iki baskın karakterin ilşkisiii?

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb arkadaşlar , fikirlerrinizi almak istediğim bir konu var.İki baskın karakterin ilşkisi yürür mü?Mesela ben ilşkide sürekli alttan alan taraf yatıştırmaya çalışan taraf değilim olamam.Erkek arkadaşım benden daha da baskın hatta hatasını kolay kolay kabullenmez bile diyebilirim.Şuan uzakta olduğumuz için sorun olmasın diye bazı şeyleri alttan alıyorum veya üstünde durmuyorum bazen.Ama sürekli bunu yapamam biliyorum.İkimizde aslan burcuyuz , sanırım iki aslan burcunun ilşkisi yürümüyormuş okuduğum kadırıyla tabii.Şuan aramız iyi sorun yok ama bazı konularda ileride bu durum böyle devam eder mi diye düşünmüyor değilim.Mesela erkek arkadaşımm bir konu hakkında birşey diyor.bende şuan konuşmayaalım yarın uygun olursa ozaman karar veririrz diyorum.erkek arkadaşım ilk önce tamam diyor sonra hayır şimdi konuşucaz diyor vs. vs. bu böyle bir 15 dk sürüyor en sonunda pes ediyorum tamam diyorum.Ama normalde sürekli böyle yapmayacak bir karakterdeyim.Sizin düşünceleriniz neler??:26:

bende senin gibiyim. haklıysam sonuna kadar savunurum. haksızsam kabul ederim. yani haklıysam asla susmam.ama karşındaki inatcıysa ve baskınsa iki baskın karakter anlaşamıyor maalesef. yaşadığım için biliyorum. umarım sizinkisi düzelir. haklıyken konuşana birşey demem ama bide haksızken sırf inat uğruna konuşanlar alttan almayanlar var o sinir bozucu oluyor işte.

benm erkek arkadaşımda aslan burcu.sadece burçtan yola çıkarak diyorumki aslan erkeğiyle bi ilişki yürütmek kadar zor bişey yok:52: kesinlikle alttan almaz.bizim ilişkimizde ben alttan aldığım için yürüyo..alttan almasam olacak iş değil:37:

bende senin gibiyim. haklıysam sonuna kadar savunurum. haksızsam kabul ederim. yani haklıysam asla susmam.ama karşındaki inatcıysa ve baskınsa iki baskın karakter anlaşamıyor maalesef. yaşadığım için biliyorum. umarım sizinkisi düzelir. haklıyken konuşana birşey demem ama bide haksızken sırf inat uğruna konuşanlar alttan almayanlar var o sinir bozucu oluyor işte.

aynen , birde ben hksızsam özür dilerim mesela ama o dilemiyor bilee , een sinir olduğum huyuda bu zaten :47:

kızlar benimde eşim aslan...bende teraziyim...
aslan burçları o kadar anlaşılır burçlarki aslında...çok kolay elinizin içinde avucunuzda oynatabilirsiniz:))))

benm erkek arkadaşımda aslan burcu.sadece burçtan yola çıkarak diyorumki aslan erkeğiyle bi ilişki yürütmek kadar zor bişey yok:52: kesinlikle alttan almaz.bizim ilişkimizde ben alttan aldığım için yürüyo..alttan almasam olacak iş değil:37:

şimdilik bende alttan alıyorum üstünde durmuyorum ama uzakız diye.Normalde sürekli alttan alamamm.bende inatçıyım ama o bin kat daha inatçı:44: ilişkiniz ne kadar süredir devam ediyor ?

kızlar benimde eşim aslan...bende teraziyim...
aslan burçları o kadar anlaşılır burçlarki aslında...çok kolay elinizin içinde avucunuzda oynatabilirsiniz:))))

bizede ver canımm o taktiklerii :9: ne yapmalıyız meselaa :26:

şimdilik bende alttan alıyorum üstünde durmuyorum ama uzakız diye.Normalde sürekli alttan alamamm.bende inatçıyım ama o bin kat daha inatçı:44: ilişkiniz ne kadar süredir devam ediyor ?

her iki tarafında yeri geldiğinde alttan alması lazım yoksa insanı yıpratıyo bu durum.yedinci yılımızdayız..yedi yıldırda tek bildiğim şey aslan erkeğiyle çok zor ama yöntemini bilirsen o başka tabi:1:

Son düzenleme:
mrb kızlar aslan burcu erkeği kadar zor bir burç bilmiyorum aslanın eşi biraz pasif yumuşak huylu olmalı ki yürüsün yoksa çok zor aslan erkeği çok gururludur çünkü :s aslan erkeği sevgilisi yada eşi olanalr kolay gelsin :D benim eşim yengeç ben akrep çok uyumluyuz şükürler olsun :) bunlar benim fikrim amaaa ben o aslanı kedi yapmayı bilirim derseniz de bravo derim :)

