İki ateş arasında kaldım nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum

Ben nasıl davranayım sizce bundan sonra ?

• İçinden geldiği gibi ol sen doğru olanı yapıyorsun

OY: 67 98,5%
  • teyzenler haklı onları dinle

OY: 1 1,5%

• Ankete Katılan
    68
Teyzenler senin kararlarına saygı duysun istiyorsun ama teyzenin eşi ailesiyle görüşmüyor diye adamı köpek etti diyecek saygısızsın onların kararlarına. Bi de hı hı evet sevgilinin ailesi çok muhteşem anne yarısı teyzelerin mütecaviz aynen
Teyzeleri adam gibi adam bence
...

Sümsük olan eşini ezdirendir. Umarım siZe göre sümsük olmayan biriyle evlenirsiniz. Teyzenler bir an önce sizi çözüp boşuna kendilerini harap etmeseler bari. barı levelden atlayip "erkektir yapar" diyen sınıfa girmeyin.

Teyzenler senin kararlarına saygı duysun istiyorsun ama teyzenin eşi ailesiyle görüşmüyor diye adamı köpek etti diyecek saygısızsın onların kararlarına. Bi de hı hı evet sevgilinin ailesi çok muhteşem anne yarısı teyzelerin mütecaviz aynen
Hey allahım sabır köpek etti cümlesini kuran ben değilim arkadaşım iyi oku bana enişteni köpek etti diyen diğer teyzelerimden biriydi kimsenin kimseye mükemmel dediği filanda yok niye böyle tersten anlamak için çabalar insan hiç anlamam

Sümsük olan eşini ezdirendir. Umarım siZe göre sümsük olmayan biriyle evlenirsiniz. Teyzenler bir an önce sizi çözüp boşuna kendilerini harap etmeseler bari. barı levelden atlayip "erkektir yapar" diyen sınıfa girmeyin.
Daha önce koca meraklısı değilim dedim hanımefendi yarın öbür gün erkektir yapar dememek adına şuan bu Üniveristede alın teri döküyorum bir erkeğe muhtaç kalıp o cümleyi kurmamak adına nickinize itafen yapıyorum bu yorumu yarın evladınız kendi eşi için aynı davranışı size yapıp torununuzu size göstermediğindede aynı olgunluk seviyesine erişir olsun oğlum sümsük değil en azından diyebilirsiniz umarım

Universite okuyan bir kiz niye hala baskasinin agzina bakar ki ne diyecek diye. Sizin kendi akliniz fikriniz yok mu. Canınız nasil isterse öyle davranin

öncelikle merhaba ben 21 yasında bir üniversite öğrencisiyim bir erkek arkadaşım var 3 senelik bir birlikteliğimiz var o da 23 yasında bu ilişkiden teyzelerimin haberi var anneme henüz açılamadım erkek arkadaşım ve ben antalya da okuyoruz ben antalyalıyım ailemin yanında kalıyorum burada erkek arkadaşım bursalı ve yurtta kalıyor benim 4 tane teyzem var ve ablam gibiler en küçüğü 33 yaşında diğerlerininde yaşları 35 40 50 şeklinde en küçüğü evli sadece ilişkim hakkında sürekli yorum yapıyorlar evli olan teyzemin eşi teyzemin ağzına bakıyor tam anlamıyla sümsük ailesini sildi attı teyzem için bizimkileri kendi ailesi yaptı öyle davranıyor geçenlerde erkek arkadaşımın annesi ve babası benimle tanışmak için antalya ya geldiler geçenlerdede okulun düzenlediği teknik geziyle biz bursa ya gittik erkek arkadaşımın annesi bizim için yemek hazırlamıştı babası bizi özel olarak aldı erkek arkadaşım beni evine götürüp göstermeyi çok istiyordu bende ufak bir hediye aldım ve gittik bana karşı gerçekten çok iyi davranıyorlar biraz oturduk ve kalktık ama teyzemler neden gittin ne işin var ağır olacaksın yemek hazırladıysa hazırladı gelmiyorum diyeceksin senin lafın geçecek sadece diye söylendiler teyzen enişteni köpek etti bak kaynana derdi filan yok sende öyle ol diyorlar Eniştem ailesini sildi teyzemde onları sildi çok zoruma gidiyor erkek arkadışıma ve ailesine değer vermem sevmem suçmu arkadaşlar ben yanlışmı yapıyorum sürekli işte rahat ol rahat davran konsere git geziye git sanki beni erkek arkadaşım baskılıyormuş gibi davranıyorlar ama ben böyle mutluyum konser gezi mutlu etmiyor beni bizim erkek arkadaşımla mezhep farkımız var en kötüsü bana şimdiden açık giyin alıştır sana ses edemesin diyorlar ben etek yada askılı giymek istemiyorum ama hayatımın hiç bir dönemindede giymedim beni neden anlamıyorlar ben yanlışmı yapıyorum sizce nasıl davranmam lazım dip not düşüyorum erkek arkadaşımın annesininde 2 tane kızı var ve erkek arkadaşıma sürekli o kızın ailesinin bilmediği hiç bir şey yapmayacaksın bilmedikleri hiç bir yere götürmeyeceksin diye yemin ettiriyor geçenlerde tartıştık ben küstüm erkek arkadaşım annesine benimle konuşmuyor demiş annesi de ben senin için kendimi onunla kötü edemem hiç kusura bakma demiş annesini tanıyın diye söyledim bunlarıda
Teyzenleri dinlersen evde kalırsın. Kaynanan ne iyi kadınmış sakın aranı bozma. Teyzenlerin neden evlenemediği anlaşıldı

Teyzenlerin neden bir yuva kuramadıkları belli zaten .
Köpek etti ne demek ya ? Acaba enişteniz böyle düşünüldüğünü bilse 1 dakika durur mu nankör teyzenizin yanında?
Adam ailesini silmiş ama adı köpek oldu olmuş gerçekten berbat teyzelerin var .

Neden erkek arkadasin herseyi annesine, siz de teyzelerinize anlatiyorsunuz? Bu iliskiyi kac kisi yasiyorsunuz? Bu sizin hayatiniz ve sizin iliskiniz. Neden kendi hayatinizi yasamiyorsunuz? b
Baskalarinin size yön vermesine musade ederseniz evlenince de bunu kendilerinde hak gorurler.

Iki kisinin yaşaması gereken bir ilişkiyi 3 5 kişi yasamaya ne gerek var? Teyzeler anneler işin içine neden girdi ki bu kadar? Daha üniversite öğrencisisin ailen gezide zannederken sevgilinin evine tanışmaya gitmek de kendi aileni çiğnemek onları kandırmak değil midir, bence siz kendiniz baya kaptırmışsınız azıcık bir soluklanıp ölçülü davranın derim

Iki kisinin yaşaması gereken bir ilişkiyi 3 5 kişi yasamaya ne gerek var? Teyzeler anneler işin içine neden girdi ki bu kadar? Daha üniversite öğrencisisin ailen gezide zannederken sevgilinin evine tanışmaya gitmek de kendi aileni çiğnemek onları kandırmak değil midir, bence siz kendiniz baya kaptırmışsınız azıcık bir soluklanıp ölçülü davranın derim

Beni bu yazdığım için eleştiren çok oldu ben her yoruma saygı duyuyorum her yazılana tecrübe sonuçta bu insanların bir bildiği var diyorum kendimi gerçekten birşeyler öğrenmiş sayıyorum bu yorumunuzla sizde haklısınız sizede hak veriyorum benim içim rahatsız zaten habersiz gittiğim için rahat olmuş olsa bende buralara bu kadar yazmazdımki ablacım bu yorumum sadece size değil yazan dikkate alan herkese ben daha 21 yaşındayım çok gencim tecrübesizim hayatımdaki ilk ciddi ilişkim ilk heyecanım ve etrafımda beni doğru yönlendiren kişiler olmadığını fark ettiğim için buraya yöneldim sizleri abla bilerek lütfen yaptığınız yorum eleştiriden çok tavsiye niteliğinde olsun iyi yada kötü hiç fark etmez sadece bunu istiyorum

