İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

Ben kendim için değil ama çok yakın bir arkadaşım için sizden dua etmenizi istiyorum.. bebeği olsun istiyor, ismi canan.
Şimdiden Allah razı olsun

Lütfen banada edermisiniz çocuğum olsun istiyorum 41 yaşındayım ama bugün iyicene umutsuzluğa kapildım artık biraksam mi uğraşmasam mi diye düşünüyorum dualarınıza talibim
Bugün okuduğum leyse leha min dunillahi kasifetun 100 adet size hediyem olsun

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Hayırlı geceler açtığınız konuyu görünce çok mutlu oldum benim içinde dua edermisnz lütfen
Öncelikle hayırlısıyla evlat sahibi olmak istiyoruz bide esime hayirli bereketli helal kazançlı bi iş icin dua edermisnz Rabbim razı olsun sizden ne güzel kalbiniz var

Bana da edebilir misiniz uzun zamandır istediğim bir şey var maddi manevi çaba gösterdim inşallah hayırlısıyla istediğim şekilde sonuçlansın. Çok kişiden dua istedim kendim de çok istedim kim bilir belki siz vesile olursunuz şimdiden Allah razı olsun.

Sizin için 100 adet Inna fetahna leke Ferhan mubina okudum rabbim kabul eder inşallah

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum

Arkadaşımın annesi gece vefat etmiş esi hamile, oda arkadasimiz.. ismi elmas, yasin okuyabilir misiniz yada Kelime i Tevhid çekilebilir misiniz

Sizin için 100 adet la ilahe illallah okudum

Arkadaşımın annesi gece vefat etmiş esi hamile, oda arkadasimiz.. ismi elmas, yasin okuyabilir misiniz yada Kelime i Tevhid çekilebilir misiniz
Allah rahmet eylesin rabbim kabir azabıni kaldırsın mekanını cennet etsin inşallah elmas hanım için 100 adet la ilahe illallah okudum

acemi olduğum için takip etmekte zorlanıyorum sizden ricam okumadığım kişi varsa bana yazabilir mi umitlendirip vebal altında kalmak istemem bu arada hepiniz hakkınızı helal edin benim hakkım varsa hepinize helaldir

Banada dua edebilirmisiniz maddi ve manevi kötü günler geçiriyorum hiç bitmicek gibu geliyor

Bugün 66 ya Allah 73 ya celil 134 ya Samed okumuştum size vermek kısmetmiş kurban olduğum kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…