100 adet leysa leha min dunillahi kasifetun akudum rabbim şafi ismiyle tez zamnda hayirlisiyla şifa versin inşallahBenim dayımın çocuğu epilepsi hastası da dua eder misiniz
Çok teşekkür ederim100 adet leysa leha min dunillahi kasifetun akudum rabbim şafi ismiyle tez zamnda hayirlisiyla şifa versin inşallah
Merhaba bu ince düşünceniz için teşekkür ederim Allah razı olsun her duanız için inşallah kabul olur. Bizde cocugumuz olsun istiyoruz bizim icin de dua edermisiniz? Birde ailemin huzuru içinArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Benim içinde dua eder misiniz 3 aylik ikiz gebeyim kanamam var hayirlisi ile bebeklerimi kucagima almayi nasip etsin yuce Rabbimbenim için de iş arayışım için eder misiniz rica etsem? adım çağla :)
Hamileyim İnşallah Allah kucagini bos bırakmasın hayirlisi ile sagsaglim bir bebek dunyaya getirAyyy dostlarım dualarınızda bana da yer verin, yeni tüp bebek tedavisi oldum hayırlısıyla olumlu sonuç almayı çok istiyorum. Çok başarısız sonuçlarım var Allah saklasın bu defa insallah sağ Salim alırız kucağımıza
Dua eden herkesten Allah razı olsun amin
Amin Allah razı olsun hepimiz için insallahHamileyim İnşallah Allah kucagini bos bırakmasın hayirlisi ile sagsaglim bir bebek dunyaya getir
Allah razı olsunnnAllah'ım hakkınızda ne hayırlı ise onu karsiniza cikarsin sizin için 100 selamün gavlem mirrabbir rahim okudum
1000 adet salavat okudumMerhaba bu ince düşünceniz için teşekkür ederim Allah razı olsun her duanız için inşallah kabul olur. Bizde cocugumuz olsun istiyoruz bizim icin de dua edermisiniz? Birde ailemin huzuru için
100 adet Inna fetahna leke fethan mubina okudumBenim içinde dua eder misiniz 3 aylik ikiz gebeyim kanamam var hayirlisi ile bebeklerimi kucagima almayi nasip etsin yuce Rabbim
Allah kabul etsin tesekkurler100 adet Inna fetahna leke fethan mubina okudum
Allah 1000 kere razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah1000 adet salavat okudum
Teşekkür ederim. Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşınıza100 adet selamün gavlem mirrabbir rahim okudum
O kadar çok ihtiyacım var ki bir mucize bekliyorum Allahım ol derse olur.. bebeğim olduğu için çok fazla dua okuyamıyorum. Duanıza bu aciz kulu da alırsanız çılk mutlu olurumArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?