- Konu Sahibi SugarPlumFairy
-
Yerinde olsam şu an birlikte olduğum insana bunu anlatır, özür diler ve çeker giderdim çünkü öğrendiğinde zaten o bunu yapacak. Bu tür durumlarda yapılacak en iyi şey kabullenmek, özür dilemek ve gitmektir.
Sanmıyorum ki bu ilişkinin bir şansı olsun...
Üzücü bir durum, ava giden avlanır derler...
Geçen haftalarda TRT'de 'Böyle Bitmesin' adlı dizide aynı olay konu alınmıştı.
Sonuç:Küçük kardeş kıza fena halde aşık olmuştu.
Abinin hanımı olayı çözdü.
Abi kardeşe evlenmek istediği kadınla önceden bir geçmişi olduğunu onunla evlenemeyeceğini söyledi.Küçük kardeş evlenemedi.
Vallahi bir şey diyeyeyim mi?
Bence iyi yapmışsın :)
Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir :)
Elbet yaptıgı şeyin ahı bir yerlerden çıkacaktı.
Eminim böyle olacagını o da tahmin etmemiştir.
Bence devam edin, hatta evlenin :)
Ömür boyunca seni gördüğünde vicdan azabı çeksin.
Ama ne yapar eder, kardeşinden ayırır seni.
Bu da bir gerçek...
peki bana bu acıları yaşatan kişinin yanına kar mı kalacaktı? erkekler herşeyi yapıyor, elinin kiri oluyor, kadınların her yaptığı büyük hata. hemcinslerim böyle düşünürken bu ülkede kadınların hep mağdur olması kaçınılmaz
Evet , erkek yapabilir elinin kiridir , kadın yaparsa neyse işte.peki bana bu acıları yaşatan kişinin yanına kar mı kalacaktı? erkekler herşeyi yapıyor, elinin kiri oluyor, kadınların her yaptığı büyük hata. hemcinslerim böyle düşünürken bu ülkede kadınların hep mağdur olması kaçınılmaz
mağdur olmamak için ille de adamın kardeşini intikama alet etmek mi gerekiyor?
bu da senin elinin kiri mi o zaman ya da o erkelerden ne farkın kaldı şimdi?
keşke başka bir intikam yolu seçseydin,bak aşık olmuşsun bile.
Evet , erkek yapabilir elinin kiridir , kadın yaparsa neyse işte.
İnsanın ruhu kirleniyor ya intikam falan derken , ne hale geldim dedirtir insana .
Şekil a görüldüğü gibi.
Kaş yapayım derken göz çıkarmanın farklı şeklide denebilir.
amcasıyla evlencem diyen biri vardı forumda konusu kapatılmıştı aynı konu resmen
Diliyorum yaşadıkların gerçek değildir.kalbi paramparça olunca insanın ruh da kalmıyo ki
bende tam bunu hatırlatacaktım,
daha orjinal fikirler lazım cıksss olmamışşş...
peki bana bu acıları yaşatan kişinin yanına kar mı kalacaktı? erkekler herşeyi yapıyor, elinin kiri oluyor, kadınların her yaptığı büyük hata. hemcinslerim böyle düşünürken bu ülkede kadınların hep mağdur olması kaçınılmaz
Diliyorum yaşadıkların gerçek değildir.
Öyle gırgırına şamatasına yazmışsındır.
Zira hissettiklerini anlayabiliyorum .
sizin daha kontrollü sıradan yaşıyosunuz diye neden sizin gibi olmayan herkes size yalan gibi geliyor?
bide aklınızca dalga geçme çabaları:) komiksiniz ama yazdıklarınız değil kendiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?