Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogrudur. Hic aramadi . Etttigim hakaretlerin arkaasina siginarak. Taaki sozlendigimi duydu oyle kopek gibi agladi yalvardi o kiz hayatinda olmasina ragmen.Affetseydiniz ki sanirim adam affinizi çok da istememis diger kizla yoluna devam etmiş, daha da çok aldatilip daha da cok mutsuz olurdunuz.
Evet sonsuz guvneiyorum... o serefsize oranla bin kat daha cok saygi ve sevgi duyuyorum.Nişanlınızı gerçekten sevip güveniyor musunuz? Çünkü karşınızda sizi aldatan değil hiç birşey den haberi olmayan bir adam var. İçinizde ki sıkıntıyı paylaşmanızı tavsiye ederim. Ayrıca o şahısı affetmemeniz isabet olmuş.
Mutlu degilim iste. Dortdortluk biri nisanlim ama icimde guvene dair hayat sevincine dair biseyler kopmus o ihanetten sonraNişanınızı seviyor ve mutluysanız öncekini hatırlamsınız bile
Gecmis gitmiş şey. Bir yol kazasi diye düşünün ve yolunuza bakin. MutluluklarKizlar benim 5 senelik bir iliskim vardi . Uzaktan uzaga 5 seneyi bir ayri bir barisik gecirdik. Ama 2 sene once beni aldatti telefonda mesajlarini yakaladim. Tokadi bastim ve gittim.oda ihanet ettigi kizla devam etti ben donmeyince. Simdi hayatimda baskasi var ve nisanlandik. Seviyorum nisanlimi ama o ihanetten sonra icimde biseyler kirilmis sanki. Tad alamiyorum hayattan bu normalmi... affetseydim eger bu mutsuz halim olurmuydu yada zamanla gecer deyip hayatima bakmam dahami mutlu eder beni..
Kacan kovalaniyo iste.. aklin nerdeydi derler adamaDogrudur. Hic aramadi . Etttigim hakaretlerin arkaasina siginarak. Taaki sozlendigimi duydu oyle kopek gibi agladi yalvardi o kiz hayatinda olmasina ragmen.
Evet sonsuz guvneiyorum... o serefsize oranla bin kat daha cok saygi ve sevgi duyuyorum.