Ama o öncesinde küçük bişey için bahçede ailesinin yanında gelen gideni hiç tinlamadan bağırıp çağırdı bana sonra ben öyle yaptım ve hemen hemen o gunden sonra bir ay yalvardım msjlarimda sözler verdim inanmadi ben hatamı anlayıp ozrumu Diledim ne olursa olsun arada bi cocuk var bi insanı beş kuruş parasız kirada bi evde bırakıp gitmek kusura bakmayın ama hic bir insana yakışmaz arti ben onun 10 senelik esiyim iki aydır ne destek ne bişey bu saatten sonra dönmesin zaten herkes cektigini bilir cnm bnmkomsularin onunde esinizi rezil etmissiniz. Onun yerinde olsam bende geri donmem. Gonlunu saglam almalisiniz esinizin. Yanlis anlamada ben baskalarinin onunde kavga edenleri sadece egolarini tatmin etmek ve kendilerini gostermek istedigine inaniyorum.
ben onu bilmiyordum. o zaman kesinlikle haketmis.Ama o öncesinde küçük bişey için bahçede ailesinin yanında gelen gideni hiç tinlamadan bağırıp çağırdı bana sonra ben öyle yaptım ve hemen hemen o gunden sonra bir ay yalvardım msjlarimda sözler verdim inanmadi ben hatamı anlayıp ozrumu Diledim ne olursa olsun arada bi cocuk var bi insanı beş kuruş parasız kirada bi evde bırakıp gitmek kusura bakmayın ama hic bir insana yakışmaz arti ben onun 10 senelik esiyim iki aydır ne destek ne bişey bu saatten sonra dönmesin zaten herkes cektigini bilir cnm bnm
Çalışıyorum zaten bu yüzden çıkamadım evden annem kardeşim bnm yanıma yerleştiler sagolsunlar adam bnm değişeceğime inanmıyormus kendini hiç sorgulamiyor işte yine bnm iyi niyetim Yuvam yikilmasin çocuğumun yüzü solmasin diye az demin geldi çocuğu almaya yine ozurdiledim sen degismessin inanmiyorum dedi en azından ilerde vicdanım rahat olacak elimden geleni yaptım diyecegimGelsede geri alma eve.
Alışır bu tavirlara. Giden gelmesin daha iyi.
Yaptığınız hoş değil ama eşinizin tavri aşırı abarti.
Sizin lafiniza gururu kırılmış ama karisini ve çocuğunu parasiz muhtac bırakırken gururunu neresine saklıyor acaba?!
Cok kızdım eşinize. Ne olursa olsun sizi parasiz birakmaya hakki yok.
Ben resti cekerdim.
Firsatiniz varsa ailenizin yanina yerleşin ve bir işe girin.
Keklik gibi beklemeyin gelmesini
Çalışıyorum zaten bu yüzden çıkamadım evden annem kardeşim bnm yanıma yerleştiler sagolsunlar adam bnm değişeceğime inanmıyormus kendini hiç sorgulamiyor işte yine bnm iyi niyetim Yuvam yikilmasin çocuğumun yüzü solmasin diye az demin geldi çocuğu almaya yine ozurdiledim sen degismessin inanmiyorum dedi en azından ilerde vicdanım rahat olacak elimden geleni yaptım diyecegim
Aynen arkadaşım öyle yapıcam artık dilekçe isini sordum parayi alınca bakicam o ise dedi adam Nuh diyor peygamber demiyor artık dilekçesini bekliyorum yuvayı o dağıtacak ben değil elinden geleni ardına koymasin bu dünyada icimden gecenleri yuvamiz dagilmasin diye onun yüzüne soyleyemesemde elbet bu dunyanin öbür dünyasıda var Allah'a havale ettimArtık özür dilemeyin, geri adım atın. Sessiz kalın, korksun biraz kaybetmekten.
Hiç düzelecek gibi görünmüyor dilekçe isini sordum parami alınca dedi az önce geldi çocuğu alıp gitti yine ozurdiledim değiştim hatamı anladım dedim kızım için elimden gelen herseyi deniyorum beni Kandıramazsın dedi başkalarını kandir dedi Allah'im hala hiç kendini sorgulaması yok bu kadar kolay mı yaa bi insanın hayatına gir bi anda yerle bir et bi çene kavgası yüzünden terk ett git ablası var ya o ablasi adama tam ters gaz veriyorHatalar insanlar içindir. Gereken özrü yapmışsınız. 9 senelik bir evlilik için fazla büyütmüş eşiniz. Evet tamam gururu incinmiş olabilir ancak böyle sallantida bırakma hakkı yok.
Şu saatten sonra hiç üstüne düşmeden , aramadan bekleyin.
Hayırlısı olsun, inşallah düzelir aranız.
böyle bir adamı geri kazanmak için niye çabalıyorsun ki. sana daha çok bağırsın diye miAma o öncesinde küçük bişey için bahçede ailesinin yanında gelen gideni hiç tinlamadan bağırıp çağırdı bana sonra ben öyle yaptım ve hemen hemen o gunden sonra bir ay yalvardım msjlarimda sözler verdim inanmadi ben hatamı anlayıp ozrumu Diledim ne olursa olsun arada bi cocuk var bi insanı beş kuruş parasız kirada bi evde bırakıp gitmek kusura bakmayın ama hic bir insana yakışmaz arti ben onun 10 senelik esiyim iki aydır ne destek ne bişey bu saatten sonra dönmesin zaten herkes cektigini bilir cnm bnm
Cok dogru diyosunuz haklisiniz kızım için herşeyi deniyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum hala sevgisi var içimde lanet olsun birde tabi biraz vicdanim aciyor kizimin yüzüne baktikca ağlayasım geliyor zor bi durumböyle bir adamı geri kazanmak için niye çabalıyorsun ki. sana daha çok bağırsın diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?