• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki ateş arasında kaldım nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum

Ben nasıl davranayım sizce bundan sonra ?

• İçinden geldiği gibi ol sen doğru olanı yapıyorsun

OY: 67 98,5%
  • teyzenler haklı onları dinle

OY: 1 1,5%

• Ankete Katılan
    68
Aileniz baskıcı değilse ben söylenmesi taraftarıyım, benim içim rahat etmezdi çünkü. Ben karşı tarafın ailesi ile tanışıyorum ama ailemin ruhu duymuyor. Teyzeleriniz diğer konularda abartmiş onları fazla karıştırmayın ama aileniz baskıcı, sorun edecek bir aile değilse bence söyleyin onlara. Evlilik teklifinden sonra da , nikaha bir gün kala ayrılanlar bile var , onun garantisi yok ki öyle düşünmeyin .

Haklısınız aslında kesinlikle baskıcı insanlar değiller ama annemin şöyle bir huyu var ben eğer bu durumu ona anlatırsam daha sonrasında herhangi bir başarısızlığımı direk olarak bu konuya bağlar sebep olarak bunu görür

Haklısınız aslında kesinlikle baskıcı insanlar değiller ama annemin şöyle bir huyu var ben eğer bu durumu ona anlatırsam daha sonrasında herhangi bir başarısızlığımı direk olarak bu konuya bağlar sebep olarak bunu görür
Benim ailemde de bu durum mevcuttu biraz , derslerim kötü gitse bunu ona bağlarlar falan diye takıyordum kendi kendime , sonra baktim icim rahat degil soyledim benim için sıkıntı olmadı.Tabii siz bilirsiniz, karar size bağlı ama insan daha rahat hissediyor ailesi de bilince, hem de teyzeleriniz bu kadar karışamaz anneniz bilse, şimdi biraz da kendilerinde sorumluluk hissediyorlar, her şeye karışıyorlar . Yine de sizin karariniz benimki tavsiye:)

Benim ailemde de bu durum mevcuttu biraz , derslerim kötü gitse bunu ona bağlarlar falan diye takıyordum kendi kendime , sonra baktim icim rahat degil soyledim benim için sıkıntı olmadı.Tabii siz bilirsiniz, karar size bağlı ama insan daha rahat hissediyor ailesi de bilince, hem de teyzeleriniz bu kadar karışamaz anneniz bilse, şimdi biraz da kendilerinde sorumluluk hissediyorlar, her şeye karışıyorlar . Yine de sizin karariniz benimki tavsiye:)

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için dikkate alacağım söylediklerinizi:)

Teyzenleri karistirma, bir insanin esinin ailesini sildirtmesi falan hos seyler deil, herkesin bi ailesi var ve atamaz. Iliskin güzel gidiyor ve senin icine siniyorsa teyzenler dış kapı oluyor bu durumda

Daha önce koca meraklısı değilim dedim hanımefendi yarın öbür gün erkektir yapar dememek adına şuan bu Üniveristede alın teri döküyorum bir erkeğe muhtaç kalıp o cümleyi kurmamak adına nickinize itafen yapıyorum bu yorumu yarın evladınız kendi eşi için aynı davranışı size yapıp torununuzu size göstermediğindede aynı olgunluk seviyesine erişir olsun oğlum sümsük değil en azından diyebilirsiniz umarım
Biz de görüşmüyoruz es ailesi ile ve duyduğum en sacma şey bu dedikleriniz. Hep aynı cevabi veriyoruz "eğer biz aynı şeyleri yaparsak bize daha beterini yapsın ". Dışardan sorun yokken ya da ufaktan keyfen"dur sunlarla araya mesafe koyayım yeaa kötü biriyim ben çünküü" diye düşünüyorlar kendilerine göre haklılar Allah biliyor gercegi derdim ama anladım ki çok yakında olsa herseyi de bilse insan anlayissiz ise anlamıyor. Siz de teyzenize yapılanları bilip suan kendinizi hakli çıkarmak için enistenize çamur atıyorsunuz. Tekrar diyorum size tam tersi bir erkek denk gelir umarim.