Son düzenleme:
mrb kızlar aslan burcu erkeği kadar zor bir burç bilmiyorum aslanın eşi biraz pasif yumuşak huylu olmalı ki yürüsün yoksa çok zor aslan erkeği çok gururludur çünkü :s aslan erkeği sevgilisi yada eşi olanalr kolay gelsin :D benim eşim yengeç ben akrep çok uyumluyuz şükürler olsun :) bunlar benim fikrim amaaa ben o aslanı kedi yapmayı bilirim derseniz de bravo derim :)

sonuna kadar katılıyorum.bende başak burcuyum ilişkimiznde bukadar sürmesi buyüzden die düşünüyorum:52:

bizede ver canımm o taktiklerii :9: ne yapmalıyız meselaa :26:

peki:))
kedi gibidir aslanlar,yani hangi yaşta olursa olsun içindeki çocuğu yakaladığınız an isterseniz saklambaç bile oynatırsınız koca adamlara:))
vur kaç tekniği vardırya hani öyle yapın sık sık,kendinizi özletin,aynı evdede olsanız aynı ortamdada olsanız özletin...bazen yanındayken mahsus başka şeyler düşünüyor gibi yapın dalın gitsin..o da sizi merak etsin ama sesini çıkarmaz merak etsede..sadece izlerler sinsi sinsi..ne zaman çatlarlar meraktan o zaman sorarlar hayırdır daldın ne düşünüyorsun falan diye kurmaya başlarlar...tam o anda öpün sarılın ellerine yapışın...adam şapşal olur...tüm kontrolü ellerine verin,daha doğrusu ona öyle hissettirin bırakın sevinsin:))) ama siz yine bildiğinizi okuyun sesini bile çıkaramaz...aslanlar aşırı duygusallar aslında bunu çoğu kimse anlamaz..yani pohpohlayın sürekli,afedersiniz mıçınızdan ayrılmaz:)))))

iki baskin karakter.. zor valla..bben de dominanyimdir esim de..

ben esime gore biraz daha sesli ve konuskanimdir o ise soguk savas yapar- di

psikologa gittik birlikte.. simdi hic sorunumuz yok.nben adam benle kavga etmiyor diye bile deliriyordum bi ara..:22:

simdi tartisma alevlenmeden tatliya bagliyoruz.

ikimizin de geri vitesi yoktu o inat ben inat, sagolsun dr bize birer geri vites armagan etti:7:

bende teraziyim. senin gbi haksızsam özr dilerim ama haksızlığa da gelemem. bir de inatçılığa hiç gelemem. eğer karşımdaki kişi hata yapıp bir de özür dilemiyorsa çok sinirlenirim. sende benim gibiysen çok zor arkadaşım. bu durumda erkek arkadaşının haksız olduğunda susmasını ve özür dilemesini öğrenmesi gerekiyor. hiç bir ilişki tek taraflı yürümez çünkü. bi yere kadar alttan alabilirsin sonra sende yorulursun.

kedi gibidir aslanlar,yani hangi yaşta olursa olsun içindeki çocuğu yakaladığınız an isterseniz saklambaç bile oynatırsınız koca adamlara:))
vur kaç tekniği vardırya hani öyle yapın sık sık,kendinizi özletin,aynı evdede olsanız aynı ortamdada olsanız özletin...bazen yanındayken mahsus başka şeyler düşünüyor gibi yapın dalın gitsin..o da sizi merak etsin ama sesini çıkarmaz merak etsede..sadece izlerler sinsi sinsi..ne zaman çatlarlar meraktan o zaman sorarlar hayırdır daldın ne düşünüyorsun falan diye kurmaya başlarlar...tam o anda öpün sarılın ellerine yapışın...adam şapşal olur...tüm kontrolü ellerine verin,daha doğrusu ona öyle hissettirin bırakın sevinsin:))) ama siz yine bildiğinizi okuyun sesini bile çıkaramaz...aslanlar aşırı duygusallar aslında bunu çoğu kimse anlamaz..yani pohpohlayın sürekli,afedersiniz mıçınızdan ayrılmaz:)))))

canım işte sen onu becerebiliyrsun sabırlısın onun gururnu yenip merak etmesini bekleyebiliyrsyn ama her kadın öyle değil hele baskın karakterle hiç deiğil mesela koç akrep aslanla asla yapamaz çünkü aceleci olunca aslanı bekleki kedi olsun gururnu kırıp duygusunu göstersin dominant kadın bekler ayyyyyyyyh bu ne be der bekleyemez aslanın keyfini :D maşallah ama sende sabır var becermişsin rabbim ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin :)

Ben koç burcuyum sevgilimde aslan aslında çok zor biri değil hemen her şeye sinirlenir eğer bende sinirle haraket edersem aramız baya bi düzelmez fakat ben sakin olup tatlı dille yaklaşırsam kendiside ona göre sakin davranıyor ertesi güne eski haline geliyor.
İki baskın karakterle ilişki zor olur bence birinin bazen alttan alması gerekiyor...

