- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi philosophy
-
evet kredi karti büyük kolaylik ayni zamanda büyük tehlike kartimdaki taksitlerim bitince bende öyle düsünüyorum kesinlikle kapanmaliAyakkabı hem lacivert hem siyah olması cezbetti hemde tarzima uyuyor.Ama kozmetik kanayan yaramkupanin içine fircalarimi koydum su an.Ama kesinlikle kredi kartim kapanmali yani böyle olmucak bu iş.
İlk maasiniz mi 310 liraydı? Ayakkabı konusu bende çok sıkıntılı,40 numara giyiyorum ve çoğu kalıp olmuyor.biraz şık ve rahat bişey istedim,hem siyah hem lacivert olması da hoşuma gitti. Ama kartı kırdım eve gelince çünkü baktım yine harciycam,yani nakit alışveriş yapicam bundan sonra.philosophy sen böyle yazınca ilk maaşımla yaptığım alışverişi hatırladım. 1.5 aylık maaş yolluk 310 lira almıştım. Ayakkabı ihtiyaç ise kaliteli alınmalı bence de.
Kupa ve tepsi gerçekten ihyiyaç ise sorun yok. Ama beğendim aldım işte dersen durup bi düşünmeli
Ben de karttan nefret ediyorum artık. Bugün 3 bin lira ödedim.
Ne zaman atandiniz,ogretmen misiniz sizde? Zaman yolculuğu gibi :)Ilk maaşım 210 lira idi.
Ilk atandığım zaman 1.5 aylık maaş ve yolluk almıştım.
15 yıl önce atandım.Ne zaman atandiniz,ogretmen misiniz sizde? Zaman yolculuğu gibi :)
:) sizle meslektas olmak hoşuma gitti.branşiniz ne?15 yıl önce atandım.
o ne kız
canım avm ye gitme, böylece sorunun çözülsünAyakkabı hem lacivert hem siyah olması cezbetti hemde tarzima uyuyor.Ama kozmetik kanayan yaramkupanin içine fircalarimi koydum su an.Ama kesinlikle kredi kartim kapanmali yani böyle olmucak bu iş.
Eki Görüntüle 1658718 Eki Görüntüle 1658717 Evet arkadaşlar,bugün ayın 15 i malum ilk maaş günüm.çift maaş artı ödenek vs derken ben hesaptaki parayı görünce içimdeki şeytanlar saliniverdi.200-300 harcasan ne var diye bilinç altima sinyaller gitmeye başladı yavaştan.Ama herşey avm ye girmekle başladı.asıl amacım eyeliner almaktı ama ben 5 parca ürün alıp 105 tl ödeyip çıktım.sonra madame coco nun önünden geçerken ındirim olduğunu görüp bilinçsizce daldım içeri neyseki burada fazla harcamadim 2 tepsi 1 tane kupa alıp 25 tl ile kurtuldum.tam cikacakken ayakkabı ihtiyacım olduğunu hatırladım yine bilinçsizce hotice girip 214 tl ye bir tane ayakkabı alıp çıktım. Yani ilk maaş günümü yine bir alışveriş çılgınlığı ile taclandirdim.bütün eleştirilere açığim arkadaşlaraşağıya aldığım ayakkabıyı ekliyorum sizce çok mu fazla fiyatı deger miydi sizce?
Hay masallah!Günübirlik yaşamak hiç bana göre değil. Sürekli biriktiririm. Şimdi 26 yaşındayım. Ayıptır söylemesi bankada 15 000 dolara yakın birikimin, birkaç çeyrek altınım, borcu bitmiş bir jip arabam var. Mal varlığımın olması benim hedefim. Daha fazlası için de biriktiriyorum zaten. Alışveriş hiç sevmem. Yani kıyafet alışverişi. Sigaram filan da yok. Makyaj ara sıra az yaparım, ona da para gitmiyor yani. Ben gereksiz olarak dışarıda yemeğe çok harcıyorum, bundan rahatsızım. Ama öyle varyemez bir tip de değilim, canımın istediğini alırım, yılda 2-3 kez tatile giderim. Param bereketli sanırım, yesem de biriktirecek kadar kalıyor.
Seni heveslendirecek şeyler düşünebilirsin. Evde bir sürü kenara atılmış parçalardansa, ileride ev alabileceğini, altın, dolar gibi döviz biriktirebileceğini filan. İradene hakim olmalısın.
valla ayakkabılar çok güzelEki Görüntüle 1658718 Eki Görüntüle 1658717 Evet arkadaşlar,bugün ayın 15 i malum ilk maaş günüm.çift maaş artı ödenek vs derken ben hesaptaki parayı görünce içimdeki şeytanlar saliniverdi.200-300 harcasan ne var diye bilinç altima sinyaller gitmeye başladı yavaştan.Ama herşey avm ye girmekle başladı.asıl amacım eyeliner almaktı ama ben 5 parca ürün alıp 105 tl ödeyip çıktım.sonra madame coco nun önünden geçerken ındirim olduğunu görüp bilinçsizce daldım içeri neyseki burada fazla harcamadim 2 tepsi 1 tane kupa alıp 25 tl ile kurtuldum.tam cikacakken ayakkabı ihtiyacım olduğunu hatırladım yine bilinçsizce hotice girip 214 tl ye bir tane ayakkabı alıp çıktım. Yani ilk maaş günümü yine bir alışveriş çılgınlığı ile taclandirdim.bütün eleştirilere açığim arkadaşlaraşağıya aldığım ayakkabıyı ekliyorum sizce çok mu fazla fiyatı deger miydi sizce?
avm ye gıtmemek cozum degılcanım avm ye gitme, böylece sorunun çözülsün
ben öyle yapıyorum
Hemşireyim. Gelirim iyi sayılır.Hay masallah!
Ne is yapiyorsunuz? Geliriniz iyi herhalde
Aynı dertten muzdarip olanlar diyelim :) sağolsun arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştı.48 sayfa olmuş şöle bir baktımda herkes gelir idaresi uzmanı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?