• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhtiyacım var be kızlar

Burada derdimi anlatmak öyle iyi geliyor ki. Geçen gün derdimi dökmüştüm işten ayrıldım eşim bi aydır bana paran var mı demiyo güzellikle sordum neden diyr ve kavga etmiştik bizim tüm kavgalarımız çok saygısızca hakaretler küfürler havada uçuşur. O benim Kürt olmamdan laf vurur aileme neler der boşanmış kuzenlerimi ortaya getirir rezil bi insandır. Ben bi aydır evdeyim ve kavga etmemize rağmen hala bana beş lira bile eve bırakmıyor ayın beşinden beşine verebilirmiş ben onun işçisiyim sanki.

Kavga ettiğimiz günden beri de beş gün olacak oturma odasında yatıyor ben demedim kendi gitti. Bugün kafam dağılsın diyr arkadaşımla buluştum bayadır görüşmüyordum konuşmuyoruz diye hazırlandım çıktım nereye diye sormadı akşam 7 gibi mesaj attı kiminle sürtüyorsan onunla kal benim evime gelme resmî olarak bitsin ne bok yersen ye eve geldim konuşmadık yine yorganını aldı gitti çok yoruldum

25 yaşındayım iki buçuk senelik evliyim eşim hep üşengeç kuralları tabuları olan asla onun dışıma çıkmayan bi insan. Eşine günü gelmedi diyr para verilmez mi saygısızlık da diz boyu çok yoruldum be kızlar
azıcık burnunu sürtün şu adamın ne demek evime gelme demekki gerçekten öküzün önde gideni üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun

Çevrem etkiliyor eminsen yap ya sonra uğraşsaydım herkesin bi sorunu var dersen diyr kafamı celiyoelar

41 yaşında neredeyse teyzen yaşında biri olarak sana bunu diyen çevre dost değildir kardeşim
25 yaşındasın taşı sıksan suyu çıkar, böyle bir hödüğe yakma hayatını
Aynı evin içinde aman şunu bekleyeyim, aman böyle düşüneyim derken bir de çocuk olur o zaman hepten zorlaşır işler
İnsan hayatta onuru için yaşar, onurunu rencide eden bir adama koca sıfatı verme hayatta kuralın olsun bu
Evlilik dediğin bu anlattığın gibi bir şey değil, adam sana nerde sürtüyorsan orada kal demiş daha ötesi var mı ? o mesajıyazdığı telefonu var yaaa ahhhh... Velhasıl toparlan kendine gel, burada senin nezninde tüm kadınlara da söylüyorum, bu kadar hayati konuları ailenizden saklamayın. Tamam otu çöpü çekiştirmeyin ailelerle ama bu durumda bir evliliği saklamayın. Konuş kardeşim ailenle, yaşadığını anlat ve boşanma için destek al onlardan, aileler bu günler için. Zaman çok kıymeyli şimdi yaşın 25 anlamıyorsun, ömürde bir gün bile çok kıymetli yapma bunu kendine

Öncelikle sizin iş bulmanız lazım.
Ücretli öğretmenlik değil de kolejlere vs.basvurabilirsiniz bransiniz ne bilmiyorum ama her yere basvurmaya çalışın.
Daha sonra ailenizle oturun konuşun anlatın problemleri bakalım ne diyecekler ?
Sadece buraya yazmakla olmaz asıl desteği onlardan almanız lazım.

Benim bi arkadaşım var atanmış öğretmen 5 yıllık evli ve her görüşmemizde kocasını şikayet eder mutsuz olduğundan bahseder vs.
Bi de çocuk yaptı adamdan bi kızı var halen mutsuz .
Ve ben artık bu arkadaşımla mümkün olduğunca az görüşüyorum.
Çünkü bizler ağaç değiliz yerimizden memnun değilsek hareket etmeliyiz.
Yanı demek istediğim bazı huylar değişmez sadece yıllar geçer alışırsınız.
Malesef bu adamın tembelliği usengecligi irkciligi saygısızlığı değişmeyecek.
Mesele para değil sadece para hallolur ama bu konular düzelmez.
Çocuk sahibi olsanız bu adam size hiç yardımcı olmaz her şey basınıza kalır soylim.

Yorumlarınız okumadan yazmak istedim direkt, boşanmana nasıl bir engel var? İllaki bir engel olmalı bunu kimse isteyerek sürdürmez
Hayatını geri istiyorsan boşan daha çok gençsin!!!!

Burada derdimi anlatmak öyle iyi geliyor ki. Geçen gün derdimi dökmüştüm işten ayrıldım eşim bi aydır bana paran var mı demiyo güzellikle sordum neden diyr ve kavga etmiştik bizim tüm kavgalarımız çok saygısızca hakaretler küfürler havada uçuşur. O benim Kürt olmamdan laf vurur aileme neler der boşanmış kuzenlerimi ortaya getirir rezil bi insandır. Ben bi aydır evdeyim ve kavga etmemize rağmen hala bana beş lira bile eve bırakmıyor ayın beşinden beşine verebilirmiş ben onun işçisiyim sanki.

