- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi sessizruhum
-
Adam eğer suçlu olsa gerçekten yapmış olsa bence suçluluk duyardı farklı davranırdı onun bu umursamaz tavrı çocuklarıyla ilgilenmesi gülmesi size kızgınlığındanKabul etmiyor ki aldattığını çocuklarının üzerine yemin ediyor ben nasıl ispatlayayım bu mümkün değil ki
Nasıl durumlar bunlar? Kocanızınkinde ne vardı ya da kadınınki nasıldı? İnsan neden durumdan cilveleşirİşte en önemlisi bu kendimi tutamamam kadının eşimle no neredeyse aynı olması üstelik eşimin de bi kaç durumunu yakalamış olmamla anladım benim derdim o kadınla değil ki kocamla o kadın olmasa başkası da olabilirdi su an hiç konuşmuyoruz tek kwlime bile dolayısıyla tel da bakamıyorum bulmam zor olacak
Herkese merhaba,
Nereden başlayacağımı bilmiyorum ancak hamile ilken aldatıldıgınız oldu mu ve bunu inkar eden bir eşiniz ve iki tane çocuğunuzla ne yapacağınızı bilmeyecek kadar çaresiz hissettiniz mi siz göz yaşı dökerken kocanızın umrumda bile olmadığı olmadı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim siz nasıl ay
Aklında kalsın diye de alınabiliyor mesela, rehbere kaydedemez adam şimdi, silmesi falan gerekir. O yüzden.Telefon numaraları aynı nasıl oluyor anlamadım. Eskiden 2-3 hat alınıp numaraları son numarası farklı oluyordu ve o hatlar arası konuşma ücretsiz oluyordu. Ama o çok eskide kaldı. Durumlarda ne paylaşıyor kadın? Nasıl şüpheye düştünüz. Eşiniz sizin ayrılmayacağınızdan emin o yüzden rahat, umrunda değil.
Oldu...Hamileyken evde ve cüzdanında bir takım nesneler gördüm.Tabiki de inkar etti, gün ışığı gibi ortada olmasına rağmen..üstelik bana dedi ki "Bu sorularla yasayamazsin master, yerinde olsam bosanirdim."Dediğini yapıyorum, bosaniyorum.Guven yoksa olmuyorHerkese merhaba,
Nereden başlayacağımı bilmiyorum ancak hamile ilken aldatıldıgınız oldu mu ve bunu inkar eden bir eşiniz ve iki tane çocuğunuzla ne yapacağınızı bilmeyecek kadar çaresiz hissettiniz mi siz göz yaşı dökerken kocanızın umrumda bile olmadığı olmadı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim siz nasıl ayakta kaldınız?
Bence hamile iken diyerek durumu normalleştirmek yerine aslında yapılabilecek en yanlış dönemde olmasına dikkat çekmek için belirtmiş. Çünkü bir kadın için çok zor bir süreç. İlgiye ve desteğe en çok ihtiyaç duyduğu dönem. Fiziği değişiyor, hayatı değişiyor ve bütün hormonları dengesizleşiyor.Bir kere bakış açınız yanlış. Hamile iken aldatıldığınız oldu mu diyerek bile sanki bu normalmiş de herkesin başına gelebilirmiş gibi bir hava oluyor. Başa çıkma diye bir şey de yok. Ya boşanacaksınız ya da susup oturacaksınız, hamile veya değil , çocuklu veya değil farketmez. Böyle bir şeyi sakın yutmayın. Bu işin kadını erkeği yok. Siz yapsanız o başa çıkmanın yollarını mı arardı? Yoksa ne yapardı bir düşünün. Karaktersiz adamın tekiymiş.
WhatsApp web ile WhatsApp ini bilgisayarda açsanızİşte en önemlisi bu kendimi tutamamam kadının eşimle no neredeyse aynı olması üstelik eşimin de bi kaç durumunu yakalamış olmamla anladım benim derdim o kadınla değil ki kocamla o kadın olmasa başkası da olabilirdi su an hiç konuşmuyoruz tek kwlime bile dolayısıyla tel da bakamıyorum bulmam zor olacak
Ş... Olan yalan yeminle çocuklara olacak!!Kabul etmiyor ki aldattığını çocuklarının üzerine yemin ediyor ben nasıl ispatlayayım bu mümkün değil ki
Çok zor durumdasınız sizi anlıyorum aslında yakaladığın hersey ilişki olduğunu doğruluyor ama daha keskin kanıtlar istiyorsunuz.İşte en önemlisi bu kendimi tutamamam kadının eşimle no neredeyse aynı olması üstelik eşimin de bi kaç durumunu yakalamış olmamla anladım benim derdim o kadınla değil ki kocamla o kadın olmasa başkası da olabilirdi su an hiç konuşmuyoruz tek kwlime bile dolayısıyla tel da bakamıyorum bulmam zor olacak
gerçekten üzgünüm şu süreçte yaşamanız daha yıpratıcıdır eminim . sanırım sizin asla yapamayacağınızı düşünüyor. lütfen karşısında ağlamaktan güçsüz görünmekten vazgeçin. eğer aileniz size destek veriyorsa da beklemeyın . kımse için bir yuvayı yıkmak kolay değil tabiki insan korkuyor hele 3 cocukla ama ınanın bır yerınden baslarsanız devamı gelecektır . ben de yenı bosandım ve kolay dıyemem ama insan kendısıne saygısızlık yapıldıgı yerde ne kadar fazla durursa o kadar kendınden kaybedıyor . dilerım en kısa zamanda sızın ve çoçuklarınız için en iyi seçimi yaparsınız. hiç bir kuşku şüphe boşa değil çok deneyimledim eğer bir kadının içine kuşku düşmüşse malesef bunun altında her zman birşey çıkıyor.Herkese merhaba,
Nereden başlayacağımı bilmiyorum ancak hamile ilken aldatıldıgınız oldu mu ve bunu inkar eden bir eşiniz ve iki tane çocuğunuzla ne yapacağınızı bilmeyecek kadar çaresiz hissettiniz mi siz göz yaşı dökerken kocanızın umrumda bile olmadığı olmadı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim siz nasıl ayakta kaldınız?
Birbirlerine çok çok yakın numaralar demekKadınla esimin teli nosu ayni ne demek orayi anlamadim
Çok teşekkür ederim hafta sonu bi arkadaşımla görüştüm ve o kendime verdiğim değeri yeniden görmemi sağladı psikolojim berbat olmuş ki bunı görememiştim sınava kadar beklemekten başka çarem yok onu aldatmayı düşünmüyorum çünkü bu benlik bi durum değil o zaman kendimi değersiz hissederim sorun su ki eşimi çok sevdiğim gibi bi durum yok ortada sadece aldatılmanın aptal yerine koyulmanın sızısı var ruhumda ancak çocuklarım için ağlamayıp güçlü mutlu olmayı deneyeceğim ilahi adalete çok inanıyorum ve Allah mutlaka bir gün bunu karşıma çıkaracaktır evrende hiç bir şey gizli almak o zamana dek kendimi psikolojimi güçlü tutabilirsem hiç sorun yok ancak bu oldukça zor benim için çünkü onun güçlü umursamaz davranışlarını görmek beni deli ediyorMerhaba.. öncelikle adınıza çok üzüldüm..ama bu durumu tek yaşayan siz değilsiniz bedenleriyle gözleriyle ruhlariyla çoğu erkek maalesef aldatıyor..size gelince bence oglunuzun sınavı varmış sanırım o zamana kadar sabredin çünkü bu durum onun için sarsıcı olacaktır..etkilemesin..eşiniz madem size kızıyor bana inanmıyorsun diye adam gibi ne ise onu açıklasın bedeni ile aldatildigiyla suçlanıyor anladığım kadarıyla eğer öyle bir durum yoksa ortada hayır canım o kadar da değil sadece konuştuk diyebilir..bana kalırsa ağır olacak ama aldatmış olacak ki tamamıyla ret ediyor.. çünkü ortada anlayabileceği ve sizin en azından sadece konuşmuş diyebileceğiniz bir durum yok.. peki şimdi ne yapacağınıza gelelim..kendisi gayet mutlu..oglunuzun sınavına kadar siz de en azından mutlu olmayı deneyin hatta yeni aşklara yelken açmayı..bunu yapamasanizda sadece denemek..bu çok doğru bir tavsiye gibi gelmeyebilir..kendinizi hâlâ eşinize ait hissetmek onu hâlâ seviyor olmak size acı veriyor.. şunu goreceksiniz eşinizin vazgeçilmez olmadığını.. aslında siz o olmadan da yaşayabileceğinizi..hatta yeniden sevebileceğinizi.. bütün bunlardan sonra bakın görün çok daha mutlu olucaksiniz.. çünkü bu sefer eşiniz çıldıracak bu kadın neden mutlu diye.. artık karar sizin çocuğunuzun sınavına kadar dediğim taktikle giderseniz ondan sonrasına ister ailenizin yanına gider isterseniz de kocanizi evden kovar kendi evinizde düzeninizde ya da kocanizla yaşarsınız..ama önce bulunmaz Hint kumaşı sizsiniz bunu siz ve kocanız anlamalı.. müsterih olun.. sakın acımayın kendinize.. üzmeyin de kendinizi . çünkü her şeyin en iyisine ve güzeline layiksiniz..bunun farkına varın
Bunu ben de düşündüm ancak kocasına anlatsam inkar eder yada yalan uydurabilir bu durumda o kadının eşi kocamı bulsa ucu yine benim çocuklarıma dokunur günün sonunda onlarda travma olarak kalır bu durum kalsın istemedim hem benim sorunum o kadınla değil ki o kadın olmasa başka bir kadın olabilirdi benim derdim kocamlaÇok zor durumdasınız sizi anlıyorum aslında yakaladığın hersey ilişki olduğunu doğruluyor ama daha keskin kanıtlar istiyorsunuz.
Kadın evli imiş emin olun yapacağım tek kadının eşini bulup herşeyi anlatıp ortak hareket ederek delillere ulaşmak olurdu. Ben yanıyorsam herkes yansın kafasında bir insanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?