İki arada bi derede kaldım ...

Ecohaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
256
75
28
35
Eşimi 13 senedir tanıyorum 9 senelik te evlilik hayatım oldu severek evlendik ve 8 yaşında bi kızım var mesele şu kızlar
Her evlilikte olduğu gibi bizimde iyi ve kötü gunlerimiz oldu ama iki sene içinde çok fazla oldu onun pc oyun tutkunlugu bnm bu sebepten laf sokmalarim ve en son iki ay öncesinde annesinin yanında bi tartışmamiz oldu iki tanede yabancı komşu vardı onların yanında eşime eve gelme dedim ve kızımida alıp çıktım ordan eve geldim iki üç saat sonrada o geldi esyalarini alıp beni hiç dinlemeden gitti ablasina yerleşti evet ben onun gururunu İncitmistim orda ben hatamı anlamistim ve iki üç gün içinde msj Attım ozurdiledim aradim ama affetmedi cok kotu günler yasadım çok ağladım ablam onu aradı bende ağladım belki iki üç gün daha aglicam ama bitircem bu isi dedi hmn hmn ilk bir ay hiç bi şekilde cvp vermeyince bazen iyi bazen sert msjlar attım ona ve son bi aydır atmiyorum aramıyorum çocuk için bi kaç kez telefonda görüştük o kadar anlasmali bosanalim dedi bu olayın başından beri kabul ettim ama kızıma nafaka şartı ile en son iki gün önce aradık napti diye dilekçe isini acmadi telefonu msj attik donmedi sonrada telini kapattı yani bitmiş biseye noktayı koymuyor veya evine dönmüyor ne yapmak istedigini anlayamıyorum yardimci olur musunuz kizler. ..

Ne olursa olsun esinizin ailesinin yaninda tartismamaniz gerekirdi. Kaldi ki bi de komsulari varmis. Bence biraz daha sabredin. En sonunda donus yapacaktir. Aramayin sormayin.

Çok üstüne düşmeyin bence. Biraz iç sesini dinlesin kararlarını netlestirsin. Sizde bu arada biraz düşünün. Halkinizdan hayırlısı olsun ınş.

Komsularin yaninda tartismak cok kotu olmus hakikaten.. bundada vardir bi hayir diyelim. Umarim mutlu olursun! Bosanmak istiyormusun gercekten yoksa burnu surtsun tekrar barisalimmi?

Icimde hala sevgim var ama sevgim azalıyor kendi gitti bi çocukla beni kirada bıraktı dilekceyi bi anlık sinirle çoktan verirdim ama ailem tutuyor verme o versin diyorlar oda verdim dedi bi ara yalan atmış anlaşmalı bitsin dedi tmm dedi haber verecekti ama hala haber yok biz bu anlasmali bosanma konusunu ona açtığımız da telefonunu bir hafta kapatıyor ve is yerindeki insanlarada bosandim diyomus bu neyin kafası sen dilekçe vermiyosun hala ama bosandim diyosun ne yapmaya calistigini anlayamıyorum

Evet malesef o gün nasıl yaptım öyle bişeyi hala aklım almıyor şeytana uydum işte ama bunun için ilk bir ay çok güzel iyi lmsjlar attım hiç bir şekilde geri donmedi kararlı gözüküyor ama dilekçeden haber yok
Sonuçta bayan olarak çocuğumu daha çok düşündüğüm için açıkçası yuvamin yikilmasindan yana değilim ama iki aydır zaten yıkılmış gibi Yuvam bu hayata da alisiyorum sanki

Ailesini geçtim de komşuların yanında ettiğin laf laf değil.
Hayırlısı olsun hakkınızda..

komsularin onunde esinizi rezil etmissiniz. Onun yerinde olsam bende geri donmem. Gonlunu saglam almalisiniz esinizin. Yanlis anlamada ben baskalarinin onunde kavga edenleri sadece egolarini tatmin etmek ve kendilerini gostermek istedigine inaniyorum.

