Amin Allahım binlerce kere razı olsun sizden şu mübarek gecede siz benim kalbimi sevindirdiniz Allahım da sizin kalbinizi sevindirsin yüzünüzü güldürsün. Allahım ne muradınız varsa versin1000 adet salavat okumuştum bugün de sizin kismetinizmis rabbim kabul eder inşallah
Benim için de dua eder misiniz? Gönlüme göre iyi bir evlilik yapmak istiyorum. Ben de size dua edebilirim niyetinizi iletirseniz:)))))Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Sizin için 1000 adet salavat okudumMerhaba güzel insan,
Benım cocugum olmuyor, cok ıstıyorum hayırlısıyla bana da dua eder mısn :)
Sizin için 100 adet selamün gavlem mirrabbir rahim okudumBenim için de dua eder misiniz? Gönlüme göre iyi bir evlilik yapmak istiyorum. Ben de size dua edebilirim niyetinizi iletirseniz:)))))
Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Benim icin ederseniz oyle mutlu olurum kiArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Gerckten cok tesekkur ederım bende sıze dua edecegımSizin için 1000 adet salavat okudum
Sizin için 100 adet Inna fetahna leke fethan mubina okudum rabbim kabul etsin insBenim icin ederseniz oyle mutlu olurum ki
Aminnnn. Ağzınıza sağlık. Çok teşekkür ederim ❤❤Sizin için 100 adet Inna fetahna leke fethan mubina okudum rabbim kabul etsin ins
Banada okurmusunuz adım sena Rabbım herseyin en hayırlısını bilir ama bebis istiyorum 2 senedir saglikla hayirlisiyla nasip etsin rabbim dualarınızı bekliyorumArkadaşlar sürekli reklam çıktığı için karıştırıyorum okumadığım var mı yazarsanız çok sevinirim
Duru1503 sizin içindi bu mesaj TLF da sorun var sanırım alıntı yaparak cevap yazamıyorum100 adet la ilahe illa ente Sübhaneke inni kuntu minezzalimin sizin için okudum
Banada dua eder misiniz 1 buçuk yıldır evliyim çocuğum olmuyorArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Sürekli şu duayı edinizBenim için de dua eder misiniz? Gönlüme göre iyi bir evlilik yapmak istiyorum. Ben de size dua edebilirim niyetinizi iletirseniz:)))))
Sürekli şu duayı edinizBenim içinde dua eder msiin kalbime niyetime gönlğme göre hayırlı bi eş hayırlı evlilik hayırlı yuva Rabbimin katından hayırlı bi nikah istiyorum hayıtlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Kalbimi gönlümü şifalandıracak yuvam olucak hayırlı bi insan nasip etsin rabbim. Allahım sizinde ne dileğiniz hacetniz var ise en tez vakitte hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?