- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konum , bu değil farkındaysanız.Eşiniz dna testi istemişti boşaniyordunuz ne oldu ?
İstisnalar elbet vardir diye konuya girecektim de korktum başka şeyler de çıkarDeğil aslında. Oğlumun kankası var. Futbol top sevmez. Atlama zıplama sevmez. Otursun lego yapsın ve tazı gibi koşsun. Hiç sinirlenince vurmamış kimseye annesi oğluma şaşırıyor mesela. Şekerine mi baksanız sinirli diyor.
Yine okulunda bir kız vardı her gün oğlum ondan tırmık ısırık yer yine vurdu diye gelirdi. En son bir başka kızın gözüne oyuncak vurdu. Yani aslında çocuğun mizacı da oluyor. Üç oğlana bedel kızlar da var. Biz dört çocuklu anne görüşüyoruz üç oğlan bir kız. İnanın o üçünün halkından geliyor valla. Ağlayıp kakıyorlar![]()
Mesela bu söz beni o kadar rahatsız ediyor ki. Oğlan çocuklarına hayvan demek bence terbiyesizlik. Biri kız çocuklarına dese kıyamet kopar. Yada oğlanları hödük duygusuz gibi lanse etmeleri de beni aşırı rahatsız ediyor.Erkek cocuk annesı olmayan anneyım demesın dıye bır laf var tamamen haylazlıgından oturu soylenmıs
bırde abım var kızım olmadan once evde hayvan beslıyormusuz dıyen (oglu ıcın)
bence onemlı olan saglıklı olması ama bana da kız cocuk daha sevımlı gelıyor kı cok sukur bızde de kvalıdem de annemde kız cocukcu
Eşiniz dna testi istemişti boşaniyordunuz ne oldu ?
En güzeli aslında genelleme yapmadan tüm çocukları çocuk olarak görüp sevmek. Cinsiyetçiliğin yaşı da olmamalı.İstisnalar elbet vardir diye konuya girecektim de korktum başka şeyler de çıkar![]()
Kesinlikle katılıyorum. Tek oğlu olana kız bir başka diyolar, tek kızı olana oğlan bir başka diyorlar. Amaç can sıkmak. Benim sadece bir kızım var cinsiyetini her öğrenen olsun üzülme dedi bana, neden üzüleyim. Kızım benim için tüm erkek çocuklara bedel, oğlu olan anneye de oğlu tüm kız çocuklarına bedel. Herkesin evladı kendine kıymetli.İşte kızı olan kızıyla övünüp oğlan analarını darlıyor , oğlu olan kız analarını darlıyor. Toplumca arızalarımızdan biri bu. Amaç can sıkmak. Hiç takmayın
Kesinlikle. Maalesef toplum olarak eksik hissettirilmeye ve o hissettirildigimiz yeri yuceltmeye çok odakliyiz.En güzeli aslında genelleme yapmadan tüm çocukları çocuk olarak görüp sevmek. Cinsiyetçiliğin yaşı da olmamalı.
bu yakıştımı şimdi ?Çok hoşunuza gitti anladığım kadarıyla .
Daha beterini yaşamak nasip olsun inşallah size
Ben mevzuyu bilmiyorum bile arkadaşın dan diye yazmasına ne alaka dermiş gibi güldüm.Çok hoşunuza gitti anladığım kadarıyla .
Daha beterini yaşamak nasip olsun inşallah size
Ne alaka ya bende tam aksine 2 oğlum var hep kız çocuğu başka naraları duyuyorum..Acımalar falan….tam aksine zamanında kız çocuklarına yapılan ayrımcılık şu an erkek çocuklarına yapılıyorMerhabalar . Genelde gözlemlediğim için yazma gereği duydum . Bir kızım var , çok şükür. Çok ta mutluyum . Ama hamileliğimden beri olur olmadık şeyler duydum , kayınvalidem ; elinde olsa erkek olur da elinde değil ne yapacaksın dedi mesela ilk. Doğdu, komşum buna bir erkek kardeş lazım dedi . Hepsini duymamış gibi yaptım cunku kız olduğu için tam tersine çok mutluydum , çok güzel bir bağ kurdum onunla .
Dün de yakın arkadaşım var , beraber parka götürdük , 2 yaşında oğlu var . Onu severken ikide bir “iirrkekk ya errrkeeek” deyip duruyor , . Bana da , inşallah Birgün bir oğlun olur çok başka bir his gibi bişey dedi . Bende ona , benim için özel olan cinsiyet değil . Aramızdaki bağ dedim .
Her beyse gerçekten anlamıyorum nedir bu erkek takıntısı.. sünnet mi olacak erkeğim diyor , bende bunun saçma olduğunu , kız çocuk ta Regl olunca bi pasta ile kutlayacağımı , sünnet ile arada hiçbir fark görmediğini söyledim. Ben mi bişeyleri kaçırıyorum , bu konuda fikirlerimi söyledim, yurtdışında mı yaşadın sen gibi bişey dedi. Bana göre gerçekten hiç bir fark yok elimde olsa yine kızımı isterdim
Derdinin seninle olduğunu sanmıyorum.Ben mevzuyu bilmiyorum bile arkadaşın dan diye yazmasına ne alaka dermiş gibi güldüm.
Yazıklar olsun konuna o kadar yorum yaptim üstüne beddua yedim![]()