Ama o öncesinde küçük bişey için bahçede ailesinin yanında gelen gideni hiç tinlamadan bağırıp çağırdı bana sonra ben öyle yaptım ve hemen hemen o gunden sonra bir ay yalvardım msjlarimda sözler verdim inanmadi ben hatamı anlayıp ozrumu Diledim ne olursa olsun arada bi cocuk var bi insanı beş kuruş parasız kirada bi evde bırakıp gitmek kusura bakmayın ama hic bir insana yakışmaz arti ben onun 10 senelik esiyim iki aydır ne destek ne bişey bu saatten sonra dönmesin zaten herkes cektigini bilir cnm bnm

Hatalar insanlar içindir. Gereken özrü yapmışsınız. 9 senelik bir evlilik için fazla büyütmüş eşiniz. Evet tamam gururu incinmiş olabilir ancak böyle sallantida bırakma hakkı yok.
Şu saatten sonra hiç üstüne düşmeden , aramadan bekleyin.
Hayırlısı olsun, inşallah düzelir aranız.

ben onu bilmiyordum. o zaman kesinlikle haketmis.

Gelsede geri alma eve.
Alışır bu tavirlara. Giden gelmesin daha iyi.
Yaptığınız hoş değil ama eşinizin tavri aşırı abarti.
Sizin lafiniza gururu kırılmış ama karisini ve çocuğunu parasiz muhtac bırakırken gururunu neresine saklıyor acaba?!
Cok kızdım eşinize. Ne olursa olsun sizi parasiz birakmaya hakki yok.

Ben resti cekerdim.
Firsatiniz varsa ailenizin yanina yerleşin ve bir işe girin.

Keklik gibi beklemeyin gelmesini

Çalışıyorum zaten bu yüzden çıkamadım evden annem kardeşim bnm yanıma yerleştiler sagolsunlar adam bnm değişeceğime inanmıyormus kendini hiç sorgulamiyor işte yine bnm iyi niyetim Yuvam yikilmasin çocuğumun yüzü solmasin diye az demin geldi çocuğu almaya yine ozurdiledim sen degismessin inanmiyorum dedi en azından ilerde vicdanım rahat olacak elimden geleni yaptım diyecegim

Artık özür dilemeyin, geri adım atın. Sessiz kalın, korksun biraz kaybetmekten.

A
Artık özür dilemeyin, geri adım atın. Sessiz kalın, korksun biraz kaybetmekten.
Aynen arkadaşım öyle yapıcam artık dilekçe isini sordum parayi alınca bakicam o ise dedi adam Nuh diyor peygamber demiyor artık dilekçesini bekliyorum yuvayı o dağıtacak ben değil elinden geleni ardına koymasin bu dünyada icimden gecenleri yuvamiz dagilmasin diye onun yüzüne soyleyemesemde elbet bu dunyanin öbür dünyasıda var Allah'a havale ettim

Hiç düzelecek gibi görünmüyor dilekçe isini sordum parami alınca dedi az önce geldi çocuğu alıp gitti yine ozurdiledim değiştim hatamı anladım dedim kızım için elimden gelen herseyi deniyorum beni Kandıramazsın dedi başkalarını kandir dedi Allah'im hala hiç kendini sorgulaması yok bu kadar kolay mı yaa bi insanın hayatına gir bi anda yerle bir et bi çene kavgası yüzünden terk ett git ablası var ya o ablasi adama tam ters gaz veriyor

böyle bir adamı geri kazanmak için niye çabalıyorsun ki. sana daha çok bağırsın diye mi

Kafasına boşanmayı zaten koymuş Buda bahane olmuş bence. Üstüne düşme

böyle bir adamı geri kazanmak için niye çabalıyorsun ki. sana daha çok bağırsın diye mi
Cok dogru diyosunuz haklisiniz kızım için herşeyi deniyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum hala sevgisi var içimde lanet olsun birde tabi biraz vicdanim aciyor kizimin yüzüne baktikca ağlayasım geliyor zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…