• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki ateş arasında kaldım nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum

Ben nasıl davranayım sizce bundan sonra ?

• İçinden geldiği gibi ol sen doğru olanı yapıyorsun

OY: 67 98,5%
  • teyzenler haklı onları dinle

OY: 1 1,5%

• Ankete Katılan
    68
Ben de senin yaslarindaydim esimle sevgiliyken, ailesind tanismaya gitmistim gayet guzel karsilamislardi simdi 3 yillik evliyim inan hic sorun olmadi lafi gecmedi, bu tamamen karsindaki aileyle alakali...ben de senin gibi acigim ama.asiri acik giyinmem bunu esime baglayanlar da var, sevgililik doneminde laf sokanlar da oluyordu evet cok sinir oluyor insan ama sen mutluysan ve kendini biliyorsan kafaya takma...
En iyi siz anlıyorsunuz beni sanırım benzer durumlar yaşamışız benimde kıyafetimi ona bağlayanlar oluyor rahatsız oluyorum

Bu evde kalmiş Teyzelerin seninde evde kalman için elşnden geleni yapıyorlar aranızı açnak için ben hiç iyimserlik görmüyorum onların hal ve hareketlerinde sen olduğun gibi ol samimi sevecen ve büyüklerine kv, kp asla kırıcı kibirli olma onların evladıyla yuva kurmak istiyorsun onların evlatlarını onlara düşman etmek için değil bunu yaparsan Allah senin yanına bırakmaz BEDDUALAR SİZİ yerle bir eder çok kötü niyetli teyzelerin var onlardan uzak durman senin ve sevdiğin Delikanlı için hayrınıza olur unutma mücevher saklı kutularda saklanır özür dileyerek söylüyorum sen mücevherden dahamı ucuzmusunki oranı buranı sergileyesin milletin gözünün içine üstelik bu davranışlarını hoş karşılamayacaklarını bile bile aksine yapılan her tavır red edilmeye yol açar ..
İnanın saygımıda sevgimide kimseden esirgemiyorum ben esirgemek istemiyorum beni yanlış anlıyor sadece teyzelerim üzülüyorum

İnanın saygımıda sevgimide kimseden esirgemiyorum ben esirgemek istemiyorum beni yanlış anlıyor sadece teyzelerim üzülüyorum
Onlar hiç ama hiç üzülmüyorlar Eniştenin ailesiyle bağlarını kopartmasına neredeyse zil çalıp göbek atacaklar onlar gerçekten çok kötü yazık ya içim acıdı o Ana Babanın vs AHINI alanlar çok çeksinler bencede

Onlar hiç ama hiç üzülmüyorlar Eniştemin ailesiyle bağlarını kopartmasına neredeyse zil çalıp göbek atacaklar onlar gerçekten çok kötü
İki tarafta yanlış davranıyor birbirine ama ben teyzemin yaptığına doğru diyemiyorum benim fikrim doğru olmadığını söylüyor

Yüzgöz olmadan her zaman iyi olmak sana kazandırır.

O teyzene de söyle ben bu durumları gördüm.O enişte gün gelecek öyle bi patlayacak ki ne olduğunu

şaşıracak.Bugün yediği hurmalar o gün tırmalayacak.
(eğer ortada büyük hakaretler, büyük haksızlıklar yoksa.)

Aynısını benim aileme yapacak adamın aklını alırım. Bu yüzden kendim de ona böyle bir şey yapmam. Herkesin ailesinin yeri ayrı öyle şey mi olur ya? İnsanlar ne eneklerle büyütüp, okutup meslek sahibi yapıyorlar evlatlarını (istisnalar hariç).

Yüzgöz olmadan her zaman iyi olmak sana kazandırır.

O teyzene de söyle ben bu durumları gördüm.O enişte gün gelecek öyle bi patlayacak ki ne olduğunu

şaşıracak.Bugün yediği hurmalar o gün tırmalayacak.
(eğer ortada büyük hakaretler, büyük haksızlıklar yoksa.)
Yani çok detay vermek istemiyorum ama açıkçası iki tarafta biribirine haksızlık ediyor yanlış davranıyor eniştemin patlayacağını bende düşünüyorum şuan bütün teyzelerime anne tarafıma yalakalık yapıyor meleği oynuyor

Aynısını benim aileme yapacak adamın aklını alırım. Bu yüzden kendim de ona böyle bir şey yapmam. Herkesin ailesinin yeri ayrı öyle şey mi olur ya? İnsanlar ne eneklerle büyütüp, okutup meslek sahibi yapıyorlar evlatlarını (istisnalar hariç).
Hah işte tamda demek istediğim bu biri benim aileme kardeşime yapsa çıldırırım şimdi kalkıp ben mi Başka bir aileye yapacağım aynı şeyi etme bulma dünyası bu kaldı ki benim sevdiğim adamı bu yaşa getirmiş emek etmiş insanlar yazık değil mi onlara

teyzen simdilik karda oldugunu saniyor ama bu lafimi unutma sonu iyi gorunmuyor. anasini babasini kirarak kim mutlu olmus. ustelik karakteri bes para etmez o tiplerin.
teyzenleri dinlersen ömür boyu mutsuz olursun. teyzenlere herseyi niye anlatiyorsun.

