Demek ki erkeklere ihtiyaç var. Onların kadınlara ihtiyacı olduğu gibi. bu durumda hayatı yaşanılabilir hale getirmek için çaba sarf etmek gerekmez mi. kadın da yanlış yapar erkek de yapar. Erkeklerin iradesi kadınlara göre daha zayıf diye ilk olayda ayrıl mı demek gerekir.
evet adam hata yapmış ama boşanma nedeni değil. daha kim bilir neler gelecek insanların başına. evlilik zorlukları beraber atlatmak değil mi.
sorularına gelince
1- Adamı yalnız başına iş gezisinde bara gönderiyorsam kucak dansına evet ses etmem.
2- adam beni yalnız başıma iş gezisinde bara gönderebiliyorsa erkek striptizciye ses etmez.
bu bir güven meselesidir...
güven meselesi öyle olmaz;kocam beni iş gezisinde bara gönderiyorsa,erkek striptizciye gitmeyeceğimi bilir,ben de onun bara gitmesine ses etmiyorsam,onun kucak dansı yaptırmyacağını bilirim..bilirim derken güvenirim yapmayacağına..güven budur..
siz bar ortamını pavyonla falan karıştırıyorsunuz sanırım???
güven meselesi öyle olmaz;kocam beni iş gezisinde bara gönderiyorsa,erkek striptizciye gitmeyeceğimi bilir,ben de onun bara gitmesine ses etmiyorsam,onun kucak dansı yaptırmyacağını bilirim..bilirim derken güvenirim yapmayacağına..güven budur..
siz bar ortamını pavyonla falan karıştırıyorsunuz sanırım???
arkadaş benim yerime cevabı vermişte ..siz kadınlar gibi düşünmüyorlar derken sanki bir erkek cevaplamış hissine kapıldım nedense..insanların alkol tüketimine müdahale edecek karakter ve kapasiteye sahip değilim beni üstün kılan hiçbir şey yok..alkol almaya bir mekana gidilir de (bu denli bir eyleme girilmesi ............bence ahlaka aykırı) ama BENCE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?