Merhaba 3 yıllık evliyim ve ilki planlı ikincisi plansız 2 tane meleğim var. 2yıldız geçinemiyoruz eşimle ve artık boşanma arefesindeyiz . Başlangıcı kayınvalide teroruyle oldu her şeye karışan devamlı oğlunu görmek isteyen en özel zamanlarımı mahveden ve devamlı başta oğulları sonra etrafa gelinlerini kötüleyen terbiyesizler bs diyen bi kaynana.ilk Doğumun omuz takılmasıyla oldu doktorun geç gelmesiyle sol kolu felçli doğdu kızım . O üzüntümde bile kaynanam karşımda oturup arayana sakat doğdu dedi çocuk eşime dedim ne var durumu olanı anlatıyor defi! Eve gittik kendi annem önceden gelmişti hem Doğum hemde kırkımı çıkartmaya bende kaynanamın dilini huyunu bildiğim için onu istemedim(başkalarının yanında mahrem yerlerimi gösteremem) yinede geldi evine yardım bahanesiyle anca karıştırdı gitti(çocuk ağlıyor diye odama daldı bende emziriyırdum çıkın dedim gidip oğluna karın hayvan gibi odadan kovdu diye şikayet etmiş. Hem zor Doğum hem lohusalık hemde onun kışkırtmaları ile eşimle yaşadığım ve beni çok yoran tartışmalar...) hep beni haksız çıkardı hep anasını korudu beni aşağıladı ezdi karılık mı yaptın bana;nankördür; Anamısın gibi iğnelemeler de bulundu. Sonuç olarak kavgalı ortamda artık kızlarımı büyütmek istemiyorum(iki yıldır benim annemler biliyordu durumumuzu ama hep evliliğimizi devam ettirme taraflı konuştu. Bununkiler 3 aydır biliyor ve son kavgamızda üstüme yürüdü kızlarıda al evden defol git deyince bende uzaklaştırma kararıyla evden gönderim va avukatla görüştüm. ) ikimizde öğretmeniz ama hep anam hep gardaşlarım dedi beni hep yalnız bıraktı ve yıprattı bu süreçte. Şimdide hakkım olanı istiyorum oda sana bi b.. yok deyince çekilmeliye gittim. Benim derdim daha çok kızlar 6-7yaşına gelince velayet davası açıp alıcakmıış kızları!!!(normalde yine evlenirim yine çocuklarım olur demekten utanmayan bi şahıs bu ve daha nice şey) Buna benzer şeyler yaşayan var mı? Bu süreçte suçlu durumuna düşmemek için me yapmalıyım? Burası benim memleketim değil eşimin memleketi ve şahit noktasındadır sıkıntı yaşıycam muhtemelen
Son düzenleme: