iki arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım:(

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
merhaba herkese,
bu haftasonu nişanım var, şehirdışından iki arkadaşım gelecek. bir gün önceden gelecekler nişanın ertesi gün için de hep birlkte gezeriz diye düşünmüşler. daha doğrusu bi arkadaşım öyle düşünmüş diğeri de olur dedi. ben turistik şehre cok yakın bi yerde yaşıyorum. o yüzden araba kiralayıp turistik yere gezmeye gideriz dedi arkadasım. ama benim de pazartesi günü dersim var. öğretmenim. öğlen bitiyor ama öğleden sonra da aynı şehir de yaşadıgım cok yakın arkadasım var onun bebeğine bakıyorum o arkadaşım da üni de öğretmen ve pazartesi ilk iş günü. önceden de söylemişti pazartesi benim için önemli diye. bebeğine baktıgım arkadasımın ailesi baska sehirde yaşıyor yani bir tek ben varım onun için, eşinin de izin alması cok zor. bebek icin bana güvendiler yani, bikac aydır ben bakıyorum bebişe ama önceden daha esnekti saatler smdi derse gideceği için pazartesi önemliymiş onun için.
şehişrdışından gelecek arkadasım da pazartesi izin al gezmeye gidelim diyor, bebeğine baktığım arkadasım da eşim izin alamaz ben cok zor durumda kalırım napcam ben diyor. diğer arkadaş arkadaşın bencillik yapıyor senin sehirdısından arkadasın geliyor sonucta anlayış göstersin diyor. ben arada kaldım :KK43: şehirdısından gelcek arkadaşıma ertesi gün döner misin diyemiyorum ama diğerine de ben gelmeyim bebiş için de diyemiyorum. nişan stresi arasında bir de bu stresi yaşıyorum :KK43:
not: arkadaşımın bebeğine ücret karşılığı bakıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkasının bebeğine bakmak çok büyük fedakarlık. Ben asla yapmazdım. Büyük risk bana göre. Bir de nişanın ertesi günü feci yorgun olursun. Ayrıca arkadaşının (bebeğine baktığın) tavır da bi itici geldi.
Siz gidemeyecekseniz onlara organizasyon yapın.

Eğer arkadaşınızın bebeğine bakarım sözünü verdiyseniz sonradan planım değişti demek olmaz bence. Ölüm kalım yok sonuçta. İhtiyacı olan birini yarı yolda bırakmak ne bileyim... (Tabi bu kısımda bebeği olan arkadaşınızla aranızdaki bağ önemli)

Bebek bakmak cok sorumluluk. Allah korusun mama yedirirken bogulabilir mesela. Yazarken bile elim titredi. Siz nasil rahatca kabul edeblidiniz sasirdim. Allah korusun daha neler neler olabilir. Cocugu size guvenerek yapmadilar heralde degil mi. Lutfen once kendinizi dusunun.

Gelecek olan Arkadaşlarınızda diğer bebeğini size bırakacak olan arkadaşınızda düsüncesizler ve benciller. Nişanınıza gelsinler ama kendileri gezmek istiyorlar diye uygun olmadığınız günde sizi gezelim diye zorlamaya hakları yok, madem cok gezmek istiyorlar başka gün başka zaman yine gelsinler uygun bir zamanınıza denk getirsinler.
Diğer bebeğinize baktığınız arkadaşınızda ya bakacak başka birini bulsun birgünlügüne yada her ikisinden biri izin alsın.

O kadar karışık bir durum ki. Nerden tutsan elde kalıyor.
Telaşınız var sizin kendi olayınıza odaklanmanız gerekirken ona buna koşturuyorsunuz.
Arkadaşınız sizin için mi geliyor gezmek için mi? Düşünmüyor mu bu kızın hazırlıkları vardır diye.
Sizi fazla fedakar gördüm.
Bebeğe para karşılığı mı bakıyorsunuz yoksa gönüllü mü ?
Gönüllüyse eğer inanılmaz gereksiz bir fedakarlık ve büyük bir vebal.

Başkasının bebeğine bakmak çok büyük fedakarlık. Ben asla yapmazdım. Büyük risk bana göre. Bir de nişanın ertesi günü feci yorgun olursun. Ayrıca arkadaşının (bebeğine baktığın) tavır da bi itici geldi.
Siz gidemeyecekseniz onlara organizasyon yapın.
bebeğine bakıyorum ama ücret karşılığında yani hakkımı fazla fazla verir arkadasım sonucta işim benim bi yerde ona da bişey diyemiyorum

Bebek bakmak cok sorumluluk. Allah korusun mama yedirirken bogulabilir mesela. Yazarken bile elim titredi. Siz nasil rahatca kabul edeblidiniz sasirdim. Allah korusun daha neler neler olabilir. Cocugu size guvenerek yapmadilar heralde degil mi. Lutfen once kendinizi dusunun.
Bence cocuga ucret karsiliginda bakiyor.

bebeğine bakıyorum ama ücret karşılığında yani hakkımı fazla fazla verir arkadasım sonucta işim benim bi yerde ona da bişey diyemiyorum
İyi de bu durumda tam olarak neden iki arada kaldınız? Çatışma yaşayacağınız bir durum yok ki !!

Back
X