İintikam derken düştüğüm durum..

Vallahi bir şey diyeyeyim mi?
Bence iyi yapmışsın :)

Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir :)
Elbet yaptıgı şeyin ahı bir yerlerden çıkacaktı.
Eminim böyle olacagını o da tahmin etmemiştir.
Bence devam edin, hatta evlenin :)
Ömür boyunca seni gördüğünde vicdan azabı çeksin.

Ama ne yapar eder, kardeşinden ayırır seni.
Bu da bir gerçek...

peki bana bu acıları yaşatan kişinin yanına kar mı kalacaktı? erkekler herşeyi yapıyor, elinin kiri oluyor, kadınların her yaptığı büyük hata. hemcinslerim böyle düşünürken bu ülkede kadınların hep mağdur olması kaçınılmaz

Onu bende seyrettim ama o öyle degildi. Kücük kardesin eski sevgilisi, abisi de herseyden habersiz SIRILSIKLAM asik.
:))))

bana gerçekçi gelmedi.

gerçekse de senin o adamdan ne farkın kaldı? sen de kandırmadın mı?

sonunda beni anlayan birinin çıkması güzel bişey. çünkü sindiremedim yaa olayı
bilmiyorum pes etmeden önce bi formül bulucam umarım

mağdur olmamak için ille de adamın kardeşini intikama alet etmek mi gerekiyor?

bu da senin elinin kiri mi o zaman ya da o erkelerden ne farkın kaldı şimdi?

keşke başka bir intikam yolu seçseydin,bak aşık olmuşsun bile.

Evet , erkek yapabilir elinin kiridir , kadın yaparsa neyse işte.
İnsanın ruhu kirleniyor ya intikam falan derken , ne hale geldim dedirtir insana .

Şekil a görüldüğü gibi.
Kaş yapayım derken göz çıkarmanın farklı şeklide denebilir.

Son düzenleme:

eğer kardeşinden gerçekten hoşlanmaya başlamasaydım 1 ayda kesicektim bütün ilişiğimi , 1 ayda duygularla oynanacak duruma gelinmezdi
e şu an da kötü bi niyetim yok sadece istediğim sevdiğim insanla geçmişe takılmadan mutlu olmak

bunu yapan bir erkekte olsa aynı tepkiyi verir inanın herkes.
yani şöyle düşünün. kıadın erkeği kandırıyor . onunla oynuyor ,evli yada nişanlı neyse yani. kısaca, oynuyor diyelim.. 2 sene adamı bekarım diye kandırıyor. adamda kalkıp kızın kızkardeşini bulup abladan intikam almak için kızkardeşiyle beraber oluyor. aşık ediyor..
duygularıyla oynuyor..belki kızı sonra seviyor. ama ya sevmezse. sadece intikamın alıp kızı öyle ortada bırakıp giderse..kızın durumu ,yaşadığı travma,acı nolacak peki..
ben şimdi bu adama asla,hadi git yıka elinide temizlensin diyemem.
diyeninde olacağını sanmıyorum.başka şeyler derim o ayrı..

Bizim ülkemizde ne kadar çok senarist var harcanıyosunuz hiç inandırıcı bi konu değil

Nasıl girdiyseniz içine , öyle çıkın bakalım . Olmaz o iş. Çocuk düzgün bir çocuk madem, seni asla kabul etmeyecektir.

Konunu baştan sona okudum,gerçek olduğuna inanıyorum çünkü ben de senin gibi bir insanım.Birinden nefret ettiysem gözüm hiç bir şeyi görmüyor,intikam almadan huzur bulamıyorum.

Bence iyi yapmışsın,ayrıca her şerden bir hayır çıkar lafı tam senin durumuna uymuş.O adam sayesinde güzel bir ilişkiye sahip olmuşsun.Bence hiç bir şey söyleme,tadını çıkar ilişkinin.Abisi olanları anlatamaz bu sefer olay çok büyür çünkü.Ama ilerde olurda siz bu çocukla evlenirseniz aradan yıllar geçer,abi kardeş dertleşirlerken birden dökülebilir her şey.Bu riski göze alman lazım.

Ama sonuçta sevgilinin seni bırakması saçma olur,sonuçta abisi seni kullanmış,kandırmış.Seviyorsa katlanmalı...

sizin daha kontrollü sıradan yaşıyosunuz diye neden sizin gibi olmayan herkes size yalan gibi geliyor?
bide aklınızca dalga geçme çabaları:) komiksiniz ama yazdıklarınız değil kendiniz:)

sen bana bunları söyleyerek kötü birşey mi söylediğini sanıyorsun,ben kontrollü ve sıradan(!) hayatımda çok mutluyum,kimseye kendimi kabulettirme

ya da entrika peşinde hayatımı karartma çabalarım yok,

kendine yalandan bir dünya yaratmışsın bir de bunu kabullendirmeye çalışıyosun insanlara valla pess,

neyse macera sever arkadaşım sana bu çılgın hayatında başarılarrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…