Hepimizden razı olsun rabbimTesekkur ederim. Allah razı olsun
Bende dua isterim inşallah bende size ve yorumlarda gördüklerime dua edicem "Evlilik yolunda ilerlediğim adam tarafından terkedildim. Kalbimi çok kırdı eskisi gibi değil çok değişti sebebini bile bilmiyorum. Gönül yorgunluğumun geçmesi için ve onun bana yaşattıklarını bir gün onunda yaşaması için..."Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Sizin için 100 adet Inna fetahna leke Ferhan mubina okudum rabbim dualarınızı kabul eder inşallahBende dua isterim inşallah bende size ve yorumlarda gördüklerime dua edicem "Evlilik yolunda ilerlediğim adam tarafından terkedildim. Kalbimi çok kırdı eskisi gibi değil çok değişti sebebini bile bilmiyorum. Gönül yorgunluğumun geçmesi için ve onun bana yaşattıklarını bir gün onunda yaşaması için..."
Sizin için 100 adet leysa leha min dunillahi kasifetun okudumAllah dualarınızı afiyetle nasip etsin size bana da kısmetim açılması ve evlenmem için dua eder misiniz
Allah razı olsun bende sizin için dua edicem inşallah bu kadar herkese dua okumussunuz rabbim sizin gibi merhametli insanlarla karşılaştırsın siziSizin için 100 adet Inna fetahna leke Ferhan mubina okudum rabbim dualarınızı kabul eder inşallah
Benden bahsediyorsunuz sanırım.Ağzınıza sağlık Allah razı olsunBugün 100 adet selamün gavlem mirrabbir rahim okumuştum size kısmetmiş rabbim gonlunuzdekini hayırlı etsin inşallah
Alıntı yapmadan yapmışım çok özür evet sizin içindi hepimizden Allah razı olsun inşallahBenden bahsediyorsunuz sanırım.Ağzınıza sağlık Allah razı olsun
Sizin dualarla ilgili bilginiz var sanırım bana tavsiye edeceğiniz okumalar var mı?Alıntı yapmadan yapmışım çok özür evet sizin içindi hepimizden Allah razı olsun inşallah
Valla çok var hemde .. şahsi borcum var hem onun için.. hemde ev sahibmz kiramızı 3 katına çıkardı.bizde İstanbul'un biucundan diğer ucu daki kayınvalidemin başka bir evine geçmeyi düşünüyoruzArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Allah'ım hakkınızda ne hayırlı ise onu karsiniza cikarsin sizin için 100 selamün gavlem mirrabbir rahim okudumValla çok var hemde .. şahsi borcum var hem onun için.. hemde ev sahibmz kiramızı 3 katına çıkardı.bizde İstanbul'un biucundan diğer ucu daki kayınvalidemin başka bir evine geçmeyi düşünüyoruzve kiraya verecemizi kenara koyup birkim yapmak istiyoruz ama eşimin kararsızlığı çok var ben gitmek istiyorum
Sizin için 100 inna fetahna leke fethan mubina okudumBana da eder misiniz,bir kuruma başvurdum.
Sizin için 100 inna fetahna leke fethan mubina okudum
Amin inşallahAllah razı olsun inşallah hayırla sonuçlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?