- 8 Ocak 2022
- 35
- 28
- 8
- 38
- Konu Sahibi sessizruhum
-
Hiç olmadı ...o haltı yemek yürek ister.Kapinin önüne koyarimHerkese merhaba,
Nereden başlayacağımı bilmiyorum ancak hamile ilken aldatıldıgınız oldu mu ve bunu inkar eden bir eşiniz ve iki tane çocuğunuzla ne yapacağınızı bilmeyecek kadar çaresiz hissettiniz mi siz göz yaşı dökerken kocanızın umrumda bile olmadığı olmadı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim siz nasıl ayakta kaldınız?
Serefsiz ..belki acı olacak bu dediğim ama adam sizi zerre sevmiyor siz umurunda bile değilsiniz o keyfi ondan.Merhaba, cevaplarınız için teşekkürler elimde net bir kanıtım yok ancak kadının eşime yönelik yaptığı durumlar numaralarının aynı olması mailde karşıma çıkması vs kadını aradım bu arada o da evli kadın evliyim evet hayatımda başka biri var yanlışlıkla eşinize yaptım o durumu dedi oysa eşimle tel numaraları nedeyse aynı kadının adı Sibel eşim onu Sema diye kaydetmiş gibi gibi bir sürü yalan oyun ben bunu kesinlikle kabul edemem ama elimde net bir delil yok eşimde İnkar edip beni suçluyor üç haftadır düşman gibiyiz evin içinde ben ağlıyorum farkında ama o hala gayet iyi gülüyor geziyor çocuklarla takılıyor ağlamam umrunda bile değil aileme gelince arkamda olduklarını söylüyorlar ancak hem bebeğim çok minik 6 aylık olduğundan hem de oğlum bu sene lise sınavına gireceğinden biraz sabret Allah elbet karşına çıkarır sınava kadar babası yanında olsun oğlunun diyorlar ancak ben dayanamıyorum onu keyifli görmeye o kadar çok ağlıyorum ki gergin bi yol bilmiyorum bulamıyorum boşanmak istesem kalk git ananın evine sen bana güvenmedin benim için bittin gibi şeyler söylüyor
Yazdıklarıniz için çok üzgünüm fakat cocuklarinizi sizin mutsuzluğunuz ile büyütmek ne kadar doğru ?Böyle bir adama neyin şansını vereceksiniz ? Çocuklarınız var evet ama bir daha aynılarını ne kendinize ne de evlatlariniza yaşatmayın . Bununla başa çıkabilmek ancak ayakta evlatlariniza tutunarak olur ,aileniz arkanızda destek güç olarak olmalı,size yardımları maddi manevi olmalılar sözde kalmamalilar . Aldatmanin bir şansı olamaz.Merhaba, cevaplarınız için teşekkürler elimde net bir kanıtım yok ancak kadının eşime yönelik yaptığı durumlar numaralarının aynı olması mailde karşıma çıkması vs kadını aradım bu arada o da evli kadın evliyim evet hayatımda başka biri var yanlışlıkla eşinize yaptım o durumu dedi oysa eşimle tel numaraları nedeyse aynı kadının adı Sibel eşim onu Sema diye kaydetmiş gibi gibi bir sürü yalan oyun ben bunu kesinlikle kabul edemem ama elimde net bir delil yok eşimde İnkar edip beni suçluyor üç haftadır düşman gibiyiz evin içinde ben ağlıyorum farkında ama o hala gayet iyi gülüyor geziyor çocuklarla takılıyor ağlamam umrunda bile değil aileme gelince arkamda olduklarını söylüyorlar ancak hem bebeğim çok minik 6 aylık olduğundan hem de oğlum bu sene lise sınavına gireceğinden biraz sabret Allah elbet karşına çıkarır sınava kadar babası yanında olsun oğlunun diyorlar ancak ben dayanamıyorum onu keyifli görmeye o kadar çok ağlıyorum ki gergin bi yol bilmiyorum bulamıyorum boşanmak istesem kalk git ananın evine sen bana güvenmedin benim için bittin gibi şeyler söylüyor
Kabul etmiyor ki aldattığını çocuklarının üzerine yemin ediyor ben nasıl ispatlayayım bu mümkün değil kiYazdıklarıniz için çok üzgünüm fakat cocuklarinizi sizin mutsuzluğunuz ile büyütmek ne kadar doğru ?Böyle bir adama neyin şansını vereceksiniz ? Çocuklarınız var evet ama bir daha aynılarını ne kendinize ne de evlatlariniza yaşatmayın . Bununla başa çıkabilmek ancak ayakta evlatlariniza tutunarak olur ,aileniz arkanızda destek güç olarak olmalı,size yardımları maddi manevi olmalılar sözde kalmamalilar . Aldatmanin bir şansı olamaz.
Allah Size acil Bir cikis yolu göstersin Insallah...Size bol bol sabir, dayanma gücü ve disiplin diliyorum...Herkese merhaba,
Nereden başlayacağımı bilmiyorum ancak hamile ilken aldatıldıgınız oldu mu ve bunu inkar eden bir eşiniz ve iki tane çocuğunuzla ne yapacağınızı bilmeyecek kadar çaresiz hissettiniz mi siz göz yaşı dökerken kocanızın umrumda bile olmadığı olmadı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim siz nasıl ayakta kaldınız?
Kabul etmiyor ki aldattığını çocuklarının üzerine yemin ediyor ben nasıl ispatlayayım bu mümkün değil ki
Bide cocuklar böyle seylerler büyüyerlerse, böyle durumlari normal olarak görürler. Yapmayin nolur ..Yazdıklarıniz için çok üzgünüm fakat cocuklarinizi sizin mutsuzluğunuz ile büyütmek ne kadar doğru ?Böyle bir adama neyin şansını vereceksiniz ? Çocuklarınız var evet ama bir daha aynılarını ne kendinize ne de evlatlariniza yaşatmayın . Bununla başa çıkabilmek ancak ayakta evlatlariniza tutunarak olur ,aileniz arkanızda destek güç olarak olmalı,size yardımları maddi manevi olmalılar sözde kalmamalilar . Aldatmanin bir şansı olamaz.
Böyle yaparak adamı uyandırıyorsunuz. İnanmış gibi yapın, sessiz kalın, unutulsun bu olay. Onun gözünü kapatın kendi gözünüzü açık tutun. Size güvenmesini sağlayın ve en ufak bir şey bulduğunuzda ortalığı ateşe vermeyin, böyle yapıyor işte üste çıkıyor, haksız duruma düşmenizi sağlıyor. Tutun kendinizi.Merhaba, cevaplarınız için teşekkürler elimde net bir kanıtım yok ancak kadının eşime yönelik yaptığı durumlar numaralarının aynı olması mailde karşıma çıkması vs kadını aradım bu arada o da evli kadın evliyim evet hayatımda başka biri var yanlışlıkla eşinize yaptım o durumu dedi oysa eşimle tel numaraları nedeyse aynı kadının adı Sibel eşim onu Sema diye kaydetmiş gibi gibi bir sürü yalan oyun ben bunu kesinlikle kabul edemem ama elimde net bir delil yok eşimde İnkar edip beni suçluyor üç haftadır düşman gibiyiz evin içinde ben ağlıyorum farkında ama o hala gayet iyi gülüyor geziyor çocuklarla takılıyor ağlamam umrunda bile değil aileme gelince arkamda olduklarını söylüyorlar ancak hem bebeğim çok minik 6 aylık olduğundan hem de oğlum bu sene lise sınavına gireceğinden biraz sabret Allah elbet karşına çıkarır sınava kadar babası yanında olsun oğlunun diyorlar ancak ben dayanamıyorum onu keyifli görmeye o kadar çok ağlıyorum ki gergin bi yol bilmiyorum bulamıyorum boşanmak istesem kalk git ananın evine sen bana güvenmedin benim için bittin gibi şeyler söylüyor
+1 Kelimesi kelimesine o kadar güzel bir cevap kiBir kere bakış açınız yanlış. Hamile iken aldatıldığınız oldu mu diyerek bile sanki bu normalmiş de herkesin başına gelebilirmiş gibi bir hava oluyor. Başa çıkma diye bir şey de yok. Ya boşanacaksınız ya da susup oturacaksınız, hamile veya değil , çocuklu veya değil farketmez. Böyle bir şeyi sakın yutmayın. Bu işin kadını erkeği yok. Siz yapsanız o başa çıkmanın yollarını mı arardı? Yoksa ne yapardı bir düşünün. Karaktersiz adamın tekiymiş.
Aileye bak ya.Benim kızımın başına gelse 1 dk düşünmeden çeker alırım o adamın yanından.Merhaba, cevaplarınız için teşekkürler elimde net bir kanıtım yok ancak kadının eşime yönelik yaptığı durumlar numaralarının aynı olması mailde karşıma çıkması vs kadını aradım bu arada o da evli kadın evliyim evet hayatımda başka biri var yanlışlıkla eşinize yaptım o durumu dedi oysa eşimle tel numaraları nedeyse aynı kadının adı Sibel eşim onu Sema diye kaydetmiş gibi gibi bir sürü yalan oyun ben bunu kesinlikle kabul edemem ama elimde net bir delil yok eşimde İnkar edip beni suçluyor üç haftadır düşman gibiyiz evin içinde ben ağlıyorum farkında ama o hala gayet iyi gülüyor geziyor çocuklarla takılıyor ağlamam umrunda bile değil aileme gelince arkamda olduklarını söylüyorlar ancak hem bebeğim çok minik 6 aylık olduğundan hem de oğlum bu sene lise sınavına gireceğinden biraz sabret Allah elbet karşına çıkarır sınava kadar babası yanında olsun oğlunun diyorlar ancak ben dayanamıyorum onu keyifli görmeye o kadar çok ağlıyorum ki gergin bi yol bilmiyorum bulamıyorum boşanmak istesem kalk git ananın evine sen bana güvenmedin benim için bittin gibi şeyler söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?