öncelikle merhaba ben 21 yasında bir üniversite öğrencisiyim bir erkek arkadaşım var 3 senelik bir birlikteliğimiz var o da 23 yasında bu ilişkiden teyzelerimin haberi var anneme henüz açılamadım erkek arkadaşım ve ben antalya da okuyoruz ben antalyalıyım ailemin yanında kalıyorum burada erkek arkadaşım bursalı ve yurtta kalıyor benim 4 tane teyzem var ve ablam gibiler en küçüğü 33 yaşında diğerlerininde yaşları 35 40 50 şeklinde en küçüğü evli sadece ilişkim hakkında sürekli yorum yapıyorlar evli olan teyzemin eşi teyzemin ağzına bakıyor tam anlamıyla sümsük ailesini sildi attı teyzem için bizimkileri kendi ailesi yaptı öyle davranıyor geçenlerde erkek arkadaşımın annesi ve babası benimle tanışmak için antalya ya geldiler geçenlerdede okulun düzenlediği teknik geziyle biz bursa ya gittik erkek arkadaşımın annesi bizim için yemek hazırlamıştı babası bizi özel olarak aldı erkek arkadaşım beni evine götürüp göstermeyi çok istiyordu bende ufak bir hediye aldım ve gittik bana karşı gerçekten çok iyi davranıyorlar biraz oturduk ve kalktık ama teyzemler neden gittin ne işin var ağır olacaksın yemek hazırladıysa hazırladı gelmiyorum diyeceksin senin lafın geçecek sadece diye söylendiler teyzen enişteni köpek etti bak kaynana derdi filan yok sende öyle ol diyorlar Eniştem ailesini sildi teyzemde onları sildi çok zoruma gidiyor erkek arkadışıma ve ailesine değer vermem sevmem suçmu arkadaşlar ben yanlışmı yapıyorum sürekli işte rahat ol rahat davran konsere git geziye git sanki beni erkek arkadaşım baskılıyormuş gibi davranıyorlar ama ben böyle mutluyum konser gezi mutlu etmiyor beni bizim erkek arkadaşımla mezhep farkımız var en kötüsü bana şimdiden açık giyin alıştır sana ses edemesin diyorlar ben etek yada askılı giymek istemiyorum ama hayatımın hiç bir dönemindede giymedim beni neden anlamıyorlar ben yanlışmı yapıyorum sizce nasıl davranmam lazım dip not düşüyorum erkek arkadaşımın annesininde 2 tane kızı var ve erkek arkadaşıma sürekli o kızın ailesinin bilmediği hiç bir şey yapmayacaksın bilmedikleri hiç bir yere götürmeyeceksin diye yemin ettiriyor geçenlerde tartıştık ben küstüm erkek arkadaşım annesine benimle konuşmuyor demiş annesi de ben senin için kendimi onunla kötü edemem hiç kusura bakma demiş annesini tanıyın diye söyledim bunlarıda
mesafeni koru saygıda kusur etme ama şu konuda haklılar sırf bir ilişkin var diye sosyal anlamda kendini ortamlardan ve arkadaşlarından soyutlama sonra gitgide yalnızlaşırsın ve kıyafetine falan karıştırma sen kendi tarzını bozma açık yada kapalı kendin ne istiyorsan onu giy, sevgilinin seni yönlendirmesine izin verme...

bence erkek arkadaşın sana deger veriyor ki seninle tanışmak adına ailesi Antalyaya gelmiş ve iadeyi ziyaret için seni ağırlamışlar meshebe takılma siz sorun etmezseniz inanç veye ibadet farklılıklarını sorun olmaz bence..

