• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ııııı

miss_nisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
78
16
98
Merhaba
Cok kararsizim ve bu kararsizlik beni gunden gune kotu ediyor dusunmekten cok sıkıldım 3aylik bir iliskim var ve evlenmek istiyoruz fakat sevgilim 1 sene boyunca annesiyle aynı evde kalmami istiyor kendimize ev alana kadar bunu istemedigimi rahat edemicegimi belirtsem de pek orali olmuyor bu yüzden ayrılmakta istemiyorum sadece bu konuda anlasamiyoruz .

Merhaba
Cok kararsizim ve bu kararsizlik beni gunden gune kotu ediyor dusunmekten cok sıkıldım 3aylik bir iliskim var ve evlenmek istiyoruz fakat sevgilim 1 sene boyunca annesiyle aynı evde kalmami istiyor kendimize ev alana kadar bunu istemedigimi rahat edemicegimi belirtsem de pek orali olmuyor bu yüzden ayrılmakta istemiyorum sadece bu konuda anlasamiyoruz .
Kaç yaşındasınız? Annesini bahane etmeden ikna et; ben de çalışayım bir sene, bir birikimiz olsun, rahat evlenelim, en güzel olması gereken ilk aylarımız borç sıkıntı ile geçmesin de.

Bu arada 3 ay da bu ne hız? Böyle aceleye getiriyorsa o eve girince uzun bir süre KV ile oturmanız da büyük ihtimal sanki.

Evlenmenin amacı birlikte güzel bir hayata başlamaksa eğer, daha başından sizi mutsuz edecek bir şekilde başlamamalı. Ben beklemenizi, maddi durumları biraz daha yoluna sokunca evlenmenizi öneririm. Bir de şu var; bir sene dayan, sonra kendi evimize çıkarız diye kandırılıp, yıllarca eşinin ailesiyle yaşamak zorunda kalmış çok fazla kadın var.

3 ayda mı karar verdin evlenmek istediğine :KK57: Maşallah iyi bi cesaret örneği.. Kızma ama 3 ay da ne kadar tanıdın merak ettim doğrusu. Ayrıca evde eşinle istediğin şekilde ve yakınlıkta hareket edememeyi, istediğin kılık kıyafette gezememeyi, eşinin annesine gelmiş her misafir sana da gelmiş sayılacağından hastalık, sıkıntı demeden ağırlamayı, aynı evde yaşamanın zorluklarıyla çok yüksek ihtimal aranızın bozulmasını göze alıyorsan evlenip aynı evde otur tabi. Bu işin 1 yılda sınırlı kalacağının garantisi yok sonuçta dimi ?
Benim sana tavsiyem 1 yıl daha bekleyin, evlilik kaçmıyor ya. Hem daha iyi tanımış olursun, hemde annesiyle aynı evde oturupda boşuna zararlı çıkmamış olursun. Daha mantıklı değil mi ? :KK52:

Evlenmenin amacı birlikte güzel bir hayata başlamaksa eğer, daha başından sizi mutsuz edecek bir şekilde başlamamalı. Ben beklemenizi, maddi durumları biraz daha yoluna sokunca evlenmenizi öneririm. Bir de şu var; bir sene dayan, sonra kendi evimize çıkarız diye kandırılıp, yıllarca eşinin ailesiyle yaşamak zorunda kalmış çok fazla kadın var.
evet çok haklısın

3 ayda evlenip 6 ayda bosanan arkadasimin bana evlilik hakkinda yaptigi yorumu sana yazayim 3 ayda tanidigini sandigin insanla bir omur ayni yastiga bas koyacagimi dusundugum icin salakmisim
Evlilik icin acele etme daha simdiden annemle oturmazsan ayrilirim demis

Hemen evlenmek isityorsa ayağın ıyorganına göre uzatcak cicim ayı kv evindemi geçicek

3 ay çok erken.
Hem sadece 1 yil oturacagiz diyenler genelde bir kac yil oturup en sonunda da kavga dövüşle ayriliyorlar.
Iyi düşün derim ben..

Annesinden dolayi degilde evlenip evime direk gitmek istiyorum de.acelemizde yok de.sanki savas cikti.tobe tobe.

3 ayda mı karar verdin evlenmek istediğine :KK57: Maşallah iyi bi cesaret örneği.. Kızma ama 3 ay da ne kadar tanıdın merak ettim doğrusu. Ayrıca evde eşinle istediğin şekilde ve yakınlıkta hareket edememeyi, istediğin kılık kıyafette gezememeyi, eşinin annesine gelmiş her misafir sana da gelmiş sayılacağından hastalık, sıkıntı demeden ağırlamayı, aynı evde yaşamanın zorluklarıyla çok yüksek ihtimal aranızın bozulmasını göze alıyorsan evlenip aynı evde otur tabi. Bu işin 1 yılda sınırlı kalacağının garantisi yok sonuçta dimi ?
Benim sana tavsiyem 1 yıl daha bekleyin, evlilik kaçmıyor ya. Hem daha iyi tanımış olursun, hemde annesiyle aynı evde oturupda boşuna zararlı çıkmamış olursun. Daha mantıklı değil mi ? :KK52:
Bende öyle düşünüyorum rahat edemiyeceğimi defalarca söylesemde elimden gelenin fazlasını yapıp önce sen rahat edicen diyor. Ben ev yüzünden bekleme taraftarıyım fakat o öyle düşünmüyor.

1 sene beklemek istemiyor evlenmek icin malesef hemen olsun istiyor.

Kusura bakma ama ben buradan şöyle bir anlam çıkarıyorum, "benimle evlenecek insan annemle oturmayı kabul edecek, yoksa ayrılırım. Bunun da yolunu 'ben hemen evlenmek istiyorum' diye yaparım."

Kv ile oturulur, oturulmaz diye bir şey yok ama yeni evli bir çift için oldukça zor olur.
Allah yardımcınız olsun.

3 ayda ne evliligi o oyle ya? Ayrica arkadaslar da demis, o eve bir girdin mi zor cikarsin bunu bil. Millet 5 sene gorustugu insanla evlenip yine hayal kirikligina ugrayabiliyor, taniyamamisim diyor, bunca seneden sonra bunlar cikti diyor, 10 senedir kocasinin aldigi maasi bilmeyenleri, kayinvalidesiyle oturanlari gorduk.

Ne acelesi varmis? Niye seni boyle zorluyor? Ayrilirsa da ayrilsin. Ellerinle mahvetme hayatini.

Merhaba
3 aylık ilişki ve ewlilikkk :KK57:

Merhaba

Yaslariniz kac canim?

Merhaba

1 sene sonra evlenin niye ayrılıyorsunuz ki

Annesinden dolayi degilde evlenip evime direk gitmek istiyorum de.acelemizde yok de.sanki savas cikti.tobe tobe.
Çok sabırsız hemen herşey olsun istiyor bi tabir vardır yangından mal kaçırır gibi benim onu engelleyip evlenme işini ertelemem için birşeyler yapmam lazım ama ne??

Back
X