Iki arada bir derede kaldim yipraniyorum...

Direk amcanızın geldiği zamanda söylediğiniz için göze batmış.Keşke bir müddet sonra söyleseydiniz eğer rahatsız olduysanız alınmasından.

Birde söyle Bir sorun var amcam bebekler falan Sen eşini bizden uzak tutuyorsun diyorlar Aslında Benim Öyle Bir niyetim yok onların kendilerini yabancı gbi gormeleri Beni çok üzüyor...Niyetim onları kırmak değil ama kırıyorum galiba

Boşver böyle devam et kim ne istiyorsa düşün sün.
Önemli olan sizin huzur ve mutluluğunuz

E amcanızın üstüne alınması normal değil mi? Zaten amacınız eşinizi ondan uzak tutmak değil mi? Adam doğru anlayıp üzerine alınmış işte.

Ay söyleyin burda yemek yiyince kendimi evli gibi hissetmiyorum artık evimde yemek yapmak istiyorum diye.
Amca da alınsın işte ne güzel.

E amcanızın üstüne alınması normal değil mi? Zaten amacınız eşinizi ondan uzak tutmak değil mi? Adam doğru anlayıp üzerine alınmış işte.
Hayir ilk baslarda evet gelecek diye cok tedirgin oldum ama sonra evime geldi bana ben asla sizin huzurunuzu bozacak bisey yapmam sen benim yigenimsin esine asla icirmem icemez o yanimda o bidefa oldu falan dedi guven verdi benim icin rahatladi ama o bir turlu cikamdi bu psikolojiden mimlenmek biyle birsey guvensenizde inandiramiyosunuz iste bnde mimliyim galiba

Ay söyleyin burda yemek yiyince kendimi evli gibi hissetmiyorum artık evimde yemek yapmak istiyorum diye.
Amca da alınsın işte ne güzel.
Soyledim ama esim bu durumdan cok memnun kalabalik aileyi cok seviyor birlikte yenen yenekler yapilan sohpetler hosuna gidiyo bende seviyorum benim ailen sonucta ama insan ne bilim evinde yemek falan yapmak istiyor olarda esim bu durumdan memnun olunca bana kiriliyorlar

Bi amca durup dururken ben huzurunuzu bozmam diyorsa amcadan uzak dururum ..kocanda çocuk değil iç diyince içecek gel demekle gelecek sen kocanla konuş haaa bi insan bana güven diyorsa güvenmem....

canim annemle babanla konus amcana biraz ayar versinler bir de evde ye yemegini tanam babaannen iyi niyetli ama sizinde bir duzeniniz olsun.

Babam
canim annemle babanla konus amcana biraz ayar versinler bir de evde ye yemegini tanam babaannen iyi niyetli ama sizinde bir duzeniniz olsun.
3 sene oldu vefat edeli canim....Annemde zaten amcamla pek konusmaz eskiden gelen bi kirginlik var aralarinda.....O zaten sorun degil ben esime bakarim onun kendisine sahip cikmasi onemli olan oda gereken konusmayi yapti benle zaten sorun onlarin beni yanlis anlamalri kirilmalari ....Aile iste atsan atilmiyo satsan satilmiyo uzuluyosun yanlis anlasilinca

E zaten ben yazdıklarından amcandan uzak tutmanı istediğini anladım adam doğru anlamış zaten yada ben de anlamadım :)

allah rahmet eglesin canim

Öyle bi amcaysa ben direk söylerim ona iyiki alınmış huzurun daha önemli

hiçkimseye yorum yapmayın zaten amaç amcadan uzaklaşmak hazır o da alınmışken zorla iyi olmaya çalışmaya gerek yok

bir de
hayatta herkesi memnun etmeye çalışırsan mutsuz olursun üzülme boşver

aynen öyle istemiyorum diyeceksin benim hayatım insanlara böyle demekle geçti başka şekilde koruyamazsın kendini ve eşini hiç çekinme

Bizi de annemiz babamiz buyuttu onlarda ister beraber yemek yiyelim yakin olalim vs ama bizlerin de evi var ocagi var pisecek asimiz var. surekli olmasi bir evliligin oturmasi icin dogru degil hafta da 1 en normali.siz esinizi yavas yavas evinize cekin.yoksa kalabaliga alistiginda kendi evinize gittiginizde oflar poflar konuscak birsey bulamassiniz.babanneniz yanlis yapiyor zarar veriyor farkinda degil.bence insanlarla akraba da olsa cok samimi olmak yuz goz olmak dogru degil mesafe iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…