İhtiyacı olmasa işe alır mıydı?

Ben sana demiştim iki güne bir işinle ilgili konu açacaksın diye.
2gün olmadı 1hafta oldu. Ama iş yerinde şükür sıkıntım yok.Bu hafta o kadar calıstım kı kk ya bıle pek bakamadım. Ortam falan cidden çok iyi. Sadece kovulma korkum var. Gerçi ben gibi 2kısı daha var. Onlarda panik halınde

Hasta olursunuz bu kadar kendinizi strese sokmayın.
Zaten kovulacağın varsa da kovulursun.
Dünyanın sonu değil.
Bende ilk işimde öyleydim çok korkardım kovulmaktan, kovuldum

Gittim daha iyisini buldum.

Bir tanıdık aracılığıyla mi girdiniz ki?

Kurucu dalga geçiyor heralde ihtiyaci yoksa kim öğretmen alir. Hem de etüt merkezi
Hayır tanıdık falan yok. Ben cv verdim.Hatta bir yere cv verdim, o da burası. Cv verdıkten sonra idareci bi kurucuya arayıp sorayım, ihtiyac var mı dedı. Sonra görüştük ve anlaştık direk. Yani almaz aslında. Ama başlangıcta öyle dedi

Hasta olursunuz bu kadar kendinizi strese sokmayın.
Zaten kovulacağın varsa da kovulursun.
Dünyanın sonu değil.
Bende ilk işimde öyleydim çok korkardım kovulmaktan, kovuldum

Gittim daha iyisini buldum.
Farklı bi branştan bir hoca varmış. Ögrenciler hep onu şikayet etmiş ve işten çıkarmışlar sanırım. Halaa ögrencıler onu anlatıyor.Sanırım soruları çözemıyormuş ve sonra bakayım dedigi sorularda geri dönüş yapıyormuş. Haklısınız kovulacagım varsa kovulurum. Ben elimden geleni yapayım da

Bunu da şundan dolayı yazdım.
Bazen biz ne kadar çabalasak da bazı şeyler kısmet.
Sen elinden geleni yaptıktan sonra da kovulacaksan, nasibim değilmiş dersin başka iş bakarsın.

Hakkında hayırlısı gerisini düşünme.

orta öğretim mi lise mi ?

Birebir dersler için vs yeni mezunlar tercih edilir bildiğim kadarıyla. Çünkü 20 yıllık öğretmene birebir ders verdirse baya pahalıya mal olur onun için. Sana az maaş veriyordur.

Birebir dersler için vs yeni mezunlar tercih edilir bildiğim kadarıyla. Çünkü 20 yıllık öğretmene birebir ders verdirse baya pahalıya mal olur onun için. Sana az maaş veriyordur.
Şöyle ki. Diyelim diger hocanın günde 6 saat dersi var. Bunun 6 saati de birebir. Bazen onların da boşlugu oluyor. Onlara genelde 12ler ve mezunlar bırebıre gıdıyor. Bana ara sınıflar gelıyor.Evet digerlerıne göre daha az alıyorum. Ama asgari ücrete göre iyi alıyorum.

Yok işte senin performasın artsın diye işe alırken gaz konuşması yapmış.Sen panik olmadan güzelce çalışmana devam et..Belki rakabet vardır farketmemişsindir diğerleri de ondan öyle havadan havadan cevap veriyorlardır.Yardımcı olmak istemiyorlardır.Sen kendine güvenli bir şekilde devam et lütfen..kolay mı bu tempoya uyum sağlayacak genç istekli personel bulmak.Birşey olmaz merak etme..

İnşallah. Ama dıgerı en az 15yıllık hoca. Ben daha iyiyim. Ama seneye için benı yetıstırmek ıstıyor sanırım kurucu.

İnşallah. Ama dıgerı en az 15yıllık hoca. Ben daha iyiyim. Ama seneye için benı yetıstırmek ıstıyor sanırım kurucu.
Kafana takarsan performansın düşer..Motivasyonun etkilenir.Hiç takma,odaklanıp devam et...Tecrübe önemlidir ama motivasyon çok artı değer...Bende tahmin ettim gelecek planı olduğundan...Anlattığınız temponuz zaten mükemmel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…