İki arada bi derede kaldım ...

Kafasına boşanmayı zaten koymuş Buda bahane olmuş bence. Üstüne düşme
Görcez bakalım dilekceyi alınca iki kere falan dedi dava açtım diye yalan söylemiş neden anlamadım bu iki ay içinde çok dedi anlasmali anlasmali diye şimdide parami alınca dedi artık ne kadar uzatır bilmem

Canım yanlış anlama ama bu adam bahane arıyor Muş demek boşanmak için. Kafasında tasarlamış bir açığını bekliyormuş demek

Ailesini geçtim de komşuların yanında ettiğin laf laf değil.
Hayırlısı olsun hakkınızda..
Ama öncesinde o komşular yokken bahçede dışardan gelen gecen varmi demeden ailesinin yanında bağırdı bana ben en sonunda öyle yaptim

Canım yanlış anlama ama bu adam bahane arıyor Muş demek boşanmak için. Kafasında tasarlamış bir açığını bekliyormuş demek
Aynen öyle cnm bnm farkındayım zaten iki senedir falan kafasına takmış kendi dedi evet bazen çok üstüne gidiyordum ama pc başından kalkmaz yemek hazırdır sofraya geç gelir düzeni yoktu yaa boş olduğunda geç yatan geç kalkan bi insandı hafta sonu kahvaltısını bile birlikte yapamiyorduk bilmiyorum benimkisi sevgimi alışkanlık mi böyle bi insanı nasıl unutamiyorum Rabbim yardım etsin bana insallah

Cok dogru diyosunuz haklisiniz kızım için herşeyi deniyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum hala sevgisi var içimde lanet olsun birde tabi biraz vicdanim aciyor kizimin yüzüne baktikca ağlayasım geliyor zor bi durum
onun vicdanı sızlasın. o sana bağırmasa sen de aynı şeyi ona yapmazdın. bidaha özür dileme

Adam boşanmayı kafasına koymuş hatta iş arkadaşlarına boşandım bile demiş. 2 kere dilekçe verdim diye sizi oyalamış ama vermemiş. Bence nafakadan kaçmak için bu şekilde oyalıyor.

Evet bnm aklıma sizin dediginiz gibide geliyor ama bazende diyorum bosanmak isteyen insan en fazla bir haftada durum ne olursa olsun gider o dilekceyi verir sonuçta bende iyi niyetle gitsem de onun üstüne bastan beri boşanmayı kabul ettim boşanmayacagim demedim

Çok teşekkür ederim saolun msjlardan sonra direk yüzüne de söyledim yaa o Özürü bundan sonra yapacak hiç biseyim kalmadı
ikna etmeye çalışma artık. ben yerinde olsam anlaşmalı boşanmam. nafaka tazminat olayına odaklanırım. madem o acımasız sen de acımasız ol

Avukat ile görüştüm tazminat için kendisinin bi maaşı var başka hiç bişeyi yok dilekçe için geçen gün kendisini aradigimiz da ulasamadik is yerini aradığım da ise işten çıkmış yada çıkarılmış bilmiyorum oyun hastası old için uyanmakta zorluk çeker ve kalkamazdı cok yasadim ve cok isten cikarildi bu sebepten,nafaka ya gelirsek hem kendim için hem kızım için isteyecegim kabul ederse iyi etmezse tabikide gider anlasmasiz dilekceyi ben veririm

Birincisi bu adam zaten gidecekmis bahane ariyormus.
Ikinci hayatinda baska biri var miydi? Cunku pc basinda kimlerle gorusuyordu biliyor misunuz? Simdi kiminle nerede kaliyor mesela?
Ucuncusu anlasmali bosanma oyle tek tarafli dilekce vermekle olmaz. O cekismeli davalarda olur. Anlasmali bosanmada siz bir kagit imzaladiniz mi, bir anlasma yaptiniz mi? Eger bir anlasma metnini imzalamadiysaniz o adam neyi mahkemeye verecek?
Dorduncusu onu niye bekliyorsunuz eger bosanmak istiyorsaniz siz verin mahkemeye. Terk eden taraf kusurludur.
Besincisi artik ozur dilemeyin. Bir kez dilemissiniz bundan sonrasi kendinizi kucultmek olur. Bu adam bu sekildr sizi sindirmek de istiyor olanilir. Tekrar donerse gitmesin diye kul kole olursunuz. Giderse gitsin aldirmayip yasantiniza devam etseydiniz onu sasirtacaktiniz. Cunku o sizin onsuz yapamayacaginizi dusunuyor. Cocuk icin bu wvliligi bitiremeyeceginizi dusunuyor o yuzden onun istedigi kivama gelene kadar devam ediyor.
Benim eski esim de terk etmisti. 6 ay beklemistim ben. 6 ay sonra bosanalim demisti. Ben de actim davayi. Oglumu da alip baska sehirde yeni bir hayat kurdum. Ne saniyorlarki kendilerini. Baba ise baba, es ise es gibi davranmali. Sorumluluklarini almali. Kizip gitmis olsa da evladinin ibtiyaclarini karsilamali. O basit yolu secmiz. Kendi bekar hayati yasarken sorumlulugu size birakmis. Bu arada 40 yas sendromu var erkeklerin ve genelde bu tip seyler bu yaslarda cok gorunuyor.
Dedigim gibi ben benzer sey yasadim. Kimsenin yuvasinin yikilmasini istemem ama herkese de bosandim diyorsa kafasinda da bitirmis demektir. Cok da umitlenmeyin derim. Ancak ozur dilerim de demeyin. Siz o hayatinizda hic olmamis gibi yasantiniza devam edin. Biz sensiz de yasariz gibilerden. Baktiniz gelmeye donmeye niyeti yok, ziz acin davayi ve haklarinizi talep edin. Tazminat, mal paylasimi, taki.... ne hakkiniz varsa...asla geri donsun diye kucultmeyin kendinizi.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Dilerim düzelir her şey. Ancak benden bir tavsiye bırakın arayıp sormayın. İşinize bakın hayatınıza devam edin. Boşanmak mı istiyor gidip açsın davasını. Dönmek mi istiyor ilk o konuşmaya gelsin Siz elinizden geleni yapmışsınız..

