Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba.bnm kizim iki ayini yeni bitirdi ve bi iki haftadan beri 5 dk emiyor ve sora aglayip kndini geri itiyor. Yatarak emzirmeye calisiorum. Surekli pozisyon degistirerek zar zor 15 dk emziriyorum. Doyuyomu acaba emin degilim. Cunku derin uykuya dalamiyor. 4 hafta once 5 kilo 100 gr.di. simdi 5 bucuk kilo. Sadece 400 gr almis. Yeterlimidir bilemedim. Kilosu da ayina gore normal mi? Yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.
Kilosu ayına göre gayet normal bence.arada sağarak biberondan vermeyi deneyin.sütünüzün yeterli olup olmadığını anlamak için.biberonu da dar ağızlılardan seçin ki memeden vazgeçmesib.emzirmeden önce biberon sütünüzü hazırlayın yanınızda olsun.öbce emzirin emrbildiği kadar emsin sonra biberonu verin.
Hayat güzeldir
Kayıtlı Üye
Uykuya dalamiyorsa actir muhtemelen. Bizde aynı sorunları yaşadık.sutum yeterli gelmediği ve doymadiginda ağlıyordu. Mamaya başladıktan sonra ilk kez derin uykuya daldiginda çok üzülmüştüm açmış çocuk diye.kilosu suan için uygun fakat sutunuz az gelirse zamanla aldığı kilo sınırda kalabilir. Doktorunuz yokmu görüşün uygun görürse mama takviyesiyle emzirin. Bol bol su için. Ben bu aralar çok iciyordum sutum artmış
Uykuya dalamiyorsa actir muhtemelen. Bizde aynı sorunları yaşadık.sutum yeterli gelmediği ve doymadiginda ağlıyordu. Mamaya başladıktan sonra ilk kez derin uykuya daldiginda çok üzülmüştüm açmış çocuk diye.kilosu suan için uygun fakat sutunuz az gelirse zamanla aldığı kilo sınırda kalabilir. Doktorunuz yokmu görüşün uygun görürse mama takviyesiyle emzirin. Bol bol su için. Ben bu aralar çok iciyordum sutum artmış
Ayni durum bendede var sütum yetiyor saniyordum. Hatta hazmedemediginden agpiyir sanip vermiyordum. Ne bilim cis kaka cok olunca insan doyuyor saniyor. Meğer kizin acmis ondan agliyormus. Mamayi verince derin uyuyor. Yavrum benim
Emip kendini geri atıyorsa akış hızını begenmiyordur
Yeteeer,,, demek yetmez ki bazen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Biberonla sıvı veriyorsaniz sütun daha hızlı akabilecegini biliyordur.
Ve memeden süt ilk hızlı gelir sonra azalır ya hani. Süt azaldığında yine hızlı akmadigi için emmeyi reddediyordur.
Benim kızım da böyle yapıyordu ve biberon kullanmaya başladığımız tarihten tam 1 ay sonra memeyi bıraktı maalesef
3.5 aylıktı biraktiginda
Merhaba.bnm kizim iki ayini yeni bitirdi ve bi iki haftadan beri 5 dk emiyor ve sora aglayip kndini geri itiyor. Yatarak emzirmeye calisiorum. Surekli pozisyon degistirerek zar zor 15 dk emziriyorum. Doyuyomu acaba emin degilim. Cunku derin uykuya dalamiyor. 4 hafta once 5 kilo 100 gr.di. simdi 5 bucuk kilo. Sadece 400 gr almis. Yeterlimidir bilemedim. Kilosu da ayina gore normal mi? Yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.
Benim kızımda iki aylıkken aynı şeyi yaptı bence kilosu normal emzirmekten vazgeçmeyin. Ben ağladığında bırakıyodum emzirmeyi toktu çünkü aç olduğunda yapmıyor böyle birde dedikleri gibi ilk zamanda süt hızlı gelir sonra yavaşlar sinirlenip ağlıyo da olabilir. Benm kızım süt gelene kdr bekleyemiyodu iki çekip atıyodu kendini geri zorla tıkıyodum ağzına ssüt gelince bırakmıyordu cadı