- 18 Mart 2011
- 8.948
- 30.021
- 748
Ben kendim için değil ama çok yakın bir arkadaşım için sizden dua etmenizi istiyorum.. bebeği olsun istiyor, ismi canan.Allah razı olsun bu arada arkadaşlar okuduğum kişilerin cevaplarını yazdım ama ben yeni yazmaya başladım o yüzden bu formu çok bilmiyorum okumadiklarim tekrar yazarlarsa çok sevinirim cahilligimi bagislayin lütfen
AminnnSizin için 100 safi ve Meryem suresini okudum rabbim açılan ellerinizi boş cevirmesin inşallah
Bugün okuduğum leyse leha min dunillahi kasifetun 100 adet size hediyem olsunLütfen banada edermisiniz çocuğum olsun istiyorum 41 yaşındayım ama bugün iyicene umutsuzluğa kapildım artık biraksam mi uğraşmasam mi diye düşünüyorum dualarınıza talibim
Dün okudugum 1000 salavat canan hanıma hediye olsunBen kendim için değil ama çok yakın bir arkadaşım için sizden dua etmenizi istiyorum.. bebeği olsun istiyor, ismi canan.
Şimdiden Allah razı olsun
Allah razı olsun, rabbim gönlünüzdekini versinDün okudugum 1000 salavat canan hanıma hediye olsun
Hayırlı geceler açtığınız konuyu görünce çok mutlu oldum benim içinde dua edermisnz lütfenArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Allah razı olsun100 adet ya şafi okudum
Allah razi olsun rabbim sozinde her isinizin rast getirsin inşallah amin aminBugün okuduğum leyse leha min dunillahi kasifetun 100 adet size hediyem olsun
Canim paylasmak istemiyorum kimseyle. Teşekkür ederimTam ben de senin için talepte bulunacaktım
Ne sıkıntın var, konu sahibi dua etmiş, ben de dinlerim seni.
Sizin için 100 adet Inna fetahna leke Ferhan mubina okudum rabbim kabul eder inşallahHayırlı geceler açtığınız konuyu görünce çok mutlu oldum benim içinde dua edermisnz lütfen
Öncelikle hayırlısıyla evlat sahibi olmak istiyoruz bide esime hayirli bereketli helal kazançlı bi iş icin dua edermisnz Rabbim razı olsun sizden ne güzel kalbiniz var
Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Sizin için 100 adet la ilahe illallah okudumBana da edebilir misiniz uzun zamandır istediğim bir şey var maddi manevi çaba gösterdim inşallah hayırlısıyla istediğim şekilde sonuçlansın. Çok kişiden dua istedim kendim de çok istedim kim bilir belki siz vesile olursunuz şimdiden Allah razı olsun.
Allah rahmet eylesin rabbim kabir azabıni kaldırsın mekanını cennet etsin inşallah elmas hanım için 100 adet la ilahe illallah okudumArkadaşımın annesi gece vefat etmiş esi hamile, oda arkadasimiz.. ismi elmas, yasin okuyabilir misiniz yada Kelime i Tevhid çekilebilir misiniz
Allah razi olsun guzel kalpli arkadaşımSizin için 100 adet Inna fetahna leke Ferhan mubina okudum rabbim kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?