- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bu sene ögrencılerden sıkayet almaktan korkuyorum. Soruları cozememektenNeden korktuğunuzu anlamadım , seneye kadroya alalım da demiş , gerçekten sorun ne şuan ?
Evet zaten dün ders esnasında ögrendım bende. Allahtan hazırlıklıydım. Yok bıdaha o hocaya sormayı dusunmuyorumBence çocuklara da sorabilirsiniz birebir dersleri ayarlarken hangi konularda eksiğiniz var bende ona göre kitap getireyim soru getireyim falan diye. Kendinizi kasmayın bu kadar kimse cevap vermiyorsa kendi cevaplarınızı bulabilirsiniz.
Diger hoca 3kurum çalışıyor yogun. Birebirleri ve telafi dersını ayarlayan hoca zaten bılmıyor. Ben de zümre hocama sordum. O da hep sen bılırsın dıyor. Konularda şuan kafa kafaya gıdıyoruz ders ögretmenı ıle. Insallah onları gececegım. Ögrencıden sıkayet almaktan korkuyorum benKorkacak bir şey yok bence konuda. Siz planlarınızı kendiniz ayarlayın, zaten 1-2 haftaya tamamen oturtmuş olursunuz her şeyi. Başkalarını da kafaya takmayın, işinize odaklanın.
Sevıyelerı cok iyi. Özellikle 11 lerın cıdden iyi. Hedeflerı odtü falan.Şikayet almaktan korkuyorumNe kastınız ya alt tarafı lise öğrencilerine ders anlatacaksınız 8383781 konu açtınız.
Siz üniversite mezunu bir öğretmensiniz farkındasınız değil mi? Liseli, üniversiteye hazırlanan çocuğa yetememekten korkuyorsanız diplomanızı yırtın atın bir zahmet.Sevıyelerı cok iyi. Özellikle 11 lerın cıdden iyi. Hedeflerı odtü falan.Şikayet almaktan korkuyorum
İlk yılım olduğu için korkuyorum. Şuan iyi gidiyorum. Sadece gercekten cok calısıyorum.Siz üniversite mezunu bir öğretmensiniz farkındasınız değil mi? Liseli, üniversiteye anlatan çocuğa yetememekten korkuyorsanız diplomanızı yırtın atın bir zahmet.
İşimi çok sevdim. Sadece zihinsel olarak çok yoruluyorum. Evet başlangıcta böyle demesi biraz beni korkuttu. 1 2ay sonra demesin sana ihtiyacım yok diyeİş veren biraz bana mecbursun tiribine sokmuş seni kafana bu kadar çok takarsan çok yorarsın kendini işin için çalış ama mecburiyetten değil sevdiğin için olsun:)
Allah öğrencilerinizin yardımcısı olsun, ne diyelim.İlk yılım olduğu için korkuyorum. Şuan iyi gidiyorum. Sadece gercekten cok calısıyorum.
İhtimaller üzerine düşünüp kendinizi yıpratmanız hiç normal değil.İşimi çok sevdim. Sadece zihinsel olarak çok yoruluyorum. Evet başlangıcta böyle demesi biraz beni korkuttu. 1 2ay sonra demesin sana ihtiyacım yok diye
Bu sene ögrencılerden sıkayet almaktan korkuyorum. Soruları cozememekten
Bu korku sayesinde o kadar cok calısıyorum ki.Ögrencılerle kafa kafaya gıdıyoruz konular. Bu hafta onları gececegım hatta.Şuanlık sıkıntı yok.Özel kurum oldugu için tedırgınım. Biraz daha özguvenlı olmaya calısacagımablam bu hayatta neyden çok korkarsan korktuğun şey başına gelir :) o yüzden korkularını bir kenara bırak. yeni başladın anladığım kadarıyla, biraz telaş yapman normal ama zamanla oturacak zaten. kasma kendini, başarısız olmaktan korkarsan sahiden başarısız olursun. çağırma kötüyü :) iyi olacak ben süperim ben hallederim, takılsam da hallederim ve işimi seviyorum, başarılı olacağım de ve sonra gör nasıl başarılı olduğunu :)
Dün mesela korka korka gıttım. Çok iyi geçti dersler. Hatta ögrencım artık en sevdıgı dersın benım dersım oldugunu söyledi. Özguvenım geri geldi dün. Ama bugün tekrar bı korku var.Bence sizin biraz özgüvene ihtiyacınız var . Sonuçta eğitim - öğretim işindesiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?