Ne kadardır birliktesiniz yani ?
10 aylık bir birlikteliğimiz var.
Merhaba,
Genellikle yorum yapmadan sadece okuyarak bu siteyi takip ediyordum daha sonrasında verilen cevapların sıcaklığı ve ilgi bana konu açma cesareti verdi.
Ben 19 yaşındayım ve çalıştığım şirkette benden 8 yaş büyük birinin ilgisini farkettim, her ne kadar en başından beri abi desemde ilgisini gizlemedi ve benimle ciddi düşündüğünü benden hoşlandığını belirtti, başta sıcak bakmasamda yaş farkı sebebi ile yavaş yavaş bende hoşlanmaya başladım bir süre görüştük ve bazı şeylerden emin olduktan sonra bir birlikteliğe imza atmış bulunduk, yaş farkı şokunu daha yeni atlatabilmişken bir süre sonra ailesiyle tanıştım, ailesiyle bir görüştüm, iki görüştüm, üç görüştüm derken annesi "biliyorsun biz seninle ciddi düşünüyoruz ailene ne zaman söyleyebilirsin bu durumu bir isim koyalım" demesiyle aklımda sürekli aileme bu mevzuları nasıl anlatacağım konusunda beynimi sürekli yiyip bitiren düşünceler artık söylemem gerektiğini ve sizden fikir almamı iletti.
Umarım anlatabilmişimdir en kısa şekilde anlatmak istedim ama sanırım yine biraz uzun oldu, sizleri meşgul ettiğim için özür, yorumlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürlerimi gönderiyorum.
canım yaşın çok küçük geldi bana
hani biraz daha çıksanız iyice tanısan
annenle arandaki ilişki nasıl bilmiyorum ama ben olsam önce annemle paylaşırdım, annen de babana ve varsa abine vs iletirdi .. zaten bi ilk adımı at gerisi çorap söküğü gibi gelir
Yok artık bu kadar tesadüf :) ben de bugün itibariyle 10 aylık bi ilişkiye sahibim ve aynı mesele bende de var. Erkek arkadaşım ve ailesi tanışmak istiyo bense kararsızım :)
gerçi 10 ayda insan azda olsa tanır birbirini
once annene anlat çıtlat biraz
Hayırlısı olsun inşallah, mutluluklar o kararsızlık bendede vardı ki 3. ayda tanışıvermişim :)
Sağol canım size de :) Ben onun ailesiyle tanıştım zaten kısa sürede ama şimdi o benim ailemle tanışmak istiyo o yüzden bu kadar tesadüf dedim :)
Bu arada dediğim gibi aynı durumdan müzdaripim ama ben annem ve birkaç kuzenim biliyo çünkü yaş itibariyle de beklenen bişey ama senin daha yaşın küçük bence biraz daha bekle..
Erkek aileleri neden bu kadar aceleci hiç anlamıyorum peki hiç bi engel yok mu bahane etseniz okuldu işti askerlik dicem de yapmıştırEvet ama onlar yüzüğü takalım oda olmadı aileler tanışsın bekleyelim adın konsun istiyorlar, ne güzel annenin bilmesi :)
Erkek aileleri neden bu kadar aceleci hiç anlamıyorum peki hiç bi engel yok mu bahane etseniz okuldu işti askerlik dicem de yapmıştır
Yaşıtız. 19 yaş bırak evlenmeyi, evlenmeyi düşünmek için bile erken (bence).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?