Kavga ettiğimiz günden beri de beş gün olacak oturma odasında yatıyor ben demedim kendi gitti. Bugün kafam dağılsın diyr arkadaşımla buluştum bayadır görüşmüyordum konuşmuyoruz diye hazırlandım çıktım nereye diye sormadı akşam 7 gibi mesaj attı kiminle sürtüyorsan onunla kal benim evime gelme resmî olarak bitsin ne bok yersen ye eve geldim konuşmadık yine yorganını aldı gitti çok yoruldum

25 yaşındayım iki buçuk senelik evliyim eşim hep üşengeç kuralları tabuları olan asla onun dışıma çıkmayan bi insan. Eşine günü gelmedi diyr para verilmez mi saygısızlık da diz boyu çok yoruldum be kızlar

Belli ki saygısı yok sana, saygının olmadığı yerde maalesef sevgi de biryerden sonra kalmıyor ..
daha çok gençsin, çocuk da Yokken ayrılmak mantıklı bir karar olur ama bunu yapamayacaksan eşini bir şekilde terapistte götürmeye çalışmanı tavsiye ederim..
böyle çok zor, yorucu olur tabii ki ..
her hoşlanmayacağı karşıt görüşte böyle inciten, kırıp döken biriyle yaşamak kendine eziyet ..

yazacak sey bulamdim keske bir orta yolu bulsaniz senin evlat icin .cok ugrastgini biliyorum aslinda sorunlar olunca guzelce konusulsa inatlasmasilsa boyle olmaz diye dusunuyorum. esinde yuzdr 80 suc varsa biraz sende de var. o sormasa bile deki ben suraya gidiyorm eline koz verme uzulen sen oluyorsun erkeklwr kozlari cok guzel kullaniyor bence son bir kez konusun guzelce. bnde evdeyim paramiz nakitimiz cekmecede olur acil bise olunca kullanirim sizde oyle yapin .genede cozum bulamiyorsaniz. medeni bir sekilde ayrilin

25 yaşındasın , diyelim Allah ömür verdi ve 85 yaşına kadar yaşayacaksın.60 yıl bu insanla mı beraber olacaksın? 60 koca yıl.Offff , kurtar kendini bu insandan.Bırak dul desinler , küfür yemekten iyidir ki öyle düşünen de az artık.Konuşan da konuşsun.Onlar dedikodu etmesin diye sen 60 yıl bu insanı mı çekiceksin?
Doğru söylüyorsunuz benim ailem aslında öyle katı istemeyecek kabul etmeyecek insan değil hele babam çok anlayışlı ben hep çevre ne der ben ben olurum daha kim bana bakar

yazacak sey bulamdim keske bir orta yolu bulsaniz senin evlat icin .cok ugrastgini biliyorum aslinda sorunlar olunca guzelce konusulsa inatlasmasilsa boyle olmaz diye dusunuyorum. esinde yuzdr 80 suc varsa biraz sende de var. o sormasa bile deki ben suraya gidiyorm eline koz verme uzulen sen oluyorsun erkeklwr kozlari cok guzel kullaniyor bence son bir kez konusun guzelce. bnde evdeyim paramiz nakitimiz cekmecede olur acil bise olunca kullanirim sizde oyle yapin .genede cozum bulamiyorsaniz. medeni bir sekilde ayrilin
Evet canım ben de seni hatırlarım İnan suan çocuk icin hiç istegim kalmadı cünkü biliyorum ki ona sa yazık olacak

Eşiniz size çok saygısız davranıyor.
Dışarıya çıktığınızda da kiminle sürtüyorsan demesi çok ağır olmuş.
Eşinizin hayatinda başka bir kadın olabilirmi?
Başka kadın olduğunu zannetmiyorum onu bile beceremez tartışmayı beceremediği gibi

azıcık burnunu sürtün şu adamın ne demek evime gelme demekki gerçekten öküzün önde gideni üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun
Ayrı yatıyoruz zaten kalktım cay koydum kendime kahvaltı hazırladım kalktı gördü ona koymadıgımı salak aptal kansız laflar sayıyor bana

Hayır ben zaten öyle büyük bi aşkla evlenmedim

Şuan peki? İçinizde sevgi var mı? Bunun yanıtı sadece sizde.

Hala seviyor fakat kendinize itiraf edemiyorsanız “ailem üzülür” ün arkasına sığınıyor olabilirsiniz.
Ayrılırsanız her aile gibi elbet üzülürler ama ortada çocuk yok,işiniz var çabuk kabullenirler.

Elalem ne deri boşverin..herkesin ailesinde boşanmış kişiler mevcut ve kimsenin yadırgadığı yok.

Şuan peki? İçinizde sevgi var mı? Bunun yanıtı sadece sizde.

Hala seviyor fakat kendinize itiraf edemiyorsanız “ailem üzülür” ün arkasına sığınıyor olabilirsiniz.
Ayrılırsanız her aile gibi elbet üzülürler ama ortada çocuk yok,işiniz var çabuk kabullenirler.

Elalem ne deri boşverin..herkesin ailesinde boşanmış kişiler mevcut ve kimsenin yadırgadığı yok.
Sevdiğimi düşünmüyorum yoksa her şeyinden artık soğumuş olmazdım

Back
X