Doğuma Hazırlık ikea beşik ölçülerine aldığım nevresimler büyük geliyo(ille tam ölçü mü olması lazım)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet kızlar ikea beşik aldım 60 a 120 ölçülerinde ona uygun uyku seti aldım ama nevresimler büyük geliyor ,
kayınvalidem yün yorgan yaprırıcakmış bide onu koymak için fistolu nevresim almış göbeği açıklardan (ortası)

sizce yün yorganı beşiğin ölçülerine göremi yaptırayım fistolu nevresimi ayarlatırız beşiğin ölçülerine göre
yoksa yün yorganı nevresimlere göremi yaptırayım 100 e 150
yada aldığım bütün nevresimleri 60 a 120 ye mi kestireyim
yada :1: yün yorgan beşiğe göre olsun fistolu nevresimde diğerlerine uygun hazır yorgan alırım öyle kullanırız

bide büyük olunca kullanılırmı beşikte ,60 a 120 beşik kaç yaşa kadar kullanılır :26:

beni bilgilendirinızlar ya aklıma gelmeyen şeyer olursada yazın

Canım bende ıkeadan 60*120 aldım.bende 2 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum.dolabı da küçük oldum bebekliğini küçük eşyalarda yaşasın.2 yaşından sonra değiştiririz.ben tac dan aldım nevresimleri.çok da buyuk olmadı.sadece uyku setinde ki kenarımdan büyük geldi.bende onları kestireyim diye düşündüm ama sonra gerek yok dediler.

peki nezaman kullanmaya başladın canım nevresimle uyku setini , ozaman yorganıda nevresimlere göre mi yaptırsın yanlardan kıvırıp yerleştiricez ozaman ...

Canim ben de besigi ikeadan alacagim icin, nevresim, yorgan ve yastigi da ikeadan aldim. Besiklere uygun olarak yapilmis.
Yalniz son anda kararimi degistirip oyun parki aldim. Ikeadan aldigim nevresim yastik ve yorgan oyun parkina da uygun oldu..
Diger nevresim takimlarinin olculeri hep ayni.internetten baktigim kadariyla..ikeadakiler besik olculerine uygun yapilmis..

peki nezaman kullanmaya başladın canım nevresimle uyku setini , ozaman yorganıda nevresimlere göre mi yaptırsın yanlardan kıvırıp yerleştiricez ozaman ...

Daha kullanmaya başlamdım oğlum yolda daha.ben yataştan o ölçüde yatağını aldım.üzerine annem pamuktan yatak yaptı birde küçük yastık.yorganımız yok benim evim çok sıcak oldugu için uyku setinin yorganını kullanacağım.onu da kenarlarından katladım çok az.ama çarşafı ve yastık kılıfı o kadar büyük olmadı.beni rahatsız eden kenarları büyük oldu.onun dışında iyi :34:

Daha kullanmaya başlamdım oğlum yolda daha.ben yataştan o ölçüde yatağını aldım.üzerine annem pamuktan yatak yaptı birde küçük yastık.yorganımız yok benim evim çok sıcak oldugu için uyku setinin yorganını kullanacağım.onu da kenarlarından katladım çok az.ama çarşafı ve yastık kılıfı o kadar büyük olmadı.beni rahatsız eden kenarları büyük oldu.onun dışında iyi :34:

tamam canım,ben yatağıda ikeadan aldım ,üstüne yün şilte kaptırıyor kayınvalidem bide yorgan ,benimde uyku setim var beşik ölçülerinde yorganı 100 150 yaptırmaya karar verdim ,genelde nevresimler hep o ölçüde çünkü :26: bide puf yorganlar yapıyolar şimdi nette aratınca çok güzel şeyler çıkıyo ondan yaptırıcam ,beşik yatak örtüsü battaniye gibide kullanılır

Back
X