4 yıldır söylemediyse, sanmıyorum söyleyeceğini. 4 yıl kolay değil, verilmiş bir emek var ,zaman var ama sizi daha fazla oyalamasına izin vermeyin. Biliyorum hiç kolay değil. Tepkinizi koyun. bir değişiklik olmazsa daha fazla zaman kaybetmeyin derim.
4 yıldır söylemeyen bundan sonra hiç söylemez :S sizi daha fazla oyalamasına izin vermeyin...
biraz garip mi olur bilmemde 1 hafta içinde ya söylersin yada bu ilişiki biter gibi bişey söyleyin :S
4 yıl ve evlilik cümlesi yok.İlginç ben ilişkiye başlamadan diyorum evlenmiyeceğim adamla işim olmaz diye ben hemen olmasını isterim ne olacaksa mizaç meselesi 4 yılda adamı ezberlerim benSöyleyin söylesin daha beklemenin anlamı yok bence
Hayırlısı olsun. Ama demek ki zaten bir şekilde ailesine söylese bile yarın öbür gün sizi üzecek bir ima ya da davranış olduğunda da ailesine karşı yanınızda duracak güçte bir adam değildi. Bence yoluna bak. Zaten bilirsin işte Aleviler sünni kız alırlar, sorun etmezler genelde; ama sünniye kız vermekte tereddüt ederler. Nedeni böyle şeyler ataerkil toplumda erkeğin ailesi toplumsal olarak da kendi iç dinamikleri gereği de başkasına müdehalenin daha yaygın olduğu mezhepten olunca gelin giden kız ezilir diye düşünüyorlar. Bir noktada haklılık payları da var aslında.