• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki arada kaldım yardım !

Evet aynen öyle. . benim ne yapmam lagzim şu durumda
Haberim yoktu diyeceksin o zaman eşim zorla götürdü de ama kadın ne kadar ikna olur bilmiyorum sonuçta iki arkadaşın arası senin yüzünden açılmış.

Sorması ayıp madem Onlarla gidecektiniz neden gitmediniz o zaman da,eltinlerle gittiniz,anlayamadım.
Onlarla gideceğimiz de biz istanbuldaydik.. Bendeki sorunlu KV. Taşınmaya karar verdiği için apar topar geldik hastaneye o arada zaten iletişim kopukluğu oldu ortağıyla esiimin arasında o aradı o bakmadı öyle olunca da vazgecmisler

Merhaba.. Arkadaşlar ya bugün eltim lerle yani eşimin abisiyle tatile geldik afyona kaplıcalara eltimle aram pek yoktur tuhaf bi insandır.. Neyse abisiyle kocanın bitane daha ortakları var onun eşiyle aram çok iyiydi ama şimdi öyle olurmuş bilmem çünkü onunla eltim kaç yıllık arkadaştılar gecen sene hep beraber afyona gelmiştir gene hepimizin aralarında sıkıntılar oldu konuşmuyorlar artık... Asıl soruna gelince biz sürekli akşamları gider geliriz ortaklarıyla hep kocamda diodu ben onlarla tatile gtmem bende dedim ortağının hanımına hep aramızda konusirduk ayriyeten 2 hafta önce biz istanbuldaydik gitmeden öncede onlarla anlasmistik beraber tatile gidecektik. Olmadı onlarda pazartesi İzmirde oranda kaplıcaya gideceklermis... Kocam bugün ortağına söyledi geldiğimizi beraber bozulmuş biraz... Yani o bozulduysa karısısı ne düsünuyodur acaba hakkımızda :KK43: çok iyidir eltimden daha iyi anlaşırım nasıl bi kılıf uydurmalıyım çok ayıp oldu olurya derki bak neler konuşuyorduk arkasından simdi tatile gitmişler çok üzgünüm ya cok
konunu anlamadım .. kusura bakma

Onlarla gideceğimiz de biz istanbuldaydik.. Bendeki sorunlu KV. Taşınmaya karar verdiği için apar topar geldik hastaneye o arada zaten iletişim kopukluğu oldu ortağıyla esiimin arasında o aradı o bakmadı öyle olunca da vazgecmisler
Sizde aynı bu şekilde anlatın o zaman.Niyetimiz sizinle tatil yapmaktı ama kvnin taşınması üzerine ve sizinle iletişime geçememe ,ulaşamama üzerine gitmeyeceğinizi düşündük,kusura bakmayın,yanlış anlamayın dersiniz.Yoksa bizim için çok özel ve değerlisiniz dersin.

O zaman bir daha kimsenin yanında baskasinin hakkında konuşmayın ve evet kadın hem arkasindan konuştu hem beraber tatile gidiyorlar diyebilir.Eltin ve diğer kadın arkadaslardi ama artık konusmuyorlar galiba seni savunduğu için.Araları senin yüzünden açılmış galiba anca bunları anladım :)

konunu anlamadım .. kusura bakma
Konunun özeti canım. Konu Sahibi eltisinin hakkında konuşmuş ortaklarınin hanimin yanında bazı olaylar olmuş bir daha bir yere gitmem vs bir olay olmuş ortağın hanımı konu sahibini savunmus ve etli ile diğer hanimin arası açılmış ikisi arkadaslarmis ama şimdi konu sahibinin yüzünden konusmuyorlarmis ve şimdi eltisi ile tatile gidince diğer hanim hakkımda ne düşünür diyor.

O arası bozuk olanların arasını düzelt, oldu bitti tadımız kaçmasın de onlara.. Ortada tabi büyük bir hata yoksa tabi..

Ya arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten
Kürtçe konuşmuosunuz da Türkçe konuşuomuşsunuz gibi de gelmedi pek:KK53:
yani ben de anlamadım:cool:

Ya arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten
Kürtçe konuşsan belkıde anlayacağım

Merhaba.. Arkadaşlar ya bugün eltim lerle yani eşimin abisiyle tatile geldik afyona kaplıcalara eltimle aram pek yoktur tuhaf bi insandır.. Neyse abisiyle kocanın bitane daha ortakları var onun eşiyle aram çok iyiydi ama şimdi öyle olurmuş bilmem çünkü onunla eltim kaç yıllık arkadaştılar gecen sene hep beraber afyona gelmiştir gene hepimizin aralarında sıkıntılar oldu konuşmuyorlar artık... Asıl soruna gelince biz sürekli akşamları gider geliriz ortaklarıyla hep kocamda diodu ben onlarla tatile gtmem bende dedim ortağının hanımına hep aramızda konusirduk ayriyeten 2 hafta önce biz istanbuldaydik gitmeden öncede onlarla anlasmistik beraber tatile gidecektik. Olmadı onlarda pazartesi İzmirde oranda kaplıcaya gideceklermis... Kocam bugün ortağına söyledi geldiğimizi beraber bozulmuş biraz... Yani o bozulduysa karısısı ne düsünuyodur acaba hakkımızda :KK43: çok iyidir eltimden daha iyi anlaşırım nasıl bi kılıf uydurmalıyım çok ayıp oldu olurya derki bak neler konuşuyorduk arkasından simdi tatile gitmişler çok üzgünüm ya cok

Hiç bir sey anlamadım; ((

Kızlar problemin çözümünü veriyorum.
Konu sahibi =X Eltisi = Y ortaklarının hanımı =Z

Vakti zamanında Y ve Z iyi arkadaşlarken X te onlarla arkadaş olmuş sonra X ve Y tartışınca bir konu hakkında Z, X'i haklı bulmuş. Y sen nasıl X i haklı bulursun diye Z ye küsmüş. Y ile X ve Z nin arası bozulmuş. X ve Z kanka olmuş.

Beraber tatile gidecek olan X+Z bir takım olumsuzluklar sonucu X in Y ile tatile gitmesiyle sonuçlanmış. Aynı yere tatile Z de gelmiş. Şimdi Z , X hakkında "karıya bak Y hakkında atıp tuttu onla tatile gelmiş bide beraber gidecektik tatile beni de ekti ikiyüzlü" der diye X panik yapmış durumda.

X ne yapmalı?

( Yemin ediyorum işsiz güçsüzüm ya :D )

Konunun özeti canım. Konu Sahibi eltisinin hakkında konuşmuş ortaklarınin hanimin yanında bazı olaylar olmuş bir daha bir yere gitmem vs bir olay olmuş ortağın hanımı konu sahibini savunmus ve etli ile diğer hanimin arası açılmış ikisi arkadaslarmis ama şimdi konu sahibinin yüzünden konusmuyorlarmis ve şimdi eltisi ile tatile gidince diğer hanim hakkımda ne düşünür diyor.
tercüme ettiğiniz konuyu bermuda şeytan üçgenine benzettim .

çok önemli degil birilerinin ne düşündüğü.
hürdür ,özgürdür insanlar düşüncelerinde

Ayy en sinir olduğum insan tipi konuşur konuşur arkasından sonra bi bakarsın birlikte biyerlerdeler...
Konu sahibi arkadaşım haklı olarak gönül koyacaktır.Eşim yapmış planları.çok sıkıldık.keşke sizde olsaydınız falan diyin bari

Google translate uygulamasiyla yazilmis gibi ;) valla zor cozdum
Bosver gittiyseniz gittiniz oyle denk geldi dersiniz soran olursa

Kadina dersinki kaynimla esim program yapmislar mecbur kaldim diye sunu demeyide unutmma:KK53:hic sevmem eltimi hic gelmek istemedim diye ....

Bebeğin doğduğunda günlerce sana odada işkence yapan kocan ve kv vardı konularını hatırlıyorum hala bu adamla mı berabersin sen????

İyi de madem ki yaptırım gücünüz yok, madem ki sözünüz geçmiyor, ne demeye ağzınızdan "ben eltimle bir daha tatile gitmem" lafı çıkıyor?

Karar merci siz misiniz ki?

Hatayı başta yapmışsınız.

Eğer ki eşinizle ortak görüştüğünüz bir kişi ise eşinizle ortak karar almanız lazım "biz bir daha bu çiftle görüşmeyeceğiz" diye.
Hele ki bu kayınbirader ve elti ise zaten zor bir karar.

Siz kendi kendinize karar almışsınız ama eşinizin haberi yok.

Derseniz ki gerçekten eltimin yüzünü bile görmek istemiyorum, o derece kötü şeyler geçti aramızda, o zaman siz gitmezdiniz tatile, evde otururdunuz. Saçınızdan sürükleyerek götürmedi sizi hiç kimse öyle değil mi?

Neyse bence bu olaydan ders alın, büyük konuşmayın. Haaa diyelim konuştunuz, sözünüzün arkasında durun.
Yoksa insanlar sizin hakkınızda iyi düşünmezler. Yalanla şimdilik idare etseniz bile yarın öbür gün gerçekler ortaya çıkınca hem yalancı, hem gurursuz olursunuz.

Back
X