Teyzenlerin neden bir yuva kuramadıkları belli zaten .
Köpek etti ne demek ya ? Acaba enişteniz böyle düşünüldüğünü bilse 1 dakika durur mu nankör teyzenizin yanında?
Adam ailesini silmiş ama adı köpek oldu olmuş gerçekten berbat teyzelerin var .
Allah aşkına ya sizce o cümleler onlara mi ait? Hayatın akışına aykırı

Biz de görüşmüyoruz es ailesi ile ve duyduğum en sacma şey bu dedikleriniz. Hep aynı cevabi veriyoruz "eğer biz aynı şeyleri yaparsak bize daha beterini yapsın ". Dışardan sorun yokken ya da ufaktan keyfen"dur sunlarla araya mesafe koyayım yeaa kötü biriyim ben çünküü" diye düşünüyorlar kendilerine göre haklılar Allah biliyor gercegi derdim ama anladım ki çok yakında olsa herseyi de bilse insan anlayissiz ise anlamıyor. Siz de teyzenize yapılanları bilip suan kendinizi hakli çıkarmak için enistenize çamur atıyorsunuz. Tekrar diyorum size tam tersi bir erkek denk gelir umarim.
Yani umarım öylesi denk gelir ve umarım sizde olayların gerçek yüzünü görmeden yaşamadan bu kadar kesin kanılara varmazsınız hiç bir konuda

ne kadar çok anlatırsan o kadar söz sahibi olurlar ,
evli olan teyzen belki haklı belki haksız onu bilemeyiz ,
ama herkeste eşin ailesiyle kötü olmak zorunda değil ,

12 senelık evliyim ve hiçbir zaman eşimin ailesyile tamamen küsmeyi isteme gibi bir düşüncem olmadı ,
çünkü küsersem eşim mutsuz olacaktı ve ben böyle bir evlilik istemıyordum ,
ama benım huylarıma alıştılar ona göre davranıyorlar ve bende onlara gereken saygıyı gösteriyorum ,

Allah aşkına ya sizce o cümleler onlara mi ait? Hayatın akışına aykırı
hanım efendi anlatamıyorum ben galiba size köpek etti cümlesini bana kuran bir diğer teyzem ve evet o Eniştemle evli olan teyzemde bana enişten benden aşağıda olacak olmalı diyen bir insan inanmak size neden bu kadar zor geliyor ben anlayamıyorum veya ne sebeple yalan şöyle gereği duyayım ben bu konuda

ne kadar çok anlatırsan o kadar söz sahibi olurlar ,
evli olan teyzen belki haklı belki haksız onu bilemeyiz ,
ama herkeste eşin ailesiyle kötü olmak zorunda değil ,

12 senelık evliyim ve hiçbir zaman eşimin ailesyile tamamen küsmeyi isteme gibi bir düşüncem olmadı ,
çünkü küsersem eşim mutsuz olacaktı ve ben böyle bir evlilik istemıyordum ,
ama benım huylarıma alıştılar ona göre davranıyorlar ve bende onlara gereken saygıyı gösteriyorum ,
Olması gereken kesinlikle bu bence de

Teyzenlerin açık giyin demesi bir nevi erkek arkadaşının kapalı giyin demesi gibi bir şey. Bu tarz şeylere kimseyi karıştırmamak içinden geldiği gibi yapmak lazım. Ben dışardan bir gözün sizin görebileceğinizden daha fazla şey görebileceğine inanırım. Sonuçta genç ve aşıksınız fakat bekar teyzenlerin ilişki gurusu gibi bu kadar sert yorumlara girmesi gerçekten çok trajikomik.

Teyzenlerin açık giyin demesi bir nevi erkek arkadaşının kapalı giyin demesi gibi bir şey. Bu tarz şeylere kimseyi karıştırmamak içinden geldiği gibi yapmak lazım. Ben dışardan bir gözün sizin görebileceğinizden daha fazla şey görebileceğine inanırım. Sonuçta genç ve aşıksınız fakat bekar teyzenlerin ilişki gurusu gibi bu kadar sert yorumlara girmesi gerçekten çok trajikomik.
Burada olmamdaki tek sebep bu dışarıdan bir göz çok daha farklı görür olayları bende sizleri dışarıdan bakan gözler olarak görüyorum yorum için teşekkür ederim

Back
X