Çok teşekkür ederim yorumun için inan ki mutlu olduğum hayatı yaşamaya çalışıyorum ben benim hayalim hukuk okumaktı olmadı mühendis olacağım allahın izniyle hayallerimden ilk o gün Vazgeçtim hukuktan vazgeçmek zorunda kaldığım o an daha sonra kendime söz verdim ne olursa olsun hayalinden mutluluğundan bir daha ödün vermeyeceksin diye ben 5 yıldır sosyal medya hesabı kullanmıyorum mesela kendimi böyle daha güvende hissediyorum bunu söyleme sebebim yaşıtlarımdan biraz daha yaşlı düşündüğümü fark etmeniz :) sevgilim benim sakinliğimi gördükçe o bana ayak uydurmak istedi örnek veriyorum o da kapattı sosyal hesaplarını ama ben tutupta kapatacaksın ortak hesap açacağız filan demedim kendisi bana hayatım sen böyle ne kadar rahatsın kafanı gereksiz şeylere yormuyorsun deyip kapattı kıyafet konusunda ben görüntüm gereği istemsiz dikkat çekebiliyorum bu duruma kıyafette eklenince daha kötü noktalara gidiyor ben bu yüzden giymiyorum giymek istemiyorum bu karar benim ortaokuldan beri almış olduğum bir karar saygı sevgi konusunda söylediğiniz gibi kimseye kusur etmeyeceğim mezhep konusuna da değinip yüreklendirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim :)

Ailenizin ilişkinizden haberi dahi yokken , neden siz ailesiyle tanışmaya gittiniz ki? Böyle bir durumda ben kendi ailemin arkasından iş ceviriyormusum gibi hissederdim, benim ailemin haberi bile yok erkek arkadaşımdan; ama onun ailesi her şeyi biliyor , benimle tanışıyor.Sanki ailemi yok saydiriyor gibi hisseder rahatsız olurdum ben. O konuda teyzeleriniz haklı daha benim ailemin haberi yokken , ailenle tanismama gerek yok demeliydiniz bence.

Ailenizin ilişkinizden haberi dahi yokken , neden siz ailesiyle tanışmaya gittiniz ki? Böyle bir durumda ben kendi ailemin arkasından iş ceviriyormusum gibi hissederdim, benim ailemin haberi bile yok erkek arkadaşımdan; ama onun ailesi her şeyi biliyor , benimle tanışıyor.Sanki ailemi yok saydiriyor gibi hisseder rahatsız olurdum ben. O konuda teyzeleriniz haklı daha benim ailemin haberi yokken , ailenle tanismama gerek yok demeliydiniz bence.

Ben evlilik teklifi olmadan aileme söyleme niyetinde değilim yarın öbür gün size söyledim tanıştırdım ama ayrıldık demeye dilim varmaz ama haklısınız bu söylediğiniz konuda benimde içim rahat değil

erkek arkadasının ailesi için şimdiden çok iyiler deme
evlenmeden kimin iyi kimin kötü oldugu belli olmaz

düzeyli bir ilişkin olsun kendini çok açma yanlarında ki sonradan değişti demesinler

Ben evlilik teklifi olmadan aileme söyleme niyetinde değilim yarın öbür gün size söyledim tanıştırdım ama ayrıldık demeye dilim varmaz ama haklısınız bu söylediğiniz konuda benimde içim rahat değil
Aileniz baskıcı değilse ben söylenmesi taraftarıyım, benim içim rahat etmezdi çünkü. Ben karşı tarafın ailesi ile tanışıyorum ama ailemin ruhu duymuyor. Teyzeleriniz diğer konularda abartmiş onları fazla karıştırmayın ama aileniz baskıcı, sorun edecek bir aile değilse bence söyleyin onlara. Evlilik teklifinden sonra da , nikaha bir gün kala ayrılanlar bile var , onun garantisi yok ki öyle düşünmeyin .

Back
X