• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki arada kaldım yardım !

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Merhaba.. Arkadaşlar ya bugün eltim lerle yani eşimin abisiyle tatile geldik afyona kaplıcalara eltimle aram pek yoktur tuhaf bi insandır.. Neyse abisiyle kocanın bitane daha ortakları var onun eşiyle aram çok iyiydi ama şimdi öyle olurmuş bilmem çünkü onunla eltim kaç yıllık arkadaştılar gecen sene hep beraber afyona gelmiştir gene hepimizin aralarında sıkıntılar oldu konuşmuyorlar artık... Asıl soruna gelince biz sürekli akşamları gider geliriz ortaklarıyla hep kocamda diodu ben onlarla tatile gtmem bende dedim ortağının hanımına hep aramızda konusirduk ayriyeten 2 hafta önce biz istanbuldaydik gitmeden öncede onlarla anlasmistik beraber tatile gidecektik. Olmadı onlarda pazartesi İzmirde oranda kaplıcaya gideceklermis... Kocam bugün ortağına söyledi geldiğimizi beraber bozulmuş biraz... Yani o bozulduysa karısısı ne düsünuyodur acaba hakkımızda :( çok iyidir eltimden daha iyi anlaşırım nasıl bi kılıf uydurmalıyım çok ayıp oldu olurya derki bak neler konuşuyorduk arkasından simdi tatile gitmişler çok üzgünüm ya cok

Ay kafam karıştı kim kimle nerde ne yapıyor gibi oldu.

Kimle giderseniz gidersiniz ya, buna başkaları mı karar verecek?

Hem eltinizin arkasından öyle ne konuştunuz ki korktunuz şimdi?

Ben de birsey anlamadım tek anladigim ortaginizin size bozulması acaba sizi tatilde istemiyor mu.

Ama anlamadım ki:KK64:eltinle gidecektiniz de plan degisti ortaklarinizla gitmek istediniz de ortaginizin hanimimi surat asti?:KK64:

Ya arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten

Ya arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten
Neden anlasilmiyosun biliyomusun.
Cok karisik yaziyosun ve noktalama isaretin yok. ...

Nikinin altindaki yazi icin yorum yapiyorum. Hayat zor degil sen zor olmasi icin herseyi zorlastiriyorsun...

Sonuçta siz bir ailesiniz.Eşinizin abisiyle tatil yapmasından ne kötü düşünce çıkaracaklar.Canınız kiminle isterse Onunla gidersiniz,Onlara ne ki

O zaman bir daha kimsenin yanında baskasinin hakkında konuşmayın ve evet kadın hem arkasindan konuştu hem beraber tatile gidiyorlar diyebilir.Eltin ve diğer kadın arkadaslardi ama artık konusmuyorlar galiba seni savunduğu için.Araları senin yüzünden açılmış galiba anca bunları anladım :)

Of ne olur bi akıl verseniz. Neden boyle yapıyorsunuz anlamıyorum

Sonuçta siz bir ailesiniz.Eşinizin abisiyle tatil yapmasından ne kötü düşünce çıkaracaklar.Canınız kiminle isterse Onunla gidersiniz,Onlara ne ki
Tamam da onla alakası yok işte .. Ben ortağının hanımına eltim çok iyi bir insan değil onu kotulerdik bidaha tatile gitmiyecegiz , derdik ve de onlarla gidecektik bunlarla gittik... Benim ne demeem lagzim haberim yokmuydu diyim aram bozulsun istemiyorum

O zaman bir daha kimsenin yanında baskasinin hakkında konuşmayın ve evet kadın hem arkasindan konuştu hem beraber tatile gidiyorlar diyebilir.Eltin ve diğer kadın arkadaslardi ama artık konusmuyorlar galiba seni savunduğu için.Araları senin yüzünden açılmış galiba anca bunları anladım :)
Evet aynen öyle. . benim ne yapmam lagzim şu durumda

Ortaklarlada 1 hafta tatile gidin
Insanlarin ne dedigini takmayin ailesiniz siz ortak ayri birsey
Konustugunuz gibi yazmayin yuz ifadenizi gormedigimiz icin aanlamiyoruz
Nokta virgul paragraf kullaninki tepki almayin
Iyi tatiller

Tamam da onla alakası yok işte .. Ben ortağının hanımına eltim çok iyi bir insan değil onu kotulerdik bidaha tatile gitmiyecegiz , derdik ve de onlarla gidecektik bunlarla gittik... Benim ne demeem lagzim haberim yokmuydu diyim aram bozulsun istemiyorum
Sorması ayıp madem Onlarla gidecektiniz neden gitmediniz o zaman da,eltinlerle gittiniz,anlayamadım.

Back
X