İki arada bir derede.

Ya adam boyle olmasa da hata bence. Neyse olan olmus. Bence mesafenizi korursaniz bir sure sonra birakacktir.

Yahu kadın evine davet etse ne olur? İşinizden falan ederse bilemeyeceğim ama bu gibi iftiralar sizi niye bu kadar korkutuyor ki?

70 yaşındaki adamı evime davet ettiğim için adım çıksa insanlara "ben o kadar yoklukta mıyım ki bir dedeyle sevişeyim" derdim. Ya da "evet davet ettim ne olmuş" derdim. Yani adınız çıksa en kötü ne olur ki?

70 yasindaki bir adam utanmadan 29 yasindaki birine nasil o gozle bakabiliyor. Sayginligi batasica...

Olmaz. Benim de kendime göre bir saygınlığım var.

Evet düşünüyor. Sürekli seninle dans etmek istedi, senin gözünün içine bakıyordu sürekli dedi
Şaka maka yaptık ama ben yerinizde olsam baya baya korkardım. Hem işimi kaybetmekten, hem iftiraya uğramaktan, hem de böyle iğrenç bir olayla anılmaktan...
Sizi sevgilisi olarak görmesi bile küfür gibi. Yaşı başı geçtim evli bu adam !

Ben kafayı bana takmasından korkuyorum esasen. Adam yılların hocası. Varlıklı. Parayla her şeyi elde edebileceğini düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…