ihanete uğradim yardim

senin internet ortamında birilerine bieşyler yazmanda (kadın erkek farketmez) kimileri için çok aşağılayıcı bişey olabilir. yani bu konular böyle uzar gider. herkes sen degil. ya da başkasının normal karşılaması illaki babasının anasını aldattığını göstermez.

madem boşanma sebebi değil,adam da devam eder zaten aldatmaya..neden kadın kendini yorsun o zaman burnunu sürtmeye? ya da kaç sefer aldatma boşanma sebebi olur? ya da hiçbiri ise,boşanmak için ne olması gerekir?
Benim fikrim bu. Evet kadin için zor bir durum ama sadece yasanilan tek olay buysa bosanmak için yetersiz.

yazık mı? tam aksine...uslubunuza dikkat ederek konuşursanız daha iyi olur:)
benim hayatım benim görüşlerim çok şükür bu güne kadar beni mutlu etti...sizinkiler de sizi etmiştir inşallah da eder..

erkeğin sadakatini her seferinde kadına karşı olduğunu düşünüyorsunuz bu belki doğru belki yanlış..dediğim gibi "gerçek" tam olarak ne kimse bilemez.herkesin iç dünyası farklı..ben erkeğin sadakatının yaradana karşı olması taraftarıyım..

"zehir ve pislik" başkasını tanımadan kullanacağım kelimeler değil....çok şükür annem ve babam beni öyle yetiştirmedi.

ben şaşkınlıkla bakıyorum burda genel olarak yıkıcılar nee bara mı gitmiş boşan!
aynen evli çift kalmıcak böyle giderse. bu çağda hala böyle şeylerden hemen boşanmak abes artık. ama sürekli oluyorsa tabiki boşanılmalı. 1-2 affedilebilir hatadır denileblir.

aynen evli çift kalmıcak böyle giderse. bu çağda hala böyle şeylerden hemen boşanmak abes artık. ama sürekli oluyorsa tabiki boşanılmalı. 1-2 affedilebilir hatadır denileblir.

o aradaki çizgiyi kaçırmamak lazım ne zaman boşanılması gerektiğini yada nezaman cezalandırılması gerektiği çizgisi önemli. ben bekarım bana bile bu kadar basit değil boşanmak :)

Tamam

Cok guzel yetistirmişler evet :)) dogrundan dondurmeye calismadim bu kafa yapisina nasil ulasilabilmis acaba diye fikir yuruttum sadece

o aradaki çizgiyi kaçırmamak lazım ne zaman boşanılması gerektiğini yada nezaman cezalandırılması gerektiği çizgisi önemli. ben bekarım bana bile bu kadar basit değil boşanmak :)
güzel demişsin :) tek hata bütün doğruları götürmemeli. hem kadın için hem de erkek için.

güzel demişsin :) tek hata bütün doğruları götürmemeli. hem kadın için hem de erkek için.

ayy hemfikir birini bulmak ne güzel daha güçlü hissettim şuanda :) konuyu ben açmış olsam bütün yorumlardan sonra neden doğduğumu sorgulardım

Tamam

Cok guzel yetistirmişler evet :)) dogrundan dondurmeye calismadim bu kafa yapisina nasil ulasilabilmis acaba diye fikir yuruttum sadece

bak ! insanın ailesine nokta atışı yapmak terbiyesizliktir ! dalgacı dalgacı konuşarak daha büyük terbiyesizlik yapıyorsun..hakaret etmek istiyorsan içinde böyle hissiyatın varsa şahsıma yüklenebilirsin..yaşınız kaç 10 falan mı ? anne babaları niye yarıştırırsınız anlamadım...her neyse çok farklı insanlarınız karakteriniz inşallah bir an önce oturur..farklı görüşler olabilir önemli olan seviyeyi bozmamak..anladım ki sizinle iletişimimim çok zor..iyi günler.

o tarz barlarda ne bekleniyor anlamıyorum danscı herkezi gezıyordur tek senın kocanı dgl ayreten bır cocugun var ve maddı ımkanın yok esınle konus belkı içkiliydi tatmin edici bir cevap alırsan kal derim yuvalar kolay kurulmuyo

Gerçekten çok zor ve acı durum.Neden bu ihanetler arttı ya biz gözü kapalı inanamaz olduk Üzüldüm sizin adınıza evet bir işler dönmüş bi kere haram değince gerisi geliyor evli erkek bi kere harama değerse hep gözü dışarda olurmuş..Dikkat edin evet güven tek kullanımlıktır .Erkekler anlık zevkler uğruna hisle hareket etmeden iş görme derdindeler marifet gibi anlatma yarıştırma derdindeler çok üzüldüm zor geçer bu acı ...Ama dersi hak etmiş sizsizliği anlasın bi süre uzak kalın gidin köpek olsun kapınızda..

Başka sansı yok gibi duruyor en uygunu bu olur bence !! Niye adamın hatası yüzünden düzeninden evinden o olsun perişan olsun kii
ne düzenmiş arkadaş..mutsuz olmak her gün acı çekip kahrolmak da olsa ucunda,aman düzen bozulmasın..bozulursa ne olur söyleyin hele..düzen neden var,mutluluk huzur aile olmak ,bu bağlar için değil mi?? yoksa mutsuzluk rutininin neyi güzel olabilir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…