Hah işte tamda demek istediğim bu biri benim aileme kardeşime yapsa çıldırırım şimdi kalkıp ben mi Başka bir aileye yapacağım aynı şeyi etme bulma dünyası bu kaldı ki benim sevdiğim adamı bu yaşa getirmiş emek etmiş insanlar yazık değil mi onlara
dogrusunu kendinde biliyosun madem neden soruyosun

teyzen simdilik karda oldugunu saniyor ama bu lafimi unutma sonu iyi gorunmuyor. anasini babasini kirarak kim mutlu olmus. ustelik karakteri bes para etmez o tiplerin.
teyzenleri dinlersen ömür boyu mutsuz olursun. teyzenlere herseyi niye anlatiyorsun.
Ben küçüklüğümden beri birşey yapıyorsam büyüklerim olarak bilsinler diye düşündüm böylede davrandım hep pişmanım ama

teyzemin eşi teyzemin ağzına bakıyor tam anlamıyla sümsük ailesini sildi attı teyzem için bizimkileri kendi ailesi yaptı öyle davranıyor

teyzen enişteni köpek etti bak kaynana derdi filan yok sende öyle ol diyorlar

Bana özellikle 2. Alıntıda baya bir abartmışsınız ve kendi açınızdan anlatmışsınız gibi geldi.
Yaşınız henüz çok küçük büyüklerinizin korumacı davranması kadar doğal bir durum yok.
Bence asıl siz bir erkek için ailenizi karşınıza almayın. Annenizin babanızın haberi olmadan bir eve girmişsiniz önce bir onlara anlatın.
Onlar onaylar da teyzeleriniz karşı çıkarsa o zaman teyzelerinize düşman olun.
Teyzeniz eşinin ailesiyle kim bilir neler yaşadı ki iletişimi kesti.
Bir erkek ne olursa olsun kolay kolay ailesini karşısına almaz.
Sümsük olan erkek ilk olarak zaten anne sözü dinliyor demektir karısına sahip çıkıp ailesine set çekmez.

Bana özellikle 2. Alıntıda baya bir abartmışsınız ve kendi açınızdan anlatmışsınız gibi geldi.
Yaşınız henüz çok küçük büyüklerinizin korumacı davranması kadar doğal bir durum yok.
Bence asıl siz bir erkek için ailenizi karşınıza almayın. Annenizin babanızın haberi olmadan bir eve girmişsiniz önce bir onlara anlatın.
Onlar onaylar da teyzeleriniz karşı çıkarsa o zaman teyzelerinize düşman olun.
Teyzeniz eşinin ailesiyle kim bilir neler yaşadı ki iletişimi kesti.
Bir erkek ne olursa olsun kolay kolay ailesini karşısına almaz.
Sümsük olan erkek ilk olarak zaten anne sözü dinliyor demektir karısına sahip çıkıp ailesine set çekmez.
Abartı dediğiniz ikinci cümle bana aynı şekilde söylendi saygı duyuyorum yorumunuza tabiki ciddiye alacağım tecrübeleriniz yaşınız gereği çoktur ne kadar çok şey öğrenirsem o kadar kar sayarım kendime yorumunuz için çok teşekkür ederim bu bakış açınızlada düşüneceğim bu olayı :)

Enişteni bak köpek yaptı sözü cok cirkin herkes böyle olmak zorunda değil ve bu olmasa başkası olsa herkes erişteniz gibi davranmaz yani yine teyzelerinin istediği gibi olmaz.
Bence iliskilerde illa birinin üstün olmasi gerekmez söz hakki tek tarafta olmamali kadin ya da erkekte aksi mantikla zaten ilişki yürümez

bu yasta bunun ayrimini yapacak vucdanj olgunluga erismediyseniz teyzslerinizle hic gorusmemeniz gerekir cunku onlar gibi olma o yonde bi insan olma egiliminiz var demektir
İnanın eriştiğimi düşünüyorum ama bu kadar çok değer verdiğiniz kişilerin bazen yanlış olduklarını göremiyorsunuz görmek istemiyorsunuz başkasından duya duya sindirmeye çalışıyorsunuz bu gerçeği benimkide tamamen bu

Back
X