Ihaneti affedipte mutlu olan varmi veya ihanetten sonra vasgecip baskasiyla mutlu olan ?

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Kizlar benim 5 senelik bir iliskim vardi . Uzaktan uzaga 5 seneyi bir

Son düzenleme:
Affetseydiniz ki sanirim adam affinizi çok da istememis diger kizla yoluna devam etmiş, daha da çok aldatilip daha da cok mutsuz olurdunuz.
Dogrudur. Hic aramadi . Etttigim hakaretlerin arkaasina siginarak. Taaki sozlendigimi duydu oyle kopek gibi agladi yalvardi o kiz hayatinda olmasina ragmen.

Nişanlınızı gerçekten sevip güveniyor musunuz? Çünkü karşınızda sizi aldatan değil hiç birşey den haberi olmayan bir adam var. İçinizde ki sıkıntıyı paylaşmanızı tavsiye ederim. Ayrıca o şahısı affetmemeniz isabet olmuş.

Nişanlınızı gerçekten sevip güveniyor musunuz? Çünkü karşınızda sizi aldatan değil hiç birşey den haberi olmayan bir adam var. İçinizde ki sıkıntıyı paylaşmanızı tavsiye ederim. Ayrıca o şahısı affetmemeniz isabet olmuş.
Evet sonsuz guvneiyorum... o serefsize oranla bin kat daha cok saygi ve sevgi duyuyorum.

Bence bu durumu nişanlinıza yansıtmayın. Ben aldatilmamistim ama baska bi konudan dolayi erkeklere güvenim yok demistim bana yansitmamalisin ben ne yaptim ki sana demisti. Bence cok dogru her erkek bir genellemesi yalan bence sonuna kadar güvenin nisanliniza eger aldatirsa onun karaktersizligi der bir gün aci cekersiniz ama simdi her gün yasayacaginiz mutluluktan caliyorsunuz

Affetseydiniz asıl kötü durumda olurdunuz. Eski sevgiliniz de öbürüyle devam ettiğine göre karaktersizliğini konuşmaya bile gerek yok. Hayatınıza odaklanın, her acı hatıra bir derstir ve daha da mutlu olmak için bir fırsattır aslında.

Nişanınızı seviyor ve mutluysanız öncekini hatırlamsınız bile
Mutlu degilim iste. Dortdortluk biri nisanlim ama icimde guvene dair hayat sevincine dair biseyler kopmus o ihanetten sonra

Bence nişanlınızı sevmiyorsunuz. Seviyor olsaydınız eskiyi hatırlayıp mutsuz olmazdınız. Artık nişanlanmışsınız eskiye dönmenin anlamı yok

Kizlar benim 5 senelik bir iliskim vardi . Uzaktan uzaga 5 seneyi bir ayri bir barisik gecirdik. Ama 2 sene once beni aldatti telefonda mesajlarini yakaladim. Tokadi bastim ve gittim.oda ihanet ettigi kizla devam etti ben donmeyince. Simdi hayatimda baskasi var ve nisanlandik. Seviyorum nisanlimi ama o ihanetten sonra icimde biseyler kirilmis sanki. Tad alamiyorum hayattan bu normalmi... affetseydim eger bu mutsuz halim olurmuydu yada zamanla gecer deyip hayatima bakmam dahami mutlu eder beni..
Gecmis gitmiş şey. Bir yol kazasi diye düşünün ve yolunuza bakin. Mutluluklar

Bence nişanlından ayrıl, eskisini affet ve ona dön. Sonra seni evire çevire yine aldatsın. Hak ettiğinde bu zaten...
Halen affetsemiydim diyor ya halen aklında o! Bu hayatındaki adama saygısızlık bir defa.
Durumun eskiden ihanete uğradım bu yüzden şimdi kimseye güvenemiyorum şeklinde olsaydı normal derdim ama sen eskisini affetsemiydim diye soruyorsun, bu nasıl bir çelişki??
Hayatınızdaki insana saygınız olsun biraz!
Artı affetsemiydim diye sorman halen eski adamı düşündüğünü gösterirki buda senin şu anki nişanlını aldatmandır. Şimdi seni aldatan kişiden senin ne farkın kaldı?

Back
X