İki arada bir derede.

hocanin evinde ne işiniz var yahu... 4kisi gittiniz onlar yakinlastiginizi gormedi mi? ne cesaretlisiniz brde alkol almissiniz...ben hocamin evine gitmeyi birak odasina gitsem soylenti cikardi ki hocanin odasina gitsem kapiyi acik birakirim ...

Ah başım döndü .
70 lik dedeyle yakınlaşmak .

Sizde böyle bir adamın evine gidip, adamla alkol alıp baccata yaptınız. Sonucunu bildiğiniz bir durumu yaparken sonradan niye rahatsız oldunuz?

tepkimi sert koyardım sayın hocanız ne isterse onu anlasın.

Sahip çıkalım dedeye...

İşin özü şu sevgilin varsa eger yoksa da o hoca birime geldiginde bi saniye hocam sevgilim ariyor de çık ama her geldiğinde yakin bi arkadasin varsa msj at çaldırsın ve sen kac bi daha da salsa caca baca bisey yapma bu adamla.

Bachatayı bilmiyordum, şimdi hareketlerine baktım.

Biz eşimle sevişirken bile bu kadar yakınlaşmıyoruz neredeyse

Bir de 70 yaşında bu hareketler, hayret yani. Dedem bastonsuz yürüyemiyor

Kaldı ki bachata yapacak, genç bir kadınla aşna fişne yapacak.

Eğer D damdan ın dediği gibi ürologsa çubuk falan takmış olabilir kendine

Ama bachata yapacak enerjiyi nereden buldu, onu hala bilemiyorum

Samimiyetin dozu arttı derken kastiniz nedir sadece anlamak için soruyorum.
Bu arada saygın olması sizi istediği kalıba sokması anlamına gelmiyor.
Bundan hoşnut olmadığınızı ve daha dikkatli davranması gerektiğini vurgulayabilirsiniz.

kız benim dediğim gerçek bir kişi

adı soyadı hatta çalıştığı yer vs bilinen

o kişi doktor mu dediler de ürolog dedim sadece

bu arada adam sağlam da içermiş

yani eşim iki katımı içti tık demedi diyor ki arada rahat 30 yaş fark var

yani biz öyle dede diye algılamayalım 70 lik çapkınları

bu arada babam da 70 yaşında

içki vs içer ama bacchata yapamaz

bel fıtığı var zor yürüyor

Dede sizi yanlis anlamis .

Dans etmenizi samimi ortami farkli yorumlamis anlasilan.

Uzak durun.
Mesafe koyun.

Anaamm baktım şimdi bachata kolay bi dans değil konunun trol olduğunu düşünmeye başladım hem 70 yaşında hem alkol hem bachata içine 20 lik drlikanlımı kaçmış normal dans etmek varken bachata yapmak nerden aklınıza geldi özellikle ev ortamında inandırıcı gelmedi şuan

Konudaki dedeye tıpatıp uyuyor vallaha

konu sahibi maalesef ben suçun yarısını da sizde görüyorum, sizin hiçbir şekilde denginiz olmayan, 70 yaşında, hocanız konumundaki evli barklı adamın evinde iki erkek iki kadın olacak şekilde ne işiniz var, alkol almalar, dans etmeler. duruşunuzu korumuş olsaydınız şimdi burada çare aramazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…