İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

1000 adet salavat okumuştum bugün de sizin kismetinizmis rabbim kabul eder inşallah

1000 adet salavat okumuştum bugün de sizin kismetinizmis rabbim kabul eder inşallah
Amin Allahım binlerce kere razı olsun sizden şu mübarek gecede siz benim kalbimi sevindirdiniz Allahım da sizin kalbinizi sevindirsin yüzünüzü güldürsün. Allahım ne muradınız varsa versin

Benim için de dua eder misiniz? Gönlüme göre iyi bir evlilik yapmak istiyorum. Ben de size dua edebilirim niyetinizi iletirseniz:)))))
Sizin için 100 adet selamün gavlem mirrabbir rahim okudum
Allah razı olsun benim için kalbindekileri tez zamnda rabbim hayırlısıyla nasip etsin derseniz çok sevinirim

Bugün 100 adet leysa leha min dunillahi kasifetun okudum sizin kismetinizmis kurban olduğum kalbinizden geçenleri hayırlı ve tez elden kabul etsin inşallah

Arkadaşlar sürekli reklam çıktığı için karıştırıyorum okumadığım var mı yazarsanız çok sevinirim

Arkadaşlar sürekli reklam çıktığı için karıştırıyorum okumadığım var mı yazarsanız çok sevinirim
Banada okurmusunuz adım sena Rabbım herseyin en hayırlısını bilir ama bebis istiyorum 2 senedir saglikla hayirlisiyla nasip etsin rabbim dualarınızı bekliyorum

100 adet la ilahe illa ente Sübhaneke inni kuntu minezzalimin sizin için okudum

Benim içinde dua eder msiin kalbime niyetime gönlğme göre hayırlı bi eş hayırlı evlilik hayırlı yuva Rabbimin katından hayırlı bi nikah istiyorum hayıtlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Kalbimi gönlümü şifalandıracak yuvam olucak hayırlı bi insan nasip etsin rabbim. Allahım sizinde ne dileğiniz hacetniz var ise en tez vakitte hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin.

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Banada dua eder misiniz 1 buçuk yıldır evliyim çocuğum olmuyor
Yprum sahbi diye dua edersniz
Bana ne hayor duası ettysen aynısı sana olsun meleğini unutmayın Selamün aleyküm

Benim için de dua eder misiniz? Gönlüme göre iyi bir evlilik yapmak istiyorum. Ben de size dua edebilirim niyetinizi iletirseniz:)))))
Sürekli şu duayı ediniz
“Allahım beni. Eşimi sen seç “ diye
Çnkü Allaha güvenmenin zirvesidir bu

Her gün 1 tane cuma suresi okuyabiliyorsanız okuyun bunu yapıp ve
Allahım beni. Eşimi sen seç “ diye Dua edip evlenen bir kardeş var tanıyorum maşaAllah

Sürekli şu duayı ediniz
“Allahım beni. Eşimi sen seç “ diye
Çnkü Allaha güvenmenin zirvesidir bu

Her gün 1 tane cuma suresi okuyabiliyorsanız okuyun bunu yapıp ve
Allahım beni. Eşimi sen seç “ diye Dua edip evlenen bir kardeş var tanıyorum maşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…