deneyeceğim bunları haklısın ilgi konusunda.Bnm erkek arkadaşım onunla konuşurken başka birşeyle ilgilendiiğimi görünce veya biraz ilgisiz davranınca çok sinir oluyor :1:

canım işte sen onu becerebiliyrsun sabırlısın onun gururnu yenip merak etmesini bekleyebiliyrsyn ama her kadın öyle değil hele baskın karakterle hiç deiğil mesela koç akrep aslanla asla yapamaz çünkü aceleci olunca aslanı bekleki kedi olsun gururnu kırıp duygusunu göstersin dominant kadın bekler ayyyyyyyyh bu ne be der bekleyemez aslanın keyfini :D maşallah ama sende sabır var becermişsin rabbim ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin :)

aminn canım çok sağol iyi dualarına cümlemizin öyle olsun inşallah...
canım söylediklerinin tam aksine ben inanılmaz sabırsız biriyim..haksızlığa asla tahammülüm yok..benim kırılacağım yada kızacağım bişey olduğu an ilk 5 dk içinde özür dilenecek bi durumsa diler gelir öper koklar dibimden ayrılmaz...başka birine veya başka bişeye kızgınsam bile sırf relax olayım sakinleşeyim diye etmediği şaklabanlık yok:)))şimdi diceksiniz senin eşin aslan değildir diye ama aslan gerçektende:)) 20 ağustos doğumlu..mesela çok yakın arkadaşımında eşi aslan ama kız illallah ediyor kocasından..7 yıllık evliler eşinin ondan özür dileyip dilemediğini bile sor hatırlamıyor..o derece yani:))
ve ben sıkı bir Aslan terbiyecisi olduğumu düşünüyorum çok şanslıyım çook:))))

Son düzenleme:

deneyeceğim bunları haklısın ilgi konusunda.Bnm erkek arkadaşım onunla konuşurken başka birşeyle ilgilendiiğimi görünce veya biraz ilgisiz davranınca çok sinir oluyor :1:

aynen hepsi öyle onların..varsa yoksa ilgi odağı onlar olsun istiyorlar..
onlar öyle istiyorlarsa yapıcaz tabi,karşılık görmeyincede bırakıcaz hepsi bu..
çünkü çok kolay avlanır bunlar:))

Son düzenleme:
aminn canım çok sağol iyi dualarına cümlemizin öyle olsun inşallah...
canım söylediklerinin tam aksine ben inanılmaz sabırsız biriyim..haksızlığa asla tahammülüm yok..benim kırılacağım yada kızacağım bişey olduğu an ilk 5 dk içinde özür dilenecek bi durumsa diler gelir öper koklar dibimden ayrılmaz...başka birine veya başka bişeye kızgınsam bile sırf relax olayım sakinleşeyim diye etmediği şaklabanlık yok:)))şimdi diceksiniz senin eşin aslan değildir diye ama aslan gerçektende:)) 20 ağustos doğumlu..mesela çok yakın arkadaşımında eşi aslan ama kız illallah ediyor kocasından..7 yıllık evliler eşinin ondan özür dileyip dilemediğini bile sor hatırlamıyor..o derece yani:))
ve ben sıkı bir Aslan terbiyecisi olduğumu düşünüyorum çok şanslıyım çook:))))

tamda değildir die düşünecekken baktımki günü bile aynı.20 ağustos benmkinnde:52:..demekki iş nasıl davranacağını bilmekte.ben alttan alarak başediyorum,ayr evet dediğin gibi pohpohluyorumda kedi gibi olduğu doğru :1:ama .bazen yapmıyorum budefada yapmadı oluyorum..bunun ayarını bilmekte önemli:1:

tamda değildir die düşünecekken baktımki günü bile aynı.20 ağustos benmkinnde:52:..demekki iş nasıl davranacağını bilmekte.ben alttan alarak başediyorum,ayr evet dediğin gibi pohpohluyorumda kedi gibi olduğu doğru :1:ama .bazen yapmıyorum budefada yapmadı oluyorum..bunun ayarını bilmekte önemli:1:

:)) ben teraziyim 24 eylül ve ayarsızım..gerçektende:))))
bi saatim bi saatime uymaz çok gülerim,hiç kinci değilim,inanılmaz yardımseverim,çoook konuşurum,çok yerim çok içerim çok gezerim..yani ne varsa herşeyin çççookk u bende inan..daha bu sabah kahvaltıda eşimle konuşurken bazen yoruluyorum yawrum seni takip etmekten gözünü seveyim normal olsana 1 gün diyor:))))
sanıyorum o bana ayak uydurmak için Aslanlığından taviz veriyor:)))))

Back
X