- 25 Haziran 2014
- 135
- 84
- 18
- Konu Sahibi philosophy
-
bu makyaj malzemesi hastalığı sanırım çağımızın hastalığı :) bende de var aynısı. artık kaç far paleti kaç allık kaç ruj var sayısını bilmiorum. hala da her indirimde alma derdindeyimgiyinmeyi makyajı çok seviyorum..arada cıvıtıp arada topluyorum..toplayacağım dönemde hiç alışveriş merkezlerine gitmiyorum..mesela yürüyüş ve spora gidiyorum..dolap düzeltmek çok faydalı oluyor ne çok kıyafet var diyip almıyorum bi süre..dışarda hiç yemiyorum sağlıksız diyip ...işe evde yaptığım tostu götürüyorum hem sağlıklı hem bedava...bir de maaşı alınca direk bir hesaba havale yapıyorum ki dokunmayayım..ayakkabı ve makyaj malzemesi hastalığım var...kendime çok kızıyorum..
Benimde benzer bir ayakkabım vardı,ama uzun süre giyince vuruyor,o ayakkabılarımi giydim eve geldim bir de yenileri giydim aynı ölçüde acitti.o kadar para verdim birde giyerken eziyet cekemem dedim iade ettim.Ama rahatladım demek tam aradığım bişey değilmiş yada ihtiyacım yokmuş.Hayırlı olsunphilosophy güzel günlerde giy inşallah ,
aynı mağazadan ben de benzer bir model almıştım yakın zamanda, sonra evde bir süre denedim baktım, ayağıma rahat olmadı, iade etmeye gittim, fakat satıcının da tesiriyle iki çift farklı ayakkabı alıp çıktım maalesef ):
Kesinlikle kredi kartı bu savurganlıkta en büyük etken , halbuki yalnızca öncesinde beğendiğimiz ürünü alacak kadar meblağ dışında , fazladan para ve kart götürmesek alışverişlere. Fazladan birşeyler alamayacağız.
Ayakkabı çok güzel ve kaliteli , fakat muadili bir ürün varsa evde , sabredip indirimde almalı bence . İnşallah bir dahaki sefer bunu başarabiliriz.
Kartimi henüz kapatmadim ama kırdım.bir tane daha var ama daha şifresini almadım,almayı düşünmüyorum,baktım yine harcıyorum yine kırarım.kullanmayı öğrenene kadar ceza vericem bu şekilde kendime.kredi kartını kapatmalısın en azından nakit alabilecegın kadar alışveriş yaparsın. Ben kredi kartımı kesdigimde büyük bir boşluga düştüm en fazla birkaç kez birşey gördügümde alamadıgım için sinir olmusumdur. Simdi bakıyorum ama almasamda olur diyebiliyorum.ufaktan bir altın almaya başla hemen harcayamazsın altın olunca kalanıyla yine az az alıveriş yap sonra bırakıcaksın.
Kartimi henüz kapatmadim ama kırdım.bir tane daha var ama daha şifresini almadım,almayı düşünmüyorum,baktım yine harcıyorum yine kırarım.kullanmayı öğrenene kadar ceza vericem bu şekilde kendime.
ben eski çocukluğumu o kadar özledim kigünaydın kızlar
hafta sonu şehir dışında idim. mecburen kart kullanmak zoruında kaldık.
yaklaşık 1 aydır hiçbirşey almıyorum. almamak insanı mutlu ediyor ne tuhaf. oysa çocukken bir iki parça kıyafet alındığında nasıl mutlu olurduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?