İki ailenin tanışması hakkında yardımlarınızı rica ediyorum

nurilkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
76
15
98
Merhaba,

Genellikle yorum yapmadan sadece okuyarak bu siteyi takip ediyordum daha sonrasında verilen cevapların sıcaklığı ve ilgi bana konu açma cesareti verdi.

Ben 19 yaşındayım ve çalıştığım şirkette benden 8 yaş büyük birinin ilgisini farkettim, her ne kadar en başından beri abi desemde ilgisini gizlemedi ve benimle ciddi düşündüğünü benden hoşlandığını belirtti, başta sıcak bakmasamda yaş farkı sebebi ile yavaş yavaş bende hoşlanmaya başladım bir süre görüştük ve bazı şeylerden emin olduktan sonra bir birlikteliğe imza atmış bulunduk, yaş farkı şokunu daha yeni atlatabilmişken bir süre sonra ailesiyle tanıştım, ailesiyle bir görüştüm, iki görüştüm, üç görüştüm derken annesi "biliyorsun biz seninle ciddi düşünüyoruz ailene ne zaman söyleyebilirsin bu durumu bir isim koyalım" demesiyle aklımda sürekli aileme bu mevzuları nasıl anlatacağım konusunda beynimi sürekli yiyip bitiren düşünceler artık söylemem gerektiğini ve sizden fikir almamı iletti.

Umarım anlatabilmişimdir en kısa şekilde anlatmak istedim ama sanırım yine biraz uzun oldu, sizleri meşgul ettiğim için özür, yorumlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürlerimi gönderiyorum.

10 aylık bir birlikteliğimiz var.

Yok artık bu kadar tesadüf :) ben de bugün itibariyle 10 aylık bi ilişkiye sahibim ve aynı mesele bende de var. Erkek arkadaşım ve ailesi tanışmak istiyo bense kararsızım :)

annenle arandaki ilişki nasıl bilmiyorum ama ben olsam önce annemle paylaşırdım, annen de babana ve varsa abine vs iletirdi .. zaten bi ilk adımı at gerisi çorap söküğü gibi gelir

canım yaşın çok küçük geldi bana
hani biraz daha çıksanız iyice tanısan

Haklısınız, sevgilimin ailesi bu işler uzatmaya gelmez diyorlar bende şu durumda söylememin ailem tarafından ters tepebileceğini söyledim ama gel gelelim ki onların düşüncesi en azından iki ailenin tanışması yönünde

annenle arandaki ilişki nasıl bilmiyorum ama ben olsam önce annemle paylaşırdım, annen de babana ve varsa abine vs iletirdi .. zaten bi ilk adımı at gerisi çorap söküğü gibi gelir

Evet bir meselede ailenin tek kızıyım ve herkesin bildiği çok bir kıymetli olur o tek kızlar annem çok katı babam ise çok yumuşaktır :44:

Yok artık bu kadar tesadüf :) ben de bugün itibariyle 10 aylık bi ilişkiye sahibim ve aynı mesele bende de var. Erkek arkadaşım ve ailesi tanışmak istiyo bense kararsızım :)

Hayırlısı olsun inşallah, mutluluklar o kararsızlık bendede vardı ki 3. ayda tanışıvermişim :)

Hayırlısı olsun inşallah, mutluluklar o kararsızlık bendede vardı ki 3. ayda tanışıvermişim :)

Sağol canım size de :) Ben onun ailesiyle tanıştım zaten kısa sürede ama şimdi o benim ailemle tanışmak istiyo o yüzden bu kadar tesadüf dedim :)

Bu arada dediğim gibi aynı durumdan müzdaripim ama ben annem ve birkaç kuzenim biliyo çünkü yaş itibariyle de beklenen bişey ama senin daha yaşın küçük bence biraz daha bekle..

Sağol canım size de :) Ben onun ailesiyle tanıştım zaten kısa sürede ama şimdi o benim ailemle tanışmak istiyo o yüzden bu kadar tesadüf dedim :)

Çok özür dilerim, idrak edemedim bir an.. bende kararsızlık aşaması bitti nasıl söyleyeceğim aşamasında bulunuyorum ne yazık ki :)

Bu arada dediğim gibi aynı durumdan müzdaripim ama ben annem ve birkaç kuzenim biliyo çünkü yaş itibariyle de beklenen bişey ama senin daha yaşın küçük bence biraz daha bekle..

Evet ama onlar yüzüğü takalım oda olmadı aileler tanışsın bekleyelim adın konsun istiyorlar, ne güzel annenin bilmesi :)

Evet ama onlar yüzüğü takalım oda olmadı aileler tanışsın bekleyelim adın konsun istiyorlar, ne güzel annenin bilmesi :)
Erkek aileleri neden bu kadar aceleci hiç anlamıyorum peki hiç bi engel yok mu bahane etseniz okuldu işti askerlik dicem de yapmıştır

Erkek aileleri neden bu kadar aceleci hiç anlamıyorum peki hiç bi engel yok mu bahane etseniz okuldu işti askerlik dicem de yapmıştır

Bilmiyorum oğulları kaçıyor mu napıyor, askerlik engelimiz yok çok şükür, okuluda lise sonda bıraktım açıktan devam ediyorum çok önemsemezler diye düşünüyorum bir engel var oda borçları onlarda bu sene biticek gibi görünüyor

duygularindan eminsen eger madem bu kadar ciddiyete dayandi is hic bekleme tanistir derim. Onun ailesi seni taniyor gidip gelmeler oluyorsa senin aileninde en azindan durumdan haberdar olmalari haklari diye düşünüyorum. Tanisinlar bakalim onlar ne diyecek damat adaylari icin :)
Daha fazla ilerlemeden onlarin bakis acisiyla da bakmis olursun karsindaki kisiye ve ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…