İki aylık evliyim kocamın ailesi bizde yatılı kalmak istiyor

Merhaba kızlar aşırı canım sıkkın sizlere bir şey sormak istiyorum biz eşimle 6yıl uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendik çok şükür mutluyuz iki ailedendir uzak şehirde yaşıyoruz ama daha evleneli 2 ay oldu eşimin ailesi evimize gelip yatıya kalmak istiyor iki ay çok kısa bir süre uzun zamandır uzaktan ilişki yürütmüş iki birey olarak bu iki ay bize yetmedi evim 1+1 yani ben onları yatırdığım yerde aynı zamanda kahvaltı ve akşam yemeği de hazırlamam gerekicek ya evleneli iki ay geçmiş daha biz birbirimize yeni alışırken gelmek için heveslenmeleri çok saçma ve komik bide gelizcez dediler eşimde bende ağzımızı açıp buyrun gelin demedik darılmışlar ama bi yandan bilet bakıyorlar ya ben be yapıcam eşimle bu konuda tartışmak istemiyorum oda ailesi gelsin istemiyor çünkü zaten işe gidiyor ailesiyle hep ben ilgilenicem ben şimdi ne yapayım gelene gelme demesekte istemediğimizi belli ettik
Gelsinler ne olacak sanki.Siz zaten uzun yıllar evli kalacaksınız

Merhaba kızlar aşırı canım sıkkın sizlere bir şey sormak istiyorum biz eşimle 6yıl uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendik çok şükür mutluyuz iki ailedendir uzak şehirde yaşıyoruz ama daha evleneli 2 ay oldu eşimin ailesi evimize gelip yatıya kalmak istiyor iki ay çok kısa bir süre uzun zamandır uzaktan ilişki yürütmüş iki birey olarak bu iki ay bize yetmedi evim 1+1 yani ben onları yatırdığım yerde aynı zamanda kahvaltı ve akşam yemeği de hazırlamam gerekicek ya evleneli iki ay geçmiş daha biz birbirimize yeni alışırken gelmek için heveslenmeleri çok saçma ve komik bide gelizcez dediler eşimde bende ağzımızı açıp buyrun gelin demedik darılmışlar ama bi yandan bilet bakıyorlar ya ben be yapıcam eşimle bu konuda tartışmak istemiyorum oda ailesi gelsin istemiyor çünkü zaten işe gidiyor ailesiyle hep ben ilgilenicem ben şimdi ne yapayım gelene gelme demesekte istemediğimizi belli ettik
Yazık onlara da muhtemelen etraf gittiniz mi diye sorup duruyor diye geliyordur. Güzelce agirlayin. Sonra seyrek gelirler zaten. Kötü agirlarsaniz ömür boyu gerginlik olur. Ama bir artı bir olmasını bilemiyorum. Bir yatak odası bir salon bir mutfak mı. Öyleyse salonda yatarlar. Kaç kişiler ve de.

Ailedir tabiki gelirler ama biz henüz iki aylık evliyiz evimiz 1+1 ve eşim iki günde bir nöbetçi sizce bir artı bir evde eşimin ailesiyle birlikte (sürekli hizmet bekleyen insanlar asla bir şeyden memnun kalmıyorlar ben ailemden öğrendim saygısızlık yapmam hizmette küsur etmem ama insan bi eline sağlık demez mi
Ne ara bu kadar cozdunuz aileyi. Daha bir kez bile agirlamamisken üstelik. Bana biraz önyargılı geldiniz. Kendinizi doldurmussunuz. Bakış açınız değiştirin. Eşinizi doğuran büyüten size veren aile bu insanlar. Kaç günlüğüne geliyorlarki

eşinizle sorununuz yoksa inşallah uzun yıllar evli kalmaya devam edeceksiniz. eğer çok uzun süreli gelmeyeceklerse cok sorun etmeyin, eşinizin de gönlü olsun. ilerde çocuğunuz olursa biri gelsin kalsın yardım etsin diye gözlerinin icine bakıyorsunuz. kendi ailenize nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın. o eline saglık demis dememis bunları bu kadar düsünmeyin.

Canım bende bayaa uzak yerde yasiyorum eşimle. 70 metre karelik evde 8 kişi yatılı bile ağırladım.Bakın o kadar yeni evlisiniz ve önyargılısınız ki. Şimde iki kanepeniz vardir. Ikisi orda uyurlar. Yani sizin şimdi hevesle mutfağa girip hazırlık yapmanız lazım. Birakin ellerine saglik demesin. Siz kayinalilesini eşiniz icin ağirlayacaksiniz. Bu kadar dert etmeyin. Inanin akisina biraktiginiz hersey daha guzel olur. Benjmde suan evimde esimin babannesi ile dedesi yatili geldi. Babannr 1 yillik yiyecek getirmiş evime. Bir ihtiyaciniz var mi diye sordum uyumadan bana diyor ki lutfen kendini yorma sabah cok erken uyanma biz yaşliyiz cok yiyemeyiz diyor . Yani ben bu insanlara hizmet etmeyim de ne yapayim. Herkes kendi gorgusunu gosterir. Lutfen artik bekar degilsin. Esinde yardim eder allah ne verdiyse yersiniz. Yarin bir gun bayramda seyranda sizde onlara gideceksiniz. Evet eviniz kucuk bende yaşadim biliyorum. Ama isteyen insan yapar. Sikayet sikayeti getirir siz cozum odakli olun . Belki kayinvalizeniz evi gorunce bir daha gelmezler. Onlarda rahat edemez ama siz vazifenizi yapın seyredin. Bir yolu bulunur.

Sen düzenini bozmazsın normalde nasılsan öyle davranırsın, gelmeyi kafaya koymuşlar belli ki çok kalmayacaklarsa dert etme

Back
X