İintikam derken düştüğüm durum..

Kusura bakma canım ama, benim kulağıma hiç hoş gelmedi. Abisi bir hayvanmiş ama senin kardeşini kulanman fikrin cok tiksindirici olmuş.

olaya bak bee:)bence kendini kaptırmadan vazcay bu kişiden kaynınmı desem sevgilinmi desem anlamadımki:)yeminle çocuğa üzüldüm

yok öyle sessiz sakin tiplerden değil zaten. kuru gürültücü tipler olur ya onlardan
ha pardon..
tırsık değince bu şekilde anladım ben. kuru gürültücü farklı elbette tırsıktan..
ama şu varki kuru gürültücüde olması iyi bir şey değil. adam bir yaygara yapar bütün sülaleye rezil olursunuz. aman ha !
siz yinede dikkatli olun.

konuyla alakasız da türk erkeğinin çok da seçici olduğunu düşünmüyorum.
bakımlı, güzel, kültürlü zeki bir kadın hayatında kimse olmayan bir erkeği rahatlıkla tavlayabilir.

bence konuyla alakasız değil bu yazdığın tam da hikayenin ana teması bu aslında değil mi?

evet haklısın,Türk erkeğini tavlamak çok kolaydır.

birçok kişi konuna gerçek değil demiş neden sence,bu konuda bir düşüncen var mı?

herkesin fikrine saygım sonsuz, inanmayan da olabilir
çoğu insan daha düz yaşıyor, isteklerinin hırslarının peşinde koşmuyor bundan diye düşünüyorum inanmama nedenlerini
isterdim daha durağan yaşayabilmeyi ama içimde bi hırs bi ateş var boş durmuyor işte sürekli dürtüklüyor beni

Kizlar yapmayin, vallah yöneticiler kimseye acimiyor artik
SugarPlumFairy, 2 sene boyunca kardesi hic mi bisey duymadi veya anlamadi? Imkansizin ötesi bu. Mutlaka adin gecmistir :S

Son düzenleme:

ne yapacaksın peki?

yani sonuç olarak eski sevgilinin kardeşiyle berabersin,üstelik tesadüf falan da değil intikam için başlamışsın bu ilişkiye.

dürüst olup herşey anlatacak mısın yoksa eski sevgilinle karşılaşmayı mı bekleyeceksin?

Bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete

Kizlar yapmayin, vallah yöneticiler kimseye acimiyor artik
SugarPlumFairy, 2 sene boyunca kardesi hic mi bisey duymadi veya anlamadi? Imkansizin ötesi bu. Mutlaka adin gecmistir :S

abisi zaten evli çıktı, 2 sene boyunca anlayamamak da benim salaklığım..
kardeşiyle ilk tanıştığımızda ağzını yokladım zaten bilmediğine emin olunca planın esas kısmına geçmiştim, e zaten karısını aldattığını ailesiyle paylaşmaması da garip değil

Yerinde olsam şu an birlikte olduğum insana bunu anlatır, özür diler ve çeker giderdim çünkü öğrendiğinde zaten o bunu yapacak. Bu tür durumlarda yapılacak en iyi şey kabullenmek, özür dilemek ve gitmektir.
Sanmıyorum ki bu ilişkinin bir şansı olsun...

Üzücü bir durum, ava giden avlanır derler...

ayy yaaa zor bi durumm ben olsam madem sevdiniz ayrılmayın abisi ile karşılaşınca ben abinle çıkmıştım evli oldugunu bilmiyordum aldattı beni dersin ama büyük tesadüf senin eskı çıktığımın kardeşi olduğunu nerden bilebilrdim diye açıklama yap ben olsam böle yapardım hem aşkına kavuş hemde güvenini yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…