iki arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım:(

benim isteğim o yönde zaten, bebişin alternatifi yok bana da alıştı baskası da ilgilenemez durmaz ama dger taraftan arkadasım da iyi o zaman ben aynı nişandan sonra dönerim diyo zaten zar zor geliyorum gelmişken gezerdik ama neyse artık diyo bunlara ne karsılık verebilirimki söyledim o kadar zaten nişan stresi var bi de bunun içine sokmayın beni anlayıslı olun dye bebegine baktıgım arkadasıma kızıyo bisürü
Arkadasiniz bencil biri.Nisan stresiniz uzerine bir de Sizi kotu hissettirip, zor duruma sokuyor. Arkadasliginizi gozden gecirin bence bu kisiyle.

Oldu olacak okula da gitme desinler..sonuçta ikiside iş ve ikisindende para alıyorsunuz.okula gidiyorsanız bebeğe de bakacaksiniz

Sizin nişanınızı düşünmeniz gerekirken arkadaşlarınızı düşünmeniz hoş olmamış ben olsam pzt günü çok ihtiyaçsa bebeğe bakardım ama bir bakıcı tutmasını önerirdim sonuçta bebeği size güvenerek yapmadılar ya yinede sizin tercihiniz içinizden hangisini yapmak geliyorsa onu yapın ne düşünürler diye kendinizi üzmeyin belliki onlar pek sizi düşünüyor gibi değiller
bebek işi benim işim ama bir aydır bakıyorum ücret karşılığında

Arkadaslarinizla iliskinizi gozden gecirin. Boyle bir zamanda sizi bu strese sokmaya ne hakları var? Nisana degil de gezmeye geliyorlar sanki. Sonucta para aldiginiz bir is bu ve iptal etme durumunuz yok.

İzin alin bebek bakma saatine kadar arkadasinizla gezin sonra bebege bakin bebek bakma isi erken bitiyorsa sonra gece gene gezersiniz ama bebege parayla bakiyormussunuz yani birakmayin bence

Bebek bakmak cok sorumluluk. Allah korusun mama yedirirken bogulabilir mesela. Yazarken bile elim titredi. Siz nasil rahatca kabul edeblidiniz sasirdim. Allah korusun daha neler neler olabilir. Cocugu size guvenerek yapmadilar heralde degil mi. Lutfen once kendinizi dusunun.
Bebek bakımı için ücret alıyormuş. Aile de o baktığı için başka bir bakıcı ayarlamamış. Kadın iş yerinde önemli bir günde bakıcı arkadaşlarını gezdirecek diye izin alamaz ki.

Hic iki arada olunacak bir şey yok. Ben kaç kişinin düğününe nisanina gittim şehir dışına , bir kişiden bile beni gezdirsin diye talebim olmadı. Hatta kendi cadirimla gidiyorum, kalacak yer derdine dusulmesin diye
Ne alaka,onca telaşın ardından araba kirala da git...zaten tek kişi de değil,iki kişiler. Tutsunlar arabayı gezsinler.
Bir gram bile düşünmezdim ben olsam ya, bu kadar nazlı olmaya gerek tok

Öğretmenlik yapıyorum demediniz mi? Tamam para karşılığı bakıyorsunuz ama anladığım kadarıyla bakıcı değilsiniz arkadaşınız olduğu için bakıyorsunuz nereye kadar bakabilirsiniz ki? Yaptığınız şey güzel fakat 2 iş birden ve ikiside zor işler ama dediğim gibi sizin tercihiniz ben olsam da bebeğe bakardım ama geçici süreliğine

merhaba herkese,
bu haftasonu nişanım var, şehirdışından iki arkadaşım gelecek. bir gün önceden gelecekler nişanın ertesi gün için de hep birlkte gezeriz diye düşünmüşler. daha doğrusu bi arkadaşım öyle düşünmüş diğeri de olur dedi. ben turistik şehre cok yakın bi yerde yaşıyorum. o yüzden araba kiralayıp turistik yere gezmeye gideriz dedi arkadasım. ama benim de pazartesi günü dersim var. öğretmenim. öğlen bitiyor ama öğleden sonra da aynı şehir de yaşadıgım cok yakın arkadasım var onun bebeğine bakıyorum o arkadaşım da üni de öğretmen ve pazartesi ilk iş günü. önceden de söylemişti pazartesi benim için önemli diye. bebeğine baktıgım arkadasımın ailesi baska sehirde yaşıyor yani bir tek ben varım onun için, eşinin de izin alması cok zor. bebek icin bana güvendiler yani, bikac aydır ben bakıyorum bebişe ama önceden daha esnekti saatler smdi derse gideceği için pazartesi önemliymiş onun için.
şehişrdışından gelecek arkadasım da pazartesi izin al gezmeye gidelim diyor, bebeğine baktığım arkadasım da eşim izin alamaz ben cok zor durumda kalırım napcam ben diyor. diğer arkadaş arkadaşın bencillik yapıyor senin sehirdısından arkadasın geliyor sonucta anlayış göstersin diyor. ben arada kaldım :KK43: şehirdısından gelcek arkadaşıma ertesi gün döner misin diyemiyorum ama diğerine de ben gelmeyim bebiş için de diyemiyorum. nişan stresi arasında bir de bu stresi yaşıyorum :KK43:
not: arkadaşımın bebeğine ücret karşılığı bakıyorum
Sözünde dur bitti

merhaba herkese,
bu haftasonu nişanım var, şehirdışından iki arkadaşım gelecek. bir gün önceden gelecekler nişanın ertesi gün için de hep birlkte gezeriz diye düşünmüşler. daha doğrusu bi arkadaşım öyle düşünmüş diğeri de olur dedi. ben turistik şehre cok yakın bi yerde yaşıyorum. o yüzden araba kiralayıp turistik yere gezmeye gideriz dedi arkadasım. ama benim de pazartesi günü dersim var. öğretmenim. öğlen bitiyor ama öğleden sonra da aynı şehir de yaşadıgım cok yakın arkadasım var onun bebeğine bakıyorum o arkadaşım da üni de öğretmen ve pazartesi ilk iş günü. önceden de söylemişti pazartesi benim için önemli diye. bebeğine baktıgım arkadasımın ailesi baska sehirde yaşıyor yani bir tek ben varım onun için, eşinin de izin alması cok zor. bebek icin bana güvendiler yani, bikac aydır ben bakıyorum bebişe ama önceden daha esnekti saatler smdi derse gideceği için pazartesi önemliymiş onun için.
şehişrdışından gelecek arkadasım da pazartesi izin al gezmeye gidelim diyor, bebeğine baktığım arkadasım da eşim izin alamaz ben cok zor durumda kalırım napcam ben diyor. diğer arkadaş arkadaşın bencillik yapıyor senin sehirdısından arkadasın geliyor sonucta anlayış göstersin diyor. ben arada kaldım :KK43: şehirdısından gelcek arkadaşıma ertesi gün döner misin diyemiyorum ama diğerine de ben gelmeyim bebiş için de diyemiyorum. nişan stresi arasında bir de bu stresi yaşıyorum :KK43:
not: arkadaşımın bebeğine ücret karşılığı bakıyorum
Şehir dışından gelen arkadaşınız emri vaki yapmış nişan bahanesi ile gezmeye gelmiş sizi de yorgunken çalışıyorken başka bir arkadaşınıza söz vermiş olmanıza rağmen böyle bir dönemde kaygı içinde bırakıyor. Iki taraftan biri gerçekten arkadaşınız olsa sizi şuan böyle bir durumun içine düşürmezler.

msjınızı okuyamadım :KK43:

Yanlış konuya yazdım galiba :)

Yorumumu yazayımi hani bu bebeğin annesinin işte ilk günü olduğunu bir süredir, önceden de biliyorsunuzdur diye düşünüyorum konu sahibesi. Ona bakarak keşke nişanı farklı tarihe koysaydın. Şimdi bu kadın para ödüyor,üstelik söz de vermişsinz üstelik ilk iş günü bence bebeğe bakmalısın. Arkadaşını gezdirmesi için bir akraba ayarlayamaz mısın?

Back
X