- 13 Kasım 2014
- 78
- 16
- 98
ben yas için evet dedim önemsenmemekle ne alaka anlamadımevet diyorsun ,biliyorsun o zaman onemsenmedigini ,bir zahmet sen kendini onemse . yazık sana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yas için evet dedim önemsenmemekle ne alaka anlamadımevet diyorsun ,biliyorsun o zaman onemsenmedigini ,bir zahmet sen kendini onemse . yazık sana.
beni alıntıyarak evet yazmıssın canım .(alaka bu )ben yas için evet dedim önemsenmemekle ne alaka anlamadım
Buraya yazma sebebim zaten burdaki bayanlarin da dusuncesini ogrenmem dir. Onun şartları dogrultusunda tabiki de hareket etmicemSen bence gayet evlenirsin sevgilinin koydugu sartlar dahilindeOyle hissediyorum ben.
Ha buradaki kadinlarin yazdiklarini gercekten dikkate alacaksan o ayri. Genelde pek oyle olmuyor. Sonra da siteye gelmeye devam edenlerin cogundan gitgide vahimlesen konular okuyoruz.
Canım benim evlenmeden önceki o 1 yıl evlendikten sonra 1 ömre dönüşürMerhaba
Cok kararsizim ve bu kararsizlik beni gunden gune kotu ediyor dusunmekten cok sıkıldım 3aylik bir iliskim var ve evlenmek istiyoruz fakat sevgilim 1 sene boyunca annesiyle aynı evde kalmami istiyor kendimize ev alana kadar bunu istemedigimi rahat edemicegimi belirtsem de pek orali olmuyor bu yüzden ayrılmakta istemiyorum sadece bu konuda anlasamiyoruz .
He Valla kaçan mı var hemen evleniyor sözdü, nişandı derken zaten 1-2 yıl geçiyor3 aylik birliktelik , Daha cok yeni ne evliligi?
Ayrica hemen annesiyle oturmakta neymis , madem oyle beklesin bir sene sonra evlensin .
Yok evlenmiyorsa ozaman baskasini bulsun.
Beklemek istememesi , asla Annesinden ayrilmak istemedigi anlamina geliyor ..
bende öyle dusunuyorumCanım benim evlenmeden önceki o 1 yıl evlendikten sonra 1 ömre dönüşür![]()
ayrıca pat diye evlenmek millette soru işaretlerine neden olur acaba bi şeyler mi yaşadılar da hemen evleniyorlar vs. daha dursun bakalım ailen hemen verecek mibende öyle dusunuyorum![]()
3ayin bisey olmadigini bende biliyorum ama tam aradigm bir insan her seyiyle tek ev konusunda anlasamafiginiz icun de ayrilik düşünemiyorumonun evlenmek istemesi , annesiyle oturmak istemesi hepsi majul olbailir, yangindan ne kaçiiryor bunu ona sormak lazim
ama sen niye boyun egiyosun ben onu anlamadim, ortada seneelrini verdigin bi iliiskide yok ki emek verdim çok sey paylastik kiyamiyorum ayrilmaya desen
o sana nasil rest çekiyorsa sende gor resti ayrilalim de bak noluyor
3 ay dedigin ne ki kocaaa bi omurun içinde sadece bi hiç
Merhaba
Cok kararsizim ve bu kararsizlik beni gunden gune kotu ediyor dusunmekten cok sıkıldım 3aylik bir iliskim var ve evlenmek istiyoruz fakat sevgilim 1 sene boyunca annesiyle aynı evde kalmami istiyor kendimize ev alana kadar bunu istemedigimi rahat edemicegimi belirtsem de pek orali olmuyor bu yüzden ayrılmakta istemiyorum sadece bu konuda anlasamiyoruz .
3 ayda bu kadar iyi taniman imkansiz o insani3ayin bisey olmadigini bende biliyorum ama tam aradigm bir insan her seyiyle tek ev konusunda anlasamafiginiz icun de ayrilik düşünemiyorum
Evlenmis olmak icin asla evlenmem oyle bisey istemem zaten3 ay tanıdığın bir adamla evlenme
Bırak bir yıl geçsin, hem maddi olarak toparlanın, hem de biraz birbirinizi tanıyın
Asla annesiyle birlikte oturacağın bir hayata devam etme, forumda bununla ilgili yüzlerce konu var, sakın yapma
Seni gerçekten istiyorsa, hayatını kurar, gereken zamanı bekler ve adam gibi şartlarla evlenir
Evlenmiş olmak için sakın sakın, düşme bu hataya
Yaniii , Anlamiyorumki bu siteye konu acanlarmi aceleci yoksa herkesmi boyleHe Valla kaçan mı var hemen evleniyor sözdü, nişandı derken zaten 1-2 yıl geçiyor![]()
Valla kızlar böyle aceleci oldukça buna benzer konular daha çok açılır, ya ben eşimin görevi yüzünden 2 yıla yakın nişanlı kaldım ikimizin de gıkı çıkmadıYaniii , Anlamiyorumki bu siteye konu acanlarmi aceleci yoksa herkesmi boyle![]()
Ben acele etmiyorum ki o ediyorYaniii , Anlamiyorumki bu siteye konu acanlarmi aceleci yoksa herkesmi boyle![]()