- 28 Ocak 2009
- 34.479
- 57.984
- 1.123
Haberim yoktu diyeceksin o zaman eşim zorla götürdü de ama kadın ne kadar ikna olur bilmiyorum sonuçta iki arkadaşın arası senin yüzünden açılmış.Evet aynen öyle. . benim ne yapmam lagzim şu durumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberim yoktu diyeceksin o zaman eşim zorla götürdü de ama kadın ne kadar ikna olur bilmiyorum sonuçta iki arkadaşın arası senin yüzünden açılmış.Evet aynen öyle. . benim ne yapmam lagzim şu durumda
Onlarla gideceğimiz de biz istanbuldaydik.. Bendeki sorunlu KV. Taşınmaya karar verdiği için apar topar geldik hastaneye o arada zaten iletişim kopukluğu oldu ortağıyla esiimin arasında o aradı o bakmadı öyle olunca da vazgecmislerSorması ayıp madem Onlarla gidecektiniz neden gitmediniz o zaman da,eltinlerle gittiniz,anlayamadım.
konunu anlamadım .. kusura bakmaMerhaba.. Arkadaşlar ya bugün eltim lerle yani eşimin abisiyle tatile geldik afyona kaplıcalara eltimle aram pek yoktur tuhaf bi insandır.. Neyse abisiyle kocanın bitane daha ortakları var onun eşiyle aram çok iyiydi ama şimdi öyle olurmuş bilmem çünkü onunla eltim kaç yıllık arkadaştılar gecen sene hep beraber afyona gelmiştir gene hepimizin aralarında sıkıntılar oldu konuşmuyorlar artık... Asıl soruna gelince biz sürekli akşamları gider geliriz ortaklarıyla hep kocamda diodu ben onlarla tatile gtmem bende dedim ortağının hanımına hep aramızda konusirduk ayriyeten 2 hafta önce biz istanbuldaydik gitmeden öncede onlarla anlasmistik beraber tatile gidecektik. Olmadı onlarda pazartesi İzmirde oranda kaplıcaya gideceklermis... Kocam bugün ortağına söyledi geldiğimizi beraber bozulmuş biraz... Yani o bozulduysa karısısı ne düsünuyodur acaba hakkımızdaçok iyidir eltimden daha iyi anlaşırım nasıl bi kılıf uydurmalıyım çok ayıp oldu olurya derki bak neler konuşuyorduk arkasından simdi tatile gitmişler çok üzgünüm ya cok
Sizde aynı bu şekilde anlatın o zaman.Niyetimiz sizinle tatil yapmaktı ama kvnin taşınması üzerine ve sizinle iletişime geçememe ,ulaşamama üzerine gitmeyeceğinizi düşündük,kusura bakmayın,yanlış anlamayın dersiniz.Yoksa bizim için çok özel ve değerlisiniz dersin.Onlarla gideceğimiz de biz istanbuldaydik.. Bendeki sorunlu KV. Taşınmaya karar verdiği için apar topar geldik hastaneye o arada zaten iletişim kopukluğu oldu ortağıyla esiimin arasında o aradı o bakmadı öyle olunca da vazgecmisler
O zaman bir daha kimsenin yanında baskasinin hakkında konuşmayın ve evet kadın hem arkasindan konuştu hem beraber tatile gidiyorlar diyebilir.Eltin ve diğer kadın arkadaslardi ama artık konusmuyorlar galiba seni savunduğu için.Araları senin yüzünden açılmış galiba anca bunları anladım :)
Konunun özeti canım. Konu Sahibi eltisinin hakkında konuşmuş ortaklarınin hanimin yanında bazı olaylar olmuş bir daha bir yere gitmem vs bir olay olmuş ortağın hanımı konu sahibini savunmus ve etli ile diğer hanimin arası açılmış ikisi arkadaslarmis ama şimdi konu sahibinin yüzünden konusmuyorlarmis ve şimdi eltisi ile tatile gidince diğer hanim hakkımda ne düşünür diyor.konunu anlamadım .. kusura bakma
Kürtçe konuşmuosunuz da Türkçe konuşuomuşsunuz gibi de gelmedi pekYa arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten
Kürtçe konuşsan belkıde anlayacağımYa arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten
Merhaba.. Arkadaşlar ya bugün eltim lerle yani eşimin abisiyle tatile geldik afyona kaplıcalara eltimle aram pek yoktur tuhaf bi insandır.. Neyse abisiyle kocanın bitane daha ortakları var onun eşiyle aram çok iyiydi ama şimdi öyle olurmuş bilmem çünkü onunla eltim kaç yıllık arkadaştılar gecen sene hep beraber afyona gelmiştir gene hepimizin aralarında sıkıntılar oldu konuşmuyorlar artık... Asıl soruna gelince biz sürekli akşamları gider geliriz ortaklarıyla hep kocamda diodu ben onlarla tatile gtmem bende dedim ortağının hanımına hep aramızda konusirduk ayriyeten 2 hafta önce biz istanbuldaydik gitmeden öncede onlarla anlasmistik beraber tatile gidecektik. Olmadı onlarda pazartesi İzmirde oranda kaplıcaya gideceklermis... Kocam bugün ortağına söyledi geldiğimizi beraber bozulmuş biraz... Yani o bozulduysa karısısı ne düsünuyodur acaba hakkımızdaçok iyidir eltimden daha iyi anlaşırım nasıl bi kılıf uydurmalıyım çok ayıp oldu olurya derki bak neler konuşuyorduk arkasından simdi tatile gitmişler çok üzgünüm ya cok
Eşim abisini kıramadı o yüzden beraber gittik benim yüzümden abisiyle kötü olmasını istemem dersin ortağının hanımınaOf ne olur bi akıl verseniz. Neden boyle yapıyorsunuz anlamıyorum
tercüme ettiğiniz konuyu bermuda şeytan üçgenine benzettim .Konunun özeti canım. Konu Sahibi eltisinin hakkında konuşmuş ortaklarınin hanimin yanında bazı olaylar olmuş bir daha bir yere gitmem vs bir olay olmuş ortağın hanımı konu sahibini savunmus ve etli ile diğer hanimin arası açılmış ikisi arkadaslarmis ama şimdi konu sahibinin yüzünden konusmuyorlarmis ve şimdi eltisi ile tatile gidince diğer hanim hakkımda ne düşünür diyor.
lağzım degil lazımEvet aynen öyle. . benim ne yapmam lagzim şu durumda
Lagzim nedir ya.Evet aynen öyle. . benim ne yapmam lagzim şu durumda