belki yorumum çok acımasızca olacak ama beni bu şartlarda kabul etmeyen ve oyalama yoluna giden bi adamla yollarımı ayırırdım..
o kadar kolay değil işte ne biliyim yaa bu duruma cok üzülüyorum ayrılırısam cok üzülücem ama yapabilceğim birşey de yok ben yeterince fedakarlık yaptığımı düşünüyorum
mezhep farkliligi bizde de var , ama ilk zamanlarda konusulanlardan onde gelen bi konuydu, , 4 yil bu yaaa nasil bu kadar bekler bu kadar korkak bu kadar yureksizmi??
, bence olumsuz bir iliski ki bunca yil soyleyememis, bunun altinda neler var , kocan olacak kisi senin herseyi olmali yeri gelcek onunde yeri gelcek yaninda arkaanda , buda ilk etapi gecememis ki illerde ne yapcak?? , sevgi tek tarafli fedakarlikla olmuyor böyle yazmasi kolay tabi ama mantikli dusuncen aslinda sen daha iyisini bilirsin , hem alevi olmak gunahmi da cekiniyor bu bir saygiszliktir terbiyesizliktir kimin haddine ??!!!! iyi kaldira biliyorsun vallahi tebrik ederim!!!!!!
( maalesef o şekilde açıkçası 4 yıldır verilen bir emek var bitirmek ne bilyim benim için çok zor çok üzülücem ama işte.Benim ondan ayrılmayacağıma adı gibi emin öyle bir eminki normalde biz üniversitemizi bitirdik bitirdikten hemen sonra ben yükseklisansımı yaptım ona da dedim sende bir an önce yap diye 3 yıl sonra geldi aklına yükseklisans yapmak bu sene birde yüksek lisansa başlayacak ufukta 2 veya 3 yıl daha evlilik yok yani.Oylamak mı bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?