• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhbar tazminatı ne kadar sürede ödenmek zorunda ???? Acilll cvp lütfen!!!

depresif polyanna

Canım kızım Defne'm ❤
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.000
1.021
83
Arkadaşlar ben haziranın 12sinde işten çıkarıldım ve ihbar tazminatım hala ödenmedi.haziran paramı da daha dün aldım.ihbar tazminatı ne kadar sürede ödenmek zorunda ? Şikayet etme hakkım var mı? Noterden ihtar mı cektirmeliyim ????

Merhaba işten ayrildiginiz AN da tazminatlarinizin ödenmesi gerekir.Yine de makul bir sure bekleyebilirsiniz.bu makul sure sizinle ilgilidir.ister 1 ay ister 4 ay beklerseniz ancak 5 yil sonrasinda alacak hakkinizi kaybedersiniz saniyorum makul sure beklediniz dilerseniz dava acin

Merhaba işten ayrildiginiz AN da tazminatlarinizin ödenmesi gerekir.Yine de makul bir sure bekleyebilirsiniz.bu makul sure sizinle ilgilidir.ister 1 ay ister 4 ay beklerseniz ancak 5 yil sonrasinda alacak hakkinizi kaybedersiniz saniyorum makul sure beklediniz dilerseniz dava acin

Cevap verdiğiniz için teşekkürler.tazminatimi aldım şükürler olsun.biraz gecikti ama olsun.

Back
X