• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanete uğrayıp bosanan kadınlar biraz dertleselim mi ?

Bunu a noktasından alıp b noktasına vermişler. Bir de başka ile sürmüşler ama benim işimi bahane edip kalmıştı. Bana basit saçma nedenler anlattı. Meğer iş başkaymış. Çocuklarını çok severdi. Gün içinde foto ister gece kalkar bakar banyolarını yaptırır yemeklerini yedirirdi. Ama işler bu raddeye gelince çocuk sevgisi de kalmadı. Yarım yamalak babalık yapıyor. Bu benim onu boşama ihtimalimi düşünmedi. Çünkü işine gelmeyen her konuda boşanalım derdi susardım çünkü hamileyken lohusalıkta ben çalışmıyorken boşanalım diyecek kadar aşağılıktı. Bu defa ben bir kere dedim ve boşadım.
Benim kıza çok düşkündu qsla bırakmaz kızını kaybedecek bir hata yapmaz dedim ama uapti ona kalsa bende hiç birseyi görmezden gelip devam edecektim ama kendi değerimi kaybedemezdim nasil oluyor anlamadım çocuklarına düşkün bir adamın sırf uckuru heyecanı için çocuğuna iyi bir aile olmaktan vazgecmelrri inanılır gibi değil

1 yıl önce arkadaşım eşinden boşandı oda aynı şeyleri yaşadı onunda küçük çocuğu var devletin yardim kuruluşları her konuda yardım ediyor boşanmış annelere maaş veriyorlar çocuk için çocuk bezi ve maması içinde yardim alabilirsin ve eşinizden mutlaka nafaka alin boşanan a kadar kimse destek olmadı ama boşandıktan sonra konu komşu destek çıktı yani korkmayın ayrılığın acısını yaşarsınız ama elbet oda geçer kendinize inanın bebeğinize sarılın Allah bebeğin riskini verir kendi evinize çıkmak istiyorsanız uygun bi ev araştırın fazla büyük olmasın kendini idare edeceğin kadar bosanirken evdeki eşyaları alabilirsiniz avukatının konusun ve uygun bi nafaka isteyin şu zamanda paranın değeri yok
Çok şükür ben ayaklar8m üzerinde duran biraz kafayı yorsam çok para kazanacak ileri maddiyata yasayacak biriyim imkanlarım var umarım sonra köpek gibi paramı görünce peşime düşmez bu isyerini bana açmıştı ama çalıştıracak olan benim işi biliyorum bu isyerini de üzerimden güzel paralar kazanmak için acti bana faydalanacakti ama artık tek başıma yapacağım herseyi

Çok şükür ben ayaklar8m üzerinde duran biraz kafayı yorsam çok para kazanacak ileri maddiyata yasayacak biriyim imkanlarım var umarım sonra köpek gibi paramı görünce peşime düşmez bu isyerini bana açmıştı ama çalıştıracak olan benim işi biliyorum bu isyerini de üzerimden güzel paralar kazanmak için acti bana faydalanacakti ama artık tek başıma yapacağım herseyi
Yolun bahtın açık olsun umarım hersey dilediğin gibi olur

Benimde eşim polis aynı ihanet bende de ben mesajlasmalarini yakaladım ilk ve son oldu devamı gelecek yiprqnacaktim daha fazla diye korktum kendime saygımı değerimi kaybetmemek için hemen vazgectim 2inci yılıydı evliligim bebegim 10 aylık ve kızına da çok duskundu korkardı kızından uzak yaşamaktan ki oda benim dava acmamin ertesi günü dava açmış kızının velayetini istemiş üstelik beni suçlamış bana tazminat davası açmış esimde hem suçlu hem güçlü anlayacağınız seninki hiç pişman olmadı demek çocuklarını sevmiyormuydu polis mesleğinde ahlaksız isler yapınca meslekleri riske girmiyor mu korkmuyorlar mi bunlar anlamadim
Hiç bir şey olmuyor, bende şiddet de vardı, darp raporu almadım ispatlarim.vardi. Emniyetin umurunda bile olmadı. Yalandan bir soruşturma sonra ispat yok denildi ☺️

Allah indsn bulsunlar.

İhanet var mı bilmem ama ben de aynı durumdayım. Boşanıyorum 6 yasında kızım var. Çok şükür çalışıyorum. Onu evden gönderdim. Bugun duruşma tarihimiz geldi. 10 yıl önce evlendiğim aynı gün ve aynı saat.

Ailenin saçma sapan konuşması toplumun sacma sapan dedikodulari daha cok üzüyor. Isyerinde bosandigimi kimseye söyleme diyen bir anne baba. Bosanmisa herkes kötü gözle bakar diyen bir aile ile 3 kere ust uste aynı parka gitme diyen birileri ile uğraşıyorum

Oda izlemekle kalacak
Hiç bir şey olmuyor, bende şiddet de vardı, darp raporu almadım ispatlarim.vardi. Emniyetin umurunda bile olmadı. Yalandan bir soruşturma sonra ispat yok denildi ☺️

Allah indsn bulsunlar.
Bende resim var koltuklara bıçak batirdi bıçak resimleri var sesli mesajları var tehditli kafana silah dayarim gibi eğer bunları da dikkate almayacaklarsa yapabilicek bisey yok böyle biri de polis olmaya devam etsin başka kadınları korusun ama kendi karisina çocuğunun annesine zulüm etsin yapacak bisey yok ozaman

Ailenin saçma sapan konuşması toplumun sacma sapan dedikodulari daha cok üzüyor. Isyerinde bosandigimi kimseye söyleme diyen bir anne baba. Bosanmisa herkes kötü gözle bakar diyen bir aile ile 3 kere ust uste aynı parka gitme diyen birileri ile uğraşıyorum
Off en zoru da kendini toparlayamaya çalışırken bu baskı itici duygu bence sen bunu takmamalisn ben ilk bosandigimda bu duyguyu yendim hiç kimsenin ne dediği umurumda olmadı bekar anneyim diyebilirim bu herkesin başına gelebilecek bisey ben sadece eski şehire neden dönmek istemiyorum eşimle çok kavga ettik beni çok rezil etti küçük düşürdü çevreye ondan dönmek.istemiyorum ikinci kez bosandigim için değil

• Beğen
Reactions: Cac
İhanet var mı bilmem ama ben de aynı durumdayım. Boşanıyorum 6 yasında kızım var. Çok şükür çalışıyorum. Onu evden gönderdim. Bugun duruşma tarihimiz geldi. 10 yıl önce evlendiğim aynı gün ve aynı saat.
Bosanma tarihi evlendigin aynı gün aynı tarih bu sana bir işaret olmalı herseyin başladığı gün bitiyor kurtuluyorsun demek bu inşallah çok mutlu olursunuz kızınla birlikte ama dikkatli ol bundan sonra hiç erkeğin hayatını.mahfetmesine izin verme ben bu hataya ikinci kez düştüm inandım guvendim basta çok iyiydi çok güzel oynadı ama sonra o adam gitti zalim duygusuz biri geldi yerine

Bunu a noktasından alıp b noktasına vermişler. Bir de başka ile sürmüşler ama benim işimi bahane edip kalmıştı. Bana basit saçma nedenler anlattı. Meğer iş başkaymış. Çocuklarını çok severdi. Gün içinde foto ister gece kalkar bakar banyolarını yaptırır yemeklerini yedirirdi. Ama işler bu raddeye gelince çocuk sevgisi de kalmadı. Yarım yamalak babalık yapıyor. Bu benim onu boşama ihtimalimi düşünmedi. Çünkü işine gelmeyen her konuda boşanalım derdi susardım çünkü hamileyken lohusalıkta ben çalışmıyorken boşanalım diyecek kadar aşağılıktı. Bu defa ben bir kere dedim ve boşadım.
İşte bu net kafada bitirmişlik var ya hastasıyım bunun, yapamaz sanıyorlar tokat gibi vuruyor cesaretimiz yüzlerine 😍😂

Back
X