Geçen konudaki felçli kuduruk kv ye bu azman dedeyi ayarlayalım. Onlar sağ biz selamet...
Düşüncesi bile iğrenç yahu !Ben kafayı bana takmasından korkuyorum esasen. Adam yılların hocası. Varlıklı. Parayla her şeyi elde edebileceğini düşünüyor.
Allah gülmekten ayırmasın. :)Çok güldüm yorumunuza :))
Adamda diyormus ogrencim beni sevgilisi olarak goruyor. Aciklamaya calisiyorum ama bir turlu benimle konusmuyor ahahahaBence siz durumu yanlış anlamış olabilir misiniz? 70 yaşındaki adam sapık değilse niye yan gözle baksın torunu yaşındaki kıza.
Ben öyle bir dans olduğunu bile bilmiyordum ahahahDediğiniz dans “bachata” biraz flörtümsü bir dans değil mi :)
Birde zaten en başta yakınlaştık dediniz.
Yakınlaşmakta kastınız adamın prostat sorununu anlatması değilse, flörtöz bir yakınlaşmadır. Yani okuyunca öyle görünüyor
Baccata yaptık dans ettik yani
Geçen konudaki felçli kuduruk kv ye bu azman dedeyi ayarlayalım. Onlar sağ biz selamet...
Eee yaaaaniii :)Hımmmm olay şöyle geldi bana
Siz nasılsa yaşlı moruk diye fazla zarar gelmez ayağına,iş yerinde rahat ederim ,bize torpil geçer muhabbetiyle hafif dedeyi yerinden ziplattiniz
Ama dede hızlı çıktı.
Ava giderken avlandin yani bi nevi
Yoksa bachata neden yapılsın ki bi dedeyle şimdi kusucam yattigim yerde
Eee yaaaaniii :)
Bachata yap açılırsınŞimdi bana der ki senin için fesat
Hadi öyle olsun
bende ne kadar cahilim yav hiç bilmiyorum ama 70 yaşındaki Dedem baccata maccata yapıyor
+1Dediğiniz dans “bachata” biraz flörtümsü bir dans değil mi :)
Birde zaten en başta yakınlaştık dediniz.
Yakınlaşmakta kastınız adamın prostat sorununu anlatması değilse, flörtöz bir yakınlaşmadır. Yani okuyunca öyle görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?