- 21 Temmuz 2015
- 60
- 38
- 3
- 39
senin internet ortamında birilerine bieşyler yazmanda (kadın erkek farketmez) kimileri için çok aşağılayıcı bişey olabilir. yani bu konular böyle uzar gider. herkes sen degil. ya da başkasının normal karşılaması illaki babasının anasını aldattığını göstermez.Yazik bu dusunceleri benimsedigine gore cevrende surekli boyle seylere tanik oldun yada baban anneneni aldatiyordu yada esin seni aldatiyor :))
Kafana surekli "o erkektir kizim" zehri sokuldu durdu belki
Ama o zehri ve pisligi etrafa yaymayin hangi akil sagligi yerinde olup dusunebilen kadin cok sevdigi esini paylaşmak ister ???
Nasil baskasinin ona dokundugunu ,optugunu bilerek canı acımaz ???
Burdan otesi artik baska yerlere gidiyor bisey demek istemiyorum
Benim fikrim bu. Evet kadin için zor bir durum ama sadece yasanilan tek olay buysa bosanmak için yetersiz.madem boşanma sebebi değil,adam da devam eder zaten aldatmaya..neden kadın kendini yorsun o zaman burnunu sürtmeye? ya da kaç sefer aldatma boşanma sebebi olur? ya da hiçbiri ise,boşanmak için ne olması gerekir?
Bara gitmesi baştan normal değil ama bu sonuç da normal karsilanmamali
katılıyorum. yıkıcı değil yapıcı olalım
Yazik bu dusunceleri benimsedigine gore cevrende surekli boyle seylere tanik oldun yada baban anneneni aldatiyordu yada esin seni aldatiyor :))
Kafana surekli "o erkektir kizim" zehri sokuldu durdu belki
Ama o zehri ve pisligi etrafa yaymayin hangi akil sagligi yerinde olup dusunebilen kadin cok sevdigi esini paylaşmak ister ???
Nasil baskasinin ona dokundugunu ,optugunu bilerek canı acımaz ???
Burdan otesi artik baska yerlere gidiyor bisey demek istemiyorum
aynen evli çift kalmıcak böyle giderse. bu çağda hala böyle şeylerden hemen boşanmak abes artık. ama sürekli oluyorsa tabiki boşanılmalı. 1-2 affedilebilir hatadır denileblir.ben şaşkınlıkla bakıyorum burda genel olarak yıkıcılar nee bara mı gitmiş boşan!
aynen evli çift kalmıcak böyle giderse. bu çağda hala böyle şeylerden hemen boşanmak abes artık. ama sürekli oluyorsa tabiki boşanılmalı. 1-2 affedilebilir hatadır denileblir.
senin internet ortamında birilerine bieşyler yazmanda (kadın erkek farketmez) kimileri için çok aşağılayıcı bişey olabilir. yani bu konular böyle uzar gider. herkes sen degil. ya da başkasının normal karşılaması illaki babasının anasını aldattığını göstermez.
yazık mı? tam aksine...uslubunuza dikkat ederek konuşursanız daha iyi olur:)
benim hayatım benim görüşlerim çok şükür bu güne kadar beni mutlu etti...sizinkiler de sizi etmiştir inşallah da eder..
erkeğin sadakatini her seferinde kadına karşı olduğunu düşünüyorsunuz bu belki doğru belki yanlış..dediğim gibi "gerçek" tam olarak ne kimse bilemez.herkesin iç dünyası farklı..ben erkeğin sadakatının yaradana karşı olması taraftarıyım..
"zehir ve pislik" başkasını tanımadan kullanacağım kelimeler değil....çok şükür annem ve babam beni öyle yetiştirmedi.
güzel demişsin :) tek hata bütün doğruları götürmemeli. hem kadın için hem de erkek için.o aradaki çizgiyi kaçırmamak lazım ne zaman boşanılması gerektiğini yada nezaman cezalandırılması gerektiği çizgisi önemli. ben bekarım bana bile bu kadar basit değil boşanmak :)
güzel demişsin :) tek hata bütün doğruları götürmemeli. hem kadın için hem de erkek için.
Tamam
Cok guzel yetistirmişler evet :)) dogrundan dondurmeye calismadim bu kafa yapisina nasil ulasilabilmis acaba diye fikir yuruttum sadece
Gerçekten çok zor ve acı durum.Neden bu ihanetler arttı ya biz gözü kapalı inanamaz oldukSlm arkadaslar
esimle 2 yillik evliyiz ve 9aylik oglumuz var...is icin cocukluk arkadasinin yanina kibrisa gitti geldi..1hafta sonra whatsuppinda is arkadasina msj yazmis kibrista striptiz bara gittik adriana lima gibi bi hatundan bahsetmis kucana oturmus barda eger ramazan olmasaymis onunla yatarmis... sok oldum bu msjlara ona telini verdim msji gosterdim ve bavulumu topladim ogece karlar icinde uyudum sanki yaz ortasi sabahlara kadar aci cektim...bana hep erkekler arasinda boyle.muhabbet olur yalan yazdim falan dedi kibristaki arkadasi oruc tutar hep aradi oruclu agziyla yeminler etti... onlara inandim sonra ic camasirlarini yikarken ic camasirinin temizlenmedigini gordum sanki sprem vardi aklima takildi bugun kibrista giydigi takim elbisesini cikardim ve fermuar kisminda bir leke ve parfum.kokusu var belliko kadin kucana oturmus... cok aci cekiyorum tarif edemem onu affedemem ben aileme karsi ciktim evlendim 2yil sonra eve donucek yuzum bile yok. Bana bunu neden yapti bosanmayi dusunuyorum ama bunu aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum neryee gidecegimi... calismiyorum suanda bebegim kucuk gucum yok ev acamiycam napicam aksam bana ne kilif uydurucak bunun icinde bilmiyorum birde yeminler etmisti okadar allah bildi gibi etsin onu kotuyum cok kotu
ne düzenmiş arkadaş..mutsuz olmak her gün acı çekip kahrolmak da olsa ucunda,aman düzen bozulmasın..bozulursa ne olur söyleyin hele..düzen neden var,mutluluk huzur aile olmak ,bu bağlar için değil mi?? yoksa mutsuzluk rutininin neyi güzel olabilir??Başka sansı yok gibi duruyor en uygunu bu olur bence !! Niye adamın hatası yüzünden düzeninden evinden o olsun perişan olsun kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?