İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

Sizin için 1000 adet salavat okudum

Banada dua eder misiniz 1 buçuk yıldır evliyim çocuğum olmuyor
Yprum sahbi diye dua edersniz
Bana ne hayor duası ettysen aynısı sana olsun meleğini unutmayın Selamün aleyküm
100 adet selamün gavlem mirrabbir rahim okudum kurban olduğum kabul eder inşallah

Bende aşılama yaptırdım şuan günlerin dolmasını bekliyorum benim icinde dua eder misiniz? Hayırlısıyla aşılamam tutsun. Evlat sahibi olabileyim

Dört beş senedir hastayım sağlığıma kavuşamadım ama hayatıma devam ediyorum annem bugün benim durumum için çok ağladı onu öyle görünce bende çok üzüldüm belki birinin duası kabul olur benim için bir şeylerin düzelmesi için dua eder misiniz

Eşim uzun süredir düzenli işi yok iş işin ve evimizin huzuru için bana eder misiniz

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Ben de tüp bebek tedavisine başlıyorum ilk tedavimde bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi tekrar Allah'a sığınıp başlıyorum. Bu sefer sağlıkla kucağıma almak için bir de ev sahibim evi satacağı için evden çıkmak zorundayım ufukta bir ev alma ihtimali var hayırlı mal sahibi olmak kısacası artık selamete çıkmak için dua istiyorum rica etsem beni de dualarınıza ekler misiniz ismim şevval

Sizin için 100 adet la ilahe illa ente Sübhaneke inni kuntu minezzalimin okudum

Sizin için 1000 adet salavat çektim

Merhaba, Allah dualarınızı kabul etsin inşallah. Benim de fiziki ve psikolojik sağlık sorunlarımın düzelmesi için dua eder misiniz?
Sizin de bir dileğiniz varsa eğer ben de sizin için okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…