- Konu Sahibi SugarPlumFairy
-
siz onun tırsıklığna pek güvenmeyin. bakın size bir atasözü söyleyeceğim.abisi tırsık bi tip, dehşetli bişey çıkmaz eminim de sussa yeter bana.
hatta olabilediğince karşılaşmamak daha şuan tercihim
siz onun tırsıklığna pek güvenmeyin. bakın size bir atasözü söyleyeceğim.
yavaş atın çiftesi pek olur..
Kusura bakma canım ama, benim kulağıma hiç hoş gelmedi. Abisi bir hayvanmiş ama senin kardeşini kulanman fikrin cok tiksindirici olmuş.
ha pardon..yok öyle sessiz sakin tiplerden değil zaten. kuru gürültücü tipler olur ya onlardan
yan yana geldiginiz zaman nasil birbirinize bakacaksiniz..
heleki birliktelik yasadiysaniz.. felaket
ha pardon..
tırsık değince bu şekilde anladım ben. kuru gürültücü farklı elbette tırsıktan..
ama şu varki kuru gürültücüde olması iyi bir şey değil. adam bir yaygara yapar bütün sülaleye rezil olursunuz. aman ha !
siz yinede dikkatli olun.
konuyla alakasız da türk erkeğinin çok da seçici olduğunu düşünmüyorum.
bakımlı, güzel, kültürlü zeki bir kadın hayatında kimse olmayan bir erkeği rahatlıkla tavlayabilir.
bence konuyla alakasız değil bu yazdığın tam da hikayenin ana teması bu aslında değil mi?
evet haklısın,Türk erkeğini tavlamak çok kolaydır.
birçok kişi konuna gerçek değil demiş neden sence,bu konuda bir düşüncen var mı?
herkesin fikrine saygım sonsuz, inanmayan da olabilir
çoğu insan daha düz yaşıyor, isteklerinin hırslarının peşinde koşmuyor bundan diye düşünüyorum inanmama nedenlerini
isterdim daha durağan yaşayabilmeyi ama içimde bi hırs bi ateş var boş durmuyor işte sürekli dürtüklüyor beni
ne yapacaksın peki?
yani sonuç olarak eski sevgilinin kardeşiyle berabersin,üstelik tesadüf falan da değil intikam için başlamışsın bu ilişkiye.
dürüst olup herşey anlatacak mısın yoksa eski sevgilinle karşılaşmayı mı bekleyeceksin?
Kizlar yapmayin, vallah yöneticiler kimseye acimiyor artik
SugarPlumFairy, 2 sene boyunca kardesi hic mi bisey duymadi veya anlamadi? Imkansizin ötesi bu. Mutlaka adin gecmistir :S
ya abisini susturcam ya da bişekilde anlatıcamne yapacaksın peki?
yani sonuç olarak eski sevgilinin kardeşiyle berabersin,üstelik tesadüf falan da değil intikam için başlamışsın bu ilişkiye.
dürüst olup herşey anlatacak mısın yoksa eski sevgilinle karşılaşmayı mı bekleyeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?