- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 43
- 30
Merhaba.. Arkadaşlar ya bugün eltim lerle yani eşimin abisiyle tatile geldik afyona kaplıcalara eltimle aram pek yoktur tuhaf bi insandır.. Neyse abisiyle kocanın bitane daha ortakları var onun eşiyle aram çok iyiydi ama şimdi öyle olurmuş bilmem çünkü onunla eltim kaç yıllık arkadaştılar gecen sene hep beraber afyona gelmiştir gene hepimizin aralarında sıkıntılar oldu konuşmuyorlar artık... Asıl soruna gelince biz sürekli akşamları gider geliriz ortaklarıyla hep kocamda diodu ben onlarla tatile gtmem bende dedim ortağının hanımına hep aramızda konusirduk ayriyeten 2 hafta önce biz istanbuldaydik gitmeden öncede onlarla anlasmistik beraber tatile gidecektik. Olmadı onlarda pazartesi İzmirde oranda kaplıcaya gideceklermis... Kocam bugün ortağına söyledi geldiğimizi beraber bozulmuş biraz... Yani o bozulduysa karısısı ne düsünuyodur acaba hakkımızda
çok iyidir eltimden daha iyi anlaşırım nasıl bi kılıf uydurmalıyım çok ayıp oldu olurya derki bak neler konuşuyorduk arkasından simdi tatile gitmişler çok üzgünüm ya cok