Acimak yok o bırakın beni kızına bile acimadi bu olaydan 15 gün sonra 2. Çocuğuma hamile oldugumu öğrenmiştim ve ona da söyledik ister aldır ister aldırma dedi sonra aldırma dedim neden dedi ne demek neden dedim bes alti ay sonra nasil calisicam dedim kira fatura nasil oducem dedim dedigi sey su oldu ben iki yasina kadar destek olurum bebegede bakarim iki yasindan sonrada alirim dedi olmaz oyle sey dedim ve bu sekilde guvenmedim simdiki cocugunun okul masrafini dusunmeyen bi insan onu hic dusunmezdi neyse aldirmaya karar vermiştim ama sadece onunla yüz yüze gelmek için cunku onun imzası olmadan kurtaj yapmazlardi aslında bi oyundu bu kesinlikle icimde aldirmak yoktu çünkü ben Rabbimden korkan bi insanim aldiramazdim neyse kızım telde yalvardi babasına kardeşim olacak ne olursun annemi affet bnm hatrim için dedi kızım ama kızına bile acimadi anlayacağınız

Fazlası ile yaptım cnm çok saol Allah razı olsun

Fazlası ile yaptım cnm çok saol Allah razı olsun
Oooo hamilesin birde üstüne. Valla bacım bu adamın totosu tavan yapmış belliki. İyi düşün ne istediğine öyle karar ver. Çünkü dönse bile tepeden bakacak sana.sürekli ezmeye çalışacak.. İyi düşün olurmu

Her cift her yerde tartisabilir, bunun komsularinin ve ailesinin onunde olmasi bir bosanma sebebi degildir bence. Oyle seylere onem veriyor olsaydi seni de insanlarin icinde bagirip cagirip rezil etmezdi. Esinin bence baska bir bosanma sebebi var ve bu herhangi birsey olabilir. Aklina sacma sapan seyler sokmak istemiyorum arkadasim ama acaba baska bir kadina asik olmus olabilir mi? Bence senin suan tek yapman gereken sey beklemek. Belki o da pisman olur, vicdani rahat degildir. Ama senin vicdanin rahat olsun, sen bosanilacak hic birsey yapmadin.

Benim esim beni bir keresinde komsulara rezil etti. Yemege gidiyorduk evden cikarken tirnak ojesi surdum diye ve guzel giyindim diye tartisarak evden asagi arabaya indik, oyle sinirliydi ki ben arabaya o sinirliyken binmek istemedim. Korkuyorum dedim bu sinirle araba kullanmamalisin dedim ve siniri daha da artti. Ben cok korktum ve kendi basina git o zaman gelmiyorum diyerek eve dogru yurudum. Arabadan inip kolumdan cekistirerek beni arabaya sokmak istedi, ben direndim. Butun komsularim gordu rezil olduk elaleme. Neredeyse bizi ayirmaya geliuyorlardi ki ben artik daha fazla dayanamayip o arabaya bindim. Bagirdi cagirdi arabayi sert kullandi derken ben sok halinde 1 saat arabada agladim. Neye ugradigimi sasirdim nasil muamele bu dedim. Birkac saat sonra unuttu birsey olmamis gibi hayatimiza devam ettik. O zaman bile bosanmayi dusunmedim. Suan bosanmayi dusunuyorum ama farkli nedenlerden (aldatma, yalan ve kumardan). Ben de suan cok kotu durumdayim o yuzden seni cok iyi anliyorum... Vicdanin rahat olsun.

Başka
Ikinci bi insan
Ikinci birisi yok eminim pcde online oyun oynardi savaş oyunu konusurdu mikrofon ile arkadaşlarıyla ben zaten çoktan verirdim dilekceyi ailem tutuyor verme o ugrassin diyorlar

Başka bi insan yok çok eminim sadece dir dır deyip gitti yanındaki ablasın da bana karşı bi cekememezlik vardı iyice dolduruyorlar yani Bride çok ama çok kinci bi insan bu ablasi ile yedi senedir kustu beş ay önce baristilar ve böyle oldu bende seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun bu insanlara da Allah akıl fikir versin ahirette hesap vermeyi düşünen yok malesef

Çok şükür hamile değilim kızlar o aldirmaya gelmedi 10 gun falan oyaladi bizi gelicem hastaneye diye herneyse sonra bnm kanamam oldu düşük tehlikesi sanmıştım acile gittim ve dış gebelik mis bunu öğrendim 5'6 gün hastanede yattım kurban bayramında ve beni yatış yapmak için imzasını istediler çağırdık geldi enistemin zoru ile odaya yanıma geliyormus bi geçmiş olsun demeye bnm çok sancim vardı doktor çağırmış tam bu odaya gelirken koridorda karşılaştık adam diyor ki bak bak diyor yüzüme bile bakmıyor diyor sonra kızımı istedi ablamdaydi kızım alsın dedim ve kızımda istememis onunla gitmemiş msj atmış enisteme bu saatten sonra hiç umrumda degilmisim sanki o saate kadar çok umrundaydik yüzüne bakmamisim diye yüzüne bakılacak yüzmü biraktin iki ay içinde böyle şeyler yaşadım işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…