- 29 Aralık 2007
- 3.407
- 1.130
- 698
- Konu Sahibi philosophy
-
İhtiyacın kadar tüket!
Kişisel gelişim başlığı altında açalım öyleyse.başlık ne olsun sade hayat,basit yaşamak isteyenler vs. Ne olsun.başlık önerilerinizi bekliyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?categories/hayatin-icinden.192/ Burdaki bir yere açabilirsiniz moderatörler taşıyor zaten yanlış yere açıldıgında
Sade hayat olsun o zaman açıyorum linki buraya kopyalarimBence ya bu topiğin başlığı ya da sade hayat...
eee açılmı bile konu hem de aklıma gelen minimal yaşamdı minimalist yapılmış o değil miSade hayat olsun o zaman açıyorum linki buraya kopyalarim
Hayir hayır değil,o önceden açılmış kendi günlüğünü yazıyor bi göz attim da,ben açınca linki kopyaliycam biz hepmiz deneyimlerimizi paylasicazeee açılmı bile konu hem de aklıma gelen minimal yaşamdı minimalist yapılmış o değil mi
tamam yazdım yeni konuya az bişey.. konuları karıştırmışımHayir hayır değil,o önceden açılmış kendi günlüğünü yazıyor bi göz attim da,ben açınca linki kopyaliycam biz hepmiz deneyimlerimizi paylasicaz
o ne kız#zavallılığındibinevurulmuşdedilergeldik
yeni konuyu bende takipteyimBeni de yiyecek kısmı etkiledi herşeyi karıştırıp yiyoruz kafamız da karışıyor haliyle.nasıl bir içerik olsun neleri paylaşalım karar verip açalım yeni topik.
ayakkabi gercekten ihtiyacsa kaliteli olmasi benimde tercihim bu konuda elestiriye gerek yok ama keske kozmetik harcamasini sinirlandirabilseydin ve aldigin tepsi kupa vs ihtiyacinmiydi gercekten düsünmelisin canimEki Görüntüle 1658718 Eki Görüntüle 1658717 Evet arkadaşlar,bugün ayın 15 i malum ilk maaş günüm.çift maaş artı ödenek vs derken ben hesaptaki parayı görünce içimdeki şeytanlar saliniverdi.200-300 harcasan ne var diye bilinç altima sinyaller gitmeye başladı yavaştan.Ama herşey avm ye girmekle başladı.asıl amacım eyeliner almaktı ama ben 5 parca ürün alıp 105 tl ödeyip çıktım.sonra madame coco nun önünden geçerken ındirim olduğunu görüp bilinçsizce daldım içeri neyseki burada fazla harcamadim 2 tepsi 1 tane kupa alıp 25 tl ile kurtuldum.tam cikacakken ayakkabı ihtiyacım olduğunu hatırladım yine bilinçsizce hotice girip 214 tl ye bir tane ayakkabı alıp çıktım. Yani ilk maaş günümü yine bir alışveriş çılgınlığı ile taclandirdim.bütün eleştirilere açığim arkadaşlaraşağıya aldığım ayakkabıyı ekliyorum sizce çok mu fazla fiyatı deger miydi sizce?
Ayakkabı hem lacivert hem siyah olması cezbetti hemde tarzima uyuyor.Ama kozmetik kanayan yaramayakkabi gercekten ihtiyacsa kaliteli olmasi benimde tercihim bu konuda elestiriye gerek yok ama keske kozmetik harcamasini sinirlandirabilseydin ve aldigin tepsi kupa vs ihtiyacinmiydi gercekten düsünmelisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?