iki arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım:(

Bebeğe ücretli mi bakıyorsunuz?

O kadar karışık bir durum ki. Nerden tutsan elde kalıyor.
Telaşınız var sizin kendi olayınıza odaklanmanız gerekirken ona buna koşturuyorsunuz.
Arkadaşınız sizin için mi geliyor gezmek için mi? Düşünmüyor mu bu kızın hazırlıkları vardır diye.
Sizi fazla fedakar gördüm.
Bebeğe para karşılığı mı bakıyorsunuz yoksa gönüllü mü ?
Gönüllüyse eğer inanılmaz gereksiz bir fedakarlık ve büyük bir vebal.
evet ücretli bakıyorum ki arkadasım oldugu icin normalde baskasına vereceği ücretten daha fazlasını veriyor bebeğiyle cok iyi anlasıyoruz bir de benim alanım bu zaten bebekleri de cok severim, baska zaman olsa cok esnek olurdu ama pazartesi üni de dersinin başladıgı ilk gün olunca izin alamam diyor

O kadar karışık bir durum ki. Nerden tutsan elde kalıyor.
Telaşınız var sizin kendi olayınıza odaklanmanız gerekirken ona buna koşturuyorsunuz.
Arkadaşınız sizin için mi geliyor gezmek için mi? Düşünmüyor mu bu kızın hazırlıkları vardır diye.
Sizi fazla fedakar gördüm.
Bebeğe para karşılığı mı bakıyorsunuz yoksa gönüllü mü ?
Gönüllüyse eğer inanılmaz gereksiz bir fedakarlık ve büyük bir vebal.
sehirdısından gelen arkadasım da diyorki bebegine baktıgın arkadasına söyle sonucta senin nisanın var sehirdısından arkadasların geliyor onlarla ilgilenmem gerekiyor anlayıslı olsun, ama o kızın da baska alternatifi yok olsa beni hiç konusturmaz bile git arkadaslarınla ilgilen der

Bebeğe bakmaya söz verdiysen sözden dönmek olmaz.
Ama ne zamana kadar bebeğe sen bakmaya devam edebilirsin ki?
Öteki arkadaşlarında neden sana sormadan plan yapmış ki?
Zaten dersin varmış,o gün nasıl izin alacaksın?

İyi de bu durumda tam olarak neden iki arada kaldınız? Çatışma yaşayacağınız bir durum yok ki !!
sehirdısından gelen arkadasım da diyorki bebegine baktıgın arkadasına söyle sonucta senin nisanın var sehirdısından arkadasların geliyor onlarla ilgilenmem gerekiyor anlayıslı olsun, ama o kızın da baska alternatifi yok olsa beni hiç konusturmaz bile git arkadaslarınla ilgilen der

Bebeğe bakmaya söz verdiysen sözden dönmek olmaz.
Ama ne zamana kadar bebeğe sen bakmaya devam edebilirsin ki?
Öteki arkadaşlarında neden sana sormadan plan yapmış ki?
Zaten dersin varmış,o gün nasıl izin alacaksın?
dersim öğlen bitiyor öğleden sonra gidelim demişti araba kiralamak için bikaç yer bile sormuş benim haberim yoktu

Arkadasinizin ilk is gunuymus ve ucret aldiginiza gore bir anlasma var aranizda. Burda bir tarafta bir arkadasim diger tarafta bir arkadasim olarak degil bir tarafta arkadasim diger tarafta patronum diye bakmalisiniz. Kadin aranizdaki anlasmaya guvenip is planini yapmis ve sizin bebege bakmaktan baska caresi yok. Arada kalacak bir sey yok aslinda.

Milleti dusunmek yerine kendini dusunmen gerekmiyor mu birazda olsa ?
Nisanin ertesi gunu bebek mi bakayim,gelenlere rehberlik mi yapayim seklinde kendince gorev taksimi yapmaya calisiyorsun.
Bence bu insanlar senin onlari dusundugun kadar seni dusunmuyor..
bebek bakmak işim ama benim bir aydır bakıyorum zaten bundan bikac hafta önce olsa cok rahat izin alırdım ama bu aralar o arkadasım da zor durumda eşi de izin alamıyor işinden dolayı kendisi de derslere girmeye baslicak pztsi günü, ilk günüm izin vermezler bana diyo haklı olarak

Bu senin işinmiş neticede arkadaşın da olsa bir nevi patronun. Başka bir işte çalışsaydın orada da işler o gün yoğun olsaydı yine o izni alamayabilirdin. Arkadaşların bu kezde mi iş verenine bencil diyeceklerdi. Aranızda arkadaşlıktan ziyade işveren çalışan ilişkisi var.

Bebeğe ücret karşılığı bakıyorsanız tabi ki bebek bakmayı seçmelisiniz. Gezme için söz verdiğiniz, para karşılığı iş yaptığınız üstelik arkadaşınız olan insanlar yarı yolda bırakılmaz.
benim isteğim o yönde zaten, bebişin alternatifi yok bana da alıştı baskası da ilgilenemez durmaz ama dger taraftan arkadasım da iyi o zaman ben aynı nişandan sonra dönerim diyo zaten zar zor geliyorum gelmişken gezerdik ama neyse artık diyo bunlara ne karsılık verebilirimki söyledim o kadar zaten nişan stresi var bi de bunun içine sokmayın beni anlayıslı olun dye bebegine baktıgım arkadasıma kızıyo bisürü

Yok öyle bir şey.Siz arkadaşınızla gezeceksiniz diye kadın el kadar bebeğini hiç tanımadığı insanlara mı teslim edecek yoksa bakıcım gezmeye çıktı diye işmyerinden izin mi isteyecek?! Bu konudan dolayı eşi izin alırsa aranızdaki iş ilişkisi de dostluk da büyük olasılıkla biter haberiniz olsun

İyi de o arkadaşın bilmiyor mu parayla baktığını, yani işin olduğunu?
Saçma bi durum olmuş ya 🤨

İyi de o arkadaşın bilmiyor mu parayla baktığını, yani işin olduğunu?
Saçma bi durum olmuş ya 🤨
bilmez olur mu b iliyor tabi söyledim de arkadasım zor durumda kalabilir diye ama o nişanın var sonucta arkadasın anlayıslı olsun sehirdısından misafirin gelecek dedi, hasta olsan napıcaktı alternatifi yoksa madem dedi

merhaba herkese,
bu haftasonu nişanım var, şehirdışından iki arkadaşım gelecek. bir gün önceden gelecekler nişanın ertesi gün için de hep birlkte gezeriz diye düşünmüşler. daha doğrusu bi arkadaşım öyle düşünmüş diğeri de olur dedi. ben turistik şehre cok yakın bi yerde yaşıyorum. o yüzden araba kiralayıp turistik yere gezmeye gideriz dedi arkadasım. ama benim de pazartesi günü dersim var. öğretmenim. öğlen bitiyor ama öğleden sonra da aynı şehir de yaşadıgım cok yakın arkadasım var onun bebeğine bakıyorum o arkadaşım da üni de öğretmen ve pazartesi ilk iş günü. önceden de söylemişti pazartesi benim için önemli diye. bebeğine baktıgım arkadasımın ailesi baska sehirde yaşıyor yani bir tek ben varım onun için, eşinin de izin alması cok zor. bebek icin bana güvendiler yani, bikac aydır ben bakıyorum bebişe ama önceden daha esnekti saatler smdi derse gideceği için pazartesi önemliymiş onun için.
şehişrdışından gelecek arkadasım da pazartesi izin al gezmeye gidelim diyor, bebeğine baktığım arkadasım da eşim izin alamaz ben cok zor durumda kalırım napcam ben diyor. diğer arkadaş arkadaşın bencillik yapıyor senin sehirdısından arkadasın geliyor sonucta anlayış göstersin diyor. ben arada kaldım :KK43: şehirdısından gelcek arkadaşıma ertesi gün döner misin diyemiyorum ama diğerine de ben gelmeyim bebiş için de diyemiyorum. nişan stresi arasında bir de bu stresi yaşıyorum :KK43:
not: arkadaşımın bebeğine ücret karşılığı bakıyorum
Arkadaşlarınız size danışmadan plan yapmış ve sizin verilmiş bir sözünüz var. Üzgünüm ama düşünecek çok bir şeyiniz yok. Onlar gündüz gidip gezsin, akşam da çıkıp bir yerlerde beraber eğlenin derim ben

merhaba herkese,
bu haftasonu nişanım var, şehirdışından iki arkadaşım gelecek. bir gün önceden gelecekler nişanın ertesi gün için de hep birlkte gezeriz diye düşünmüşler. daha doğrusu bi arkadaşım öyle düşünmüş diğeri de olur dedi. ben turistik şehre cok yakın bi yerde yaşıyorum. o yüzden araba kiralayıp turistik yere gezmeye gideriz dedi arkadasım. ama benim de pazartesi günü dersim var. öğretmenim. öğlen bitiyor ama öğleden sonra da aynı şehir de yaşadıgım cok yakın arkadasım var onun bebeğine bakıyorum o arkadaşım da üni de öğretmen ve pazartesi ilk iş günü. önceden de söylemişti pazartesi benim için önemli diye. bebeğine baktıgım arkadasımın ailesi baska sehirde yaşıyor yani bir tek ben varım onun için, eşinin de izin alması cok zor. bebek icin bana güvendiler yani, bikac aydır ben bakıyorum bebişe ama önceden daha esnekti saatler smdi derse gideceği için pazartesi önemliymiş onun için.
şehişrdışından gelecek arkadasım da pazartesi izin al gezmeye gidelim diyor, bebeğine baktığım arkadasım da eşim izin alamaz ben cok zor durumda kalırım napcam ben diyor. diğer arkadaş arkadaşın bencillik yapıyor senin sehirdısından arkadasın geliyor sonucta anlayış göstersin diyor. ben arada kaldım :KK43: şehirdısından gelcek arkadaşıma ertesi gün döner misin diyemiyorum ama diğerine de ben gelmeyim bebiş için de diyemiyorum. nişan stresi arasında bir de bu stresi yaşıyorum :KK43:
not: arkadaşımın bebeğine ücret karşılığı bakıyorum
Sizin nişanınızı düşünmeniz gerekirken arkadaşlarınızı düşünmeniz hoş olmamış ben olsam pzt günü çok ihtiyaçsa bebeğe bakardım ama bir bakıcı tutmasını önerirdim sonuçta bebeği size güvenerek yapmadılar ya yinede sizin tercihiniz içinizden hangisini yapmak geliyorsa onu yapın ne düşünürler diye kendinizi üzmeyin belliki onlar pek sizi düşünüyor gibi